kolano
Napisano Ponad rok temu
A wogle to ile coś takiego moze trwać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wczoraj jedno bydle strasznie na mnie natarło no i efekt był taki ze mnie troche sręciło na tym kolanie i wygląda to tak ze generalnie się zgina tylko boli przy pełnym wyproście najbardziej spuchło umiarkowanie a nawet mało. Problem jest poważny bo generalnie musze trenować by żyć.
generalnie, to ludzie myslący poważnie o SW to jak im coś pierdyknie starają sie to wyleczyć, a nie poglębiać
Napisano Ponad rok temu
zresztą o pogłębianiu narazie nie moze być mowy bo ledwo chodze.
Napisano Ponad rok temu
Generalnie to masz racje - ja chciałem tylko scharakteryzować swój stan ducha
zresztą o pogłębianiu narazie nie moze być mowy bo ledwo chodze.
stan ducha? jeżeli nie możesz życ bez SW znaczy, że jesteś uzależniony , życie ma więcej wymiarow niz tylko treningi, więc może w wolnym czasie poczytasz ksiązki, odrobisz lekcje (jesli dotyczy) czy poderwiesz jakąś fajna panienkę - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście nie wspominając o tym że bez usztywnienia będzie się goiło znacznie dłużej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
primo jakbys mial kolana skrecone to by nie blalo przy pelnym wyproscie tylko napie...alalo tak, zebys juz w szpitalu byl wczoraj.No wczoraj jedno bydle strasznie na mnie natarło no i efekt był taki ze mnie troche sręciło na tym kolanie i wygląda to tak ze generalnie się zgina tylko boli przy pełnym wyproście najbardziej spuchło umiarkowanie a nawet mało. Problem jest poważny bo generalnie musze trenować by żyć.
po drogie primo ( ) to najprawdopodobniej cos w wiezadlami ( rtg za free po skierowaniu i usg za 40-50 pln prywatnie ).
po trzecie primo powienienes smarowac je juz od wczoraj masciami i obkladac lodem.
i na koniec: idz do lekarza jak najszybciej :-)
Napisano Ponad rok temu
Dużo zdrówka
Napisano Ponad rok temu
cos w wiezadlami ( rtg za free po skierowaniu i usg za 40-50 pln prywatnie ).
rentgen pokazuje tylko kości. tkanek "miększych" nie pokazuje
usg - daje tylko pobieżny pogląd na wewnętrzny stan kolana i tylko dobruy lekarz (najczęscięj sportowy) daje trafne diagnozy co do więzadeł. Jedynem skutecznym badaniem jest Rezonans magnetyczny (500zł ;p )
dlatgo polecam dobrego ortopede , który swoimi własnymi ręcami jest w stanie wybadać stan więzaedł.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bul ponizej mostka na środku jak by gulka
- Ponad rok temu
-
wada wzroku a pływanie
- Ponad rok temu
-
ból bioder (przy rozciąganiu)
- Ponad rok temu