MŚ WTF-Madryt 2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak na razie dwójka reprezentantów Polski zakończyła swój udziął tradycyjnie - czyli przegranymi w pierwszej walce. Iwona Kosiorek przegrała 4:0 z Koreanką, Łukasz Walkowiak 4:5 z reprezentantem Izraela. Został jeszcze Maciek Ruta i Aleksandra Uścińska. Życzę im jak najlepiej, choć nie wiedzieć dlaczego spodziewam, się, że będzie jak zwykle...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie walki pokazywane w Eurosporcie nudne straszliwie, spore kawałki oglądałem przewijając, bo i tak nic się nie działo oprócz czajenia się. WTF powinien w końcu coś zrobić, żeby walki były choc trochę interesujące dla widza, bo zrobiła się to sztuka dla sztuki oparta na kopaniu pojedynczych technik dollyo na hogoo...
Jak na razie dwójka reprezentantów Polski zakończyła swój udziął tradycyjnie - czyli przegranymi w pierwszej walce. Iwona Kosiorek przegrała 4:0 z Koreanką, Łukasz Walkowiak 4:5 z reprezentantem Izraela. Został jeszcze Maciek Ruta i Aleksandra Uścińska. Życzę im jak najlepiej, choć nie wiedzieć dlaczego spodziewam, się, że będzie jak zwykle...
Gizmo
Moim zdaniem nie bylo az tak zle, ogolnie to walki sa duzo ciekwasze niz na olimpiadzie. Niektore sa nawet momentami fascynajace, ale jak czasem lachy walcza lub raczej stoja przez dwie minuty w walce finalowej to mnie **** strzela. Rozumiem ze jest wysoka stawka ale ja pier to jest sztua kopania a nie przyczajania. Ogolnie to jestem pod wielkim wrazeniem kadry Iranu, jedynymi osobami, ktore moga podjac z nimi rownozedna walke sa koreance.
A wystepy naszych reprezentantow przemilcze, to juz nastuli daje wieksze szanse w pridzie niz naszym na MŚ. Wielka poracha! Czas na zmiany, czy ci do gory to wreszcie zrozumieja, ze jest zle w polskim tkd WTF? Jak dlugo nasi beda przegrywac na kolejnych imprezach w pierwszych rundach lol. To ci ino wola o pomste do nieba!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
A ja przyznam się, że zasnąłem, oglądają dzisiejszę relację finałow na Eurosporcie. Ale to pewnie dla tego, że mam za sobą nieprzespaną noc (ech ta praca ). No i nie wiem, jak się skończyła historia z tym protestem, kiedy w półfinale odpadł (słusznie lub nie) jeden z zawodników gospodarzy.
Pozdrawiam
w sumie to odpadl nieslusznie, ale sedziowie wyadli werdykt pozytywny dla lopeza, a kiedy organizatorzy uznali, ze trzeba powtorzyc walke, lopez zgodnie z prawem i obowiazujacymi przepisami zbojkotowal decyzje organizatorow(nie dziwie sie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW jestem ciekawy jak dalej sie rozwinie sprawa z lopezem...
Napisano Ponad rok temu
1. Steven Lopez (USA)
2. Ali Tajik (I.R. Iran)
3. Alfonso Rosendo (Spain)
3. Daniel Jukic (Australia
Napisano Ponad rok temu
Co do Lopeza, faktem jest, że ten punkt w dogrywce sędziowie wzięli z księżyca...
Polacy niestety po raz kolejny bez sukcesów. Maciek Ruta przegrał pierwszą walkę przez nokaut w I rundzie z zawodnikiem Dominikany, Aleksandra Uścinska po dwóch wygranych przegrała walkę ćwierćfinałową z reprezentantką Turcji 3:5.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na koniec podkreslam jesczze raz ze nie chce nikogo obrazac ani byc zlosliwy-poprostu takie o przemyslenia kogos kto raz w zyciu jakies zawody w taekwondo obejrzal i chyba na drugie juz sie nie skusi
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody
- Ponad rok temu
-
50-lecie TKD :-)
- Ponad rok temu
-
Różnice
- Ponad rok temu
-
Nowy 9 dan ITF
- Ponad rok temu
-
Relacje z MŚ TKD WTF na Eurosporcie!
- Ponad rok temu
-
5 DAN
- Ponad rok temu
-
Od czego zacząć?? ...
- Ponad rok temu
-
ITF: dziś i w niedzielę międzypaństwowy mecz...
- Ponad rok temu
-
Turnieje TKD- a jakie narody?
- Ponad rok temu
-
Pan Lee...
- Ponad rok temu