Dwie sprawy
Napisano Ponad rok temu
1. Od jakiegoś czasu, mniej więcej w miejscu gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę, odczuwam dziwny ból coś jakby igiełki, co to jest od czego i jak się tego pozbyć? Najcześciej podczas robienia brzuszków ew. podczas zginania się(ale nie zawsze).
2. Na tych samych plecach :wink: pare cm pod łopatką do mniej więcej zakończenia żeber odczuwam dziwne mrowienie. Jakieś pół roku temu zarobiłem tam śru... powiedzmy że miałem tam dużą ilość drobnych płytkich ranek z tkwiącymi ciałami obcymi. To tak ma być, czy coś z tym da się zrobić ?
Napisano Ponad rok temu
1. to moze byc od biegana, jak ci sie dolny odcinek kregoslupa obciaza.Dobra:
1. Od jakiegoś czasu, mniej więcej w miejscu gdzie plecy tracą swoją szlachetną nazwę, odczuwam dziwny ból coś jakby igiełki, co to jest od czego i jak się tego pozbyć? Najcześciej podczas robienia brzuszków ew. podczas zginania się(ale nie zawsze).
2. od siedzenia ( pokrzywiony jak siedzisz to ci sie nacisk robi )
3. zapalenie korzonkow newowych ( jak mamy nie sluchales i w zimie z golymi plecami biegalec ).
4. jak robisz brzuchy nieproawidowo ( tez kregi sa scisniete ).
musisz sie zastanowic co zaczoles niedawno robic, czego nie robiles i to pewnie jest to
to nie od tego ( na 99% ).2. Na tych samych plecach Wink pare cm pod łopatką do mniej więcej zakończenia żeber odczuwam dziwne mrowienie. Jakieś pół roku temu zarobiłem tam śru... powiedzmy że miałem tam dużą ilość drobnych płytkich ranek z tkwiącymi ciałami obcymi. To tak ma być, czy coś z tym da się zrobić ?
napisz czy duzo siedzisz, jak czesto cwiczsz itd, bo malo informacji dales.
Napisano Ponad rok temu
2. Oj nie wiem, nie wiem to był .357 szczurzy śrut chwała bogu z dużej odległosci bo bym już pleców nie miał. Rana była płytka, ale rozległa(3 godziny dłubania, ale kumpel zrobił to fachowo prawie śladu nie ma). To był już mój 3 postrzał(raz rykoszet .22LR drugi śrut z wiatrówki w tyłku) ale po żadnym nie miałem takiego odczucia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dieta śródziemnomorska wydłuża życie
- Ponad rok temu
-
Gran Derbi
- Ponad rok temu
-
koktajle -> zamienniki odżywek
- Ponad rok temu
-
Wizyta u kręgarza. Warto?
- Ponad rok temu
-
L-karnityna
- Ponad rok temu
-
Odżywki
- Ponad rok temu
-
Co jeść, aby budować masę mięsniową, niemogąc jeść bialka??
- Ponad rok temu
-
Aparat ortodontyczny
- Ponad rok temu
-
Co na większą wytrzymałość??
- Ponad rok temu
-
Gripstik
- Ponad rok temu