L-karnityna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1'wsza rada: jak chcesz schudnac nie jedz tyle :-)Czy ktos z was uzywal? Czy rzeczywiscie pomoga w zrzuceniu kilku kilogramow? I czy poza zrzucaniem wagi ma jakies efekty uboczne np napomopowanie miesni itp?
2'ga rada: kup termala jakiegos.
3'cia rada: wiecej areobow.
4'ta rada: bylo juz pare razy.
Napisano Ponad rok temu
1'wsza rada: jak chcesz schudnac nie jedz tyle Smile
co ty nie powiesz
Wiesz ja jestem na takiej granicy ktorej nie moge przekroczyc(schudlem juz 7 kilo) teraz waze 79kg i nigdy jak sie odchudzalem nie udalo mi sie zejsc nizej , nawet w wakacje jak jadlem praktycznie 3 bulki dziennie i caly dzien jezdzilem na rowerze, wiec jak widzisz szukam jakiejs metody rzeby jakos zgubic te resztki.
2'ga rada: kup termala jakiegos.
jak bym chcial wpierdzielac takie wynalazki to bym kupil sobie 5g fety, wydal bym 3 razy mniej i schudnal bym w 2 tyg bez zadnego wysilku ;]
3'cia rada: wiecej areobow.
niestety, nie mam w miejscu gdzie sie ucze roweru, a od biegania po asfalcie bola mnie kolanka. Tylko nie polecaj mi A6W bo wlasnie robie ABS II, a bezsensu jest robic rownoczesnie na mase i rzezbe.
4'ta rada: bylo juz pare razy.
poszukam ;] . Narazie znalazlem same negatywne opinie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- poprawa kondycji
- ubytek cm
- waga bez zmian (nie zmieniajac diety)
Ja mialem duzy spadek masy, tyle ze mialem mordercza diete i treningi no i dawki l-karnityny mniejsze.
L-karnityna nie na kazdego dziala tak samo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rozpisz sobie diete L karnintyna to sciema
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obserwacje z uzytkowania L karnityny (1-3 miesiace, dawka 1000 mg) na 2 osobach (nie liczac mnie)
- poprawa kondycji
- ubytek cm
- waga bez zmian (nie zmieniajac diety)
Ja mialem duzy spadek masy, tyle ze mialem mordercza diete i treningi no i dawki l-karnityny mniejsze.
L-karnityna nie na kazdego dziala tak samo.
Moje osobiste wyniki (1.5 miecha, l-karnityny w sumie 150 mg dziennie, a w tabsach sa jeszcze inne skladniki) to:
- poprawa kondycji
- ubytek wagi (okolo 5kg)
- cm prawie te same, moze minimalna roznica
trenuje tyle samo jak przed karnityna, roznica jest taka ze mam teraz wiecej energii wiec jestem w stanie trenowac dluzej z wieksza intesywnoscia (stad poprawa kondycji). Poza tym po treningu poce sie duzo bardziej (szybszy metabolizm???)
Diete mam niespecjalnie "odchudzeniowa" - jej duzo ryzu i makarony. Chleba i ziemniakow mniej.
Napisano Ponad rok temu
...wtedy funduje sobie ampułke 1000 ml...
Fajna ampułka, jeden litr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...wtedy funduje sobie ampułke 1000 ml...
Fajna ampułka, jeden litr
Jak szaleć to szaleć :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wyszedl teraz niezly spalacz Olimpa Thermo Speed. Polecam wszystkim - naprawde niezle kopie ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Odżywki
- Ponad rok temu
-
Co jeść, aby budować masę mięsniową, niemogąc jeść bialka??
- Ponad rok temu
-
Aparat ortodontyczny
- Ponad rok temu
-
Co na większą wytrzymałość??
- Ponad rok temu
-
Gripstik
- Ponad rok temu
-
Okulary - problem