Młodzi Kozacy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mial tak z 17 lat...a ja kolo 10 :?
zabral mi 5 groszy 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
to ja miałem na odwrót - idę sobie (183 cm wzrostu). Przede mną dwóch kolesi. Większy sięgał mi może do począktu klaty jakby stanął na palcach... No i słyszę... "Co się k...a gapisz".. Myslałem, ze padnę ze śmiechua mnie kiedys chcial skroic jeden koles... :roll:
mial tak z 17 lat...a ja kolo 10 :?
zabral mi 5 groszy 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
a ja miałem okazje raz użyć w sytuacji podbramkowej. podziałło z miernym efektem
bo to sie z odległości kilku centymetrów prosto w nos i oczy używa, a nie tak jak ty...
Napisano Ponad rok temu
Captor CS for police use only
Kropelka na twarz i cie piecze idziesz zmyc i cie piecze cala.... lepiej przeczekac.... Sprawdzalem. Trafienie w oczy to musi byc smierc na miejscu. W ustach i na skorze boli , piecze i swiedzi przez jakies 2-3 godziny.
Napisano Ponad rok temu
Trafienie w oczy to musi byc smierc na miejscu.
raczej slepota.. a z tego co pamietam to podlega pod paragraf gdzie mamy trwale pozbawienie wzroku, sluchu, plodnosci i innych takich..
Napisano Ponad rok temu
to ja miałem na odwrót - idę sobie (183 cm wzrostu). Przede mną dwóch kolesi. Większy sięgał mi może do począktu klaty jakby stanął na palcach... No i słyszę... "Co się k...a gapisz".. Myslałem, ze padnę ze śmiechu
Oj młodzież mamy zadziorną.
Idę sobie pewnego dnia na trening a z przeciwka zbliża się grupka 5 czy 6 osobników płci mieszanej. Najstarszy to była jakaś 5 klasa podstawówki a najmłodszy to tak na oko przedszkolak, być może nawet nie ze starszaków.
Starsi, jakoś mnie wyminęli, ale ten najmłodszy strasznie się zapatrzył na coś za swoimi plecami i widzę, że zaraz wlezie mi pod nogi więc przystanąłem, żeby dzieciaka nie rozdeptać. W ostatniej chwili zorientował się, gdzie idzie i odskoczył w bok. Ja ruszyłem dalej w swoją stronę i w tym momencie słyszę za plecami "uwaźaj kujwa jak chodziś"
Acha, mam jakieś 187 cm i od dawna mógłbym być, no może jeszcze nie dziadkiem, ale ojcem najstarszego z nich.
Napisano Ponad rok temu
eee tammm ja jestem gangsta chuuligans warsaw turbo hipermans i mnie paragrafy nie interesujaTrafienie w oczy to musi byc smierc na miejscu.
raczej slepota.. a z tego co pamietam to podlega pod paragraf gdzie mamy trwale pozbawienie wzroku, sluchu, plodnosci i innych takich..
Chyba nikt by nie robil gazu od ktorego sie slepnie
Napisano Ponad rok temu
Chyba nikt by nie robil gazu od ktorego sie slepnie
Dwupierdzian grochu... masakra!
Napisano Ponad rok temu
Takich derss-mambers-hooligans nalezy zamykać w zakładach specialnych i leczyc.
Nie przeklinajcie polskiego systemu. System jest dobry tylko ludzie beznadziejni Nasłuchałme się od zanjomych o polskich prokuratorach i Boże uchowaj bym po studaich był jednym z nich:). Oni doiero mają pomysły. Oczywiście nie wszyscy są tacy. Bywają normalni i inteligentni ludzie.
Pozatym kogo obchodzi prawda jak było. Liczą się dowody.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie moze stac nie będzie walczył.
Możesz się kiedyś BARDZO BARDZO zdziwić :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Skoro nie moze stac nie będzie walczył.
Możesz się kiedyś BARDZO BARDZO zdziwić :twisted:
No wiem jak są ludzie na drugim gazie to jest problem. Wtedy trzeba obezwładnić czymś mocniejszym
Napisano Ponad rok temu
gdy zaczelismy sie kierowac do samochodu 2 kolesi podbiega do na i pyta czy szukamy WOJNY
u mnie wlasnie leci NON - Total War
ale wy nie znacie takiej muzyki
Napisano Ponad rok temu
gdy zaczelismy sie kierowac do samochodu 2 kolesi podbiega do na i pyta czy szukamy WOJNY
u mnie wlasnie leci NON - Total War
ale wy nie znacie takiej muzyki
znasz NON? ; P
Napisano Ponad rok temu
ednak w sytuacji podbramkowej nie wachałbym się użyć youp chagi w kolano. Skoro nie moze stac nie będzie walczył.
Tak tak. Jeszcze dźgnięcie czubkami palców w krtań i w oko, uderzenie w tył głowy i wykończenie złamaniem karku w stójce :wink:
Nierealne i praktycznie niewykonalne. Zapomnij.
Napisano Ponad rok temu
taaa juz to widze : idzie na ciebie 6 kolesi ty sie pieknie odwracasz bokiem i kopiesz kolesia w kolano , kopanie w takich sytuacjach to w ogole poroniony pomysl :wink:ednak w sytuacji podbramkowej nie wachałbym się użyć youp chagi w kolano. Skoro nie moze stac nie będzie walczył.
Tak tak. Jeszcze dźgnięcie czubkami palców w krtań i w oko, uderzenie w tył głowy i wykończenie złamaniem karku w stójce :wink:
Nierealne i praktycznie niewykonalne. Zapomnij.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem co wy chcecie od kopania na ulicy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pojednanie kibiców ... na długo ?
- Ponad rok temu
-
takie tam wydarzenie
- Ponad rok temu
-
styl na solówke
- Ponad rok temu