Fronty, kolanka i lowki jak najbardziej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dalem przecie ":wink:"na koncu ....Tez mi leb uratowalo wlasnie kopanie kolesi ktorzy o kopaniu nic nie wiedzieli.
Nie wiem co wy chcecie od kopania na ulicy...
Napisano Ponad rok temu
no nie zlosc sie juz tak
Kopanie? Co wy za przeproszeniem, chrzanicie? Mowa jest o JEDNEJ, JEDYNEJ TECHNICE i jej praktycznej aplikacji w warunkach ulicznych ;-) . Yop chagi - czyli w terminologii Taekwon-do kopnięcie boczne na kolano. Nierealne, ryzykowne i bezsensowne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kopanie? Co wy za przeproszeniem, chrzanicie? Mowa jest o JEDNEJ, JEDYNEJ TECHNICE i jej praktycznej aplikacji w warunkach ulicznych ;-) . Yop chagi - czyli w terminologii Taekwon-do kopnięcie boczne na kolano. Nierealne, ryzykowne i bezsensowne.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nooo, poddusisz przeciwnika, i nagle dostajesz xxx butow na ryj od jego kolegow? czlowieku, szukasz honoru na ulicy? to powodzeniaHigh kick na ulicy to debilizm i samobójstwo. Są lepsze sposoby na zejście z przeciwnikiem do parteru
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No ja myśleEch... nie należy brać na serio tego, co napisałem w tym poście. :roll:
Napisano Ponad rok temu
chyba, ze tak ;D juz sie naprawde balem, ze ktos zdolny jest isc do parteru na ulicyEch... nie należy brać na serio tego, co napisałem w tym poście. :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Parter na ulice jest dobry tylko kiedy jest 1 na 1 (ale wiemy ze zadko sie to zdaza)
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu