Młodzi Kozacy
Napisano Ponad rok temu
ile masz lat, jak wygladasz i na kogo wygladasz?
nie chodzi o przewagę psychiczną starszego nad młodszymi, tylko o taktykę ewentualnej walki - mailem nadzieję, że którys z naszych swiatłych forumowiczów poda cudowną receptę na pokonanie 8 przeciwników
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mailem nadzieję, że którys z naszych swiatłych forumowiczów poda cudowną receptę na pokonanie 8 przeciwników
szybko biegac 8)
nie zakladaj ze 15 letnie dzieciaki maja posture szkieleta. akurat moje statsy zgadzaja sie zgrubsza z tymi ktore podales dla goscia nabierajacego rozpedu Wink . inna sprawa ze wiekszosc moich znajomych to kurduple i chudziny.
nie mowie ze kazdy - ale w takiej grupce bedzie gora 1 czy 2 wiekszych - a reszta tak jak sam piszesz "to kurduple i chudziny".. w leb dajesz duzemu - potem jednemu malemu i jest pozamiatane.. ja sie kiedys rzucilem na grupke 4 kolesi ktora probowala skroic mojego kumpla (lezal juz na ziemi i byl u nich na butach).. po spacyfikowaniu "wodza" reszta zwiala.. mielismy wtedy po jakies 17 lat (oni tez tak na oko)
ale z wariatem nikt sie nie chce lac - a kto inny jak nie wariat rzuca sie sam na 4 gosci?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mailem nadzieję, że którys z naszych swiatłych forumowiczów poda cudowną receptę na pokonanie 8 przeciwników
to ja może powtórzę za Ricksonem Gracie zapytanym jaka jest jego technika walki/obrony z/przed kilkoma przeciwnikami na ulicy... Odpowiedział:
DESERT EAGLE KROPLA PIĘĆ ZERO
Napisano Ponad rok temu
ile masz lat, jak wygladasz i na kogo wygladasz?
nie chodzi o przewagę psychiczną starszego nad młodszymi, tylko o taktykę ewentualnej walki - mailem nadzieję, że którys z naszych swiatłych forumowiczów poda cudowną receptę na pokonanie 8 przeciwników
nooo, tu opcji masz sporo :
a. nie wychodzic z domu
b. samemu chodzic w grupie
c. miec przy sobie zapalnik atomowy i w odpowiedniej chwili odpalic
d. jezeli wszystko w/w zawiedzie, pogodz sie z tym, ze dostaniesz, i sprobuj pobic choc jednego z nich. pozniej bedziesz mial satysfakcje, ze choc cie spacyfikowali, to i ty zrobiles krzywde jedemu z nich
tak jeszcze gwoli scislosci...15to latkowie postury szkieleta nie chodza na jakies zbiorowe walki, zawsze to jacys ludzie normalnej postury. nie da sie w pojedynke, nawet przy uzyciu jakichs "wspomagaczy", gazow itp. pokonac 8 czy tam nawet 6 przeciwnikow, bo nie da sie przewidziec kazdego przebiegu sytuacji...jesli nawet pokonasz "prekursora" to moze reszta sie bardziej wkurwi? nie ma na to recepty, takie cuda sie nie zdazaja, wszystko. w takim juz zyjemy spoleczenstwie, ze nie zawsze wszystko jest fair i tak, jak byc powinno.
Napisano Ponad rok temu
tak jeszcze gwoli scislosci...15to latkowie postury szkieleta nie chodza na jakies zbiorowe walki, zawsze to jacys ludzie normalnej postury.
widziales wielu 15latkow z klata, barami, sila i umiejetnosciami 2X latka? bo ja nie
nie da sie w pojedynke, nawet przy uzyciu jakichs "wspomagaczy", gazow itp. pokonac 8 czy tam nawet 6 przeciwnikow
pamietam jak kiedys dla zartu ktos rozpylil kiedys w LO gaz pieprzowy - ponad 50 osob z korytarza nie moglo oddychac.. a tym samym walczyc jesli przeniesc to na ulice
do tego doloz lepsza skutecznosc gazow - np takie Sabre 3in1 - i fakt ze nie czekasz na efekty - tylko pryskacz chmurke przed siebie i w dluga tak szybko jak sie da.. taki gaz starcza na ok 20 sekund ciaglego pryskania - nikt nie podejdzie..
jesli nawet pokonasz "prekursora" to moze reszta sie bardziej wkurwi? nie ma na to recepty, takie cuda sie nie zdazaja, wszystko. w takim juz zyjemy spoleczenstwie, ze nie zawsze wszystko jest fair i tak, jak byc powinno.
zawsze moze ktos wyciagnac noz i ci zasadzic w tylek.. moj kumpel, niezly zabijaka, wpadl kiedys na grupke 5 takich lebkow.. 2 czy 3 szybko sprowadzil na ziemie - ale potem dostal nozem z boku i to on za chwile lezal na ziemi.. coz - zycie.. ale przeciez z tego powodu nie zamkniemy sie w domach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no troche nie do konca. jak pokonasz prowodyra to w 99% przypadkow reszta da noge.jesli nawet pokonasz "prekursora" to moze reszta sie bardziej wkurwi? nie ma na to recepty, takie cuda sie nie zdazaja, wszystko. w takim juz zyjemy spoleczenstwie, ze nie zawsze wszystko jest fair i tak, jak byc powinno.
ten 1% to naprawde mozna pominac. problem w tym zeby pokonac tego prowodyra w taki sposob, zeby:
1. zrobic to szybko (zeby kumple nie zareagowali)
2. zrobic to tak zeby samemu nie dostac
3. zrobic to brutalnie
i wtedy morale grupy zazwyczaj spada. no moze z tym 99% przesadzilem ale w znacznej wiekszosci przypadkow to raczej zadziala.
Napisano Ponad rok temu
a tak serio - ilu miales kumpli ktorzy w wieku 15 lat byli dobrze zbudowani, silni i ktorzy by realnie mogli zagrozic 20paro latkowi na ulicy?
//zaraz ide na trening.. huhu..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprawde jak zyje, a zyje dosyc dlugo - jeszcze nikt nie startowal do mnie pojedynczo, a sredni gabarytami jestem.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bob sap gdy miał 15 lat ważył 120 kg,tego dyrygenta by było trudno zgasić
Napisano Ponad rok temu
nawet przy uzyciu jakichs "wspomagaczy", gazow itp. pokonac 8 czy tam nawet 6 przeciwnikow...
Sprawdzales kiedys dzialanie gazu ?
Ja ostatnio 2 testowalem
W dodatku nie na kims a na sobie ;P
TO naprawde dziala...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema w niektórych postach widze teksty typu"Przyjdzie jak przytyjecie.." itp.. Czuje sie urazony:P:P Bo ja tez jestem szczupłej budowy...
Bez urazy ale jak widzę 14 latka (wątłego tak, ze wiatr go porywa) w bluzie Hooligan, Valetudo itp. i on jeszce buja się tak, że caly chodnik jego, to mam go ochote.......
na obiad zaprosić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pojednanie kibiców ... na długo ?
- Ponad rok temu
-
takie tam wydarzenie
- Ponad rok temu
-
styl na solówke