Na zasadzie "czego Jaś się nie nauczy to Jan nie będzie umiał" pewnie tak, tylko że jak sklepiesz szczeniaka to potem może się zrobić wesoło. Jak wyjdzie kto, tatusiowie i mamusie mogą swoje pociechy w ładne ciuszki ubrać i zadbać by wyglądały na wzorowych uczniów po czym mogą być małe jaja...Moim zdaniem, jak mieliście przewagę, to trzeba było im wklepać.
Może odłuczyliby się ludzi zaczepiać?
Młodzi Kozacy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja jestem zdania że jeżeli chcemy żyć w bezpiecznym społeczeństwie to sami musimy się trochę przyłożyćdo wychowania pewnych osobników których rodzice,system edukacyjny,policja.wymiar sprawiedliwości nie dają rady wychować.
w tej sytuacji skończyło sięna gadanie,ale bóg jeden wie ilu młódych ludzi ci szczyle obili na tym osiedlu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jak masz zamiar się przyłożyć do ich wychowania :wink:Ja jestem zdania że jeżeli chcemy żyć w bezpiecznym społeczeństwie to sami musimy się trochę przyłożyćdo wychowania pewnych osobników których rodzice,system edukacyjny,policja.wymiar sprawiedliwości nie dają rady wychować.
w tej sytuacji skończyło sięna gadanie,ale bóg jeden wie ilu młódych ludzi ci szczyle obili na tym osiedlu.
Napisano Ponad rok temu
mialem taka sama sytuacje jak mialem 15 lat.póżniej było 2 bandziorów napadło 6 porząnych chłopaków tak rodzice w sondzie twierdzili
przejebane potem w sadzie.
Napisano Ponad rok temu
wychodzilem wtedy ze szkoly. Dwoch kolesi mialo do mnie jakis problem(jak zawsze)Jak z tego wyszedłeś?
Wiec gazem ich potraktowalem, i w dluga.
Nagle widze ze dwoch innych biegnie za mna. Doganiaja mnie, pod plot i dawaj.
z 2 zrobilo sie po jakims czasie 6sciu.
Jednego ladnie pokiereszowalem, drugiego lzej, sam mialem zlamany nos, pekniete zebro i ladnie obuita morde.
Starsi sie wkurwili jak chuj, wiec sprawa poszla na paly. Bylo to w czerwcu.
We wrzesniu tego samoego roku przychodzi mi wezwanie do wstawienia sie do sadu jako oskarzony jako pobicie i demoralizacje.
Problem byl taki, ze nie mialem swiadkow a ich bylo 6.
Pieknie to wyglada, 15stolatek napadl grupe 6 skinow :wink:
Ale w efekcie sprawa zostala umorzona z powodu braku dowodow.
Dodam, ze obdkcja lekarska byla tak chujowa ze japierdole!!!!
Napisano Ponad rok temu
nawet po sobotnich wydarzeniach kosy juz przys obei nie nosze hehe
Napisano Ponad rok temu
A Sąd (niezawisły zresztą i ograniczony tylko ustawa oraz swoim umysłem) ma możliwość swobodnej oceny dowodów. Wiem coś na ten temat. Raz kolesie dostali konkretny przepisowy wpierdol od mojego kolegi i mnie, poczym sprawa trafiła do prokuratury (razem z kolegą złożyliśmy zawiadomienie o przestępstwie). Kolesie mieli obdukcje zaś sprawę prowadził szczyl prokurator. Skończyło się tak, że musieliśmy łazić po osiedlu by znaleźć świadków. Potem gówniarz prokurator z idiotycznym uśmieszkiem oświadczył: "no tak ale ja nie jestem zwolennikiem bicia". Nie mogłem sie powstrzymać, doradziłem facetowi by zmienił zawód i zaczął działaś w jakimś towarzystwie (ochrony zwierząt albo przyjaciół dziecka). Miałeś dużo szczęścia i mądrego sędziego.Problem byl taki, ze nie mialem swiadkow a ich bylo 6.
Napisano Ponad rok temu
atak klonow,czy??????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
POtem zluzowal. Skonczylo sie jak skonczylo.
Mam juz wyrobione po kilku latach i przypadkach roznych wyrobione zdanie o polski organie sadowniczym(Tak, organ to dobre slowo :wink: )
Macias, tak to bywa w naszej pieknej polszczi.
Zreszta, moja cala podstawowka tak wygladala.
Czlowiek wychodzil na boisko, wchodzili lysi i wpierdol.
Kto obrywal zawsze? mlody kapral, bo wygladal na kozaka a w zreczyistosci byl pizda;)
potem czlowiek sie obil troche i wyrobil.
Coz powiedziec mozna, obdukcja lekarska czesto jest zawodna, robiona z opoznieniami(chujowe godziny pracy), czestto nie wykazuje pewnych rzeczy.
Swiadkowie tez zrecz dyskusyjna. Brakuje ich, ludzie zeznawac nie chce, a na policji czesto regulamin przesluchiwania swiadkow nie jest dopelniony itp.
sorry za niesklandie gramatycznie teskt ale najebuany jesnem z deczka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty wez sobie jeszcze to raz lepiej przeczytaj to kupy sie nie trzyma. 6 nie dalo rady cie poskladac, a potem jeszcze nie bylo im wstyd ani kapowac ani przed sadem sie przyznac ze dostali wjeb. Jakis cweli spotkales, bo 6 na 1 to sie nie robi takich awantur, zero zasad mieli. Kiedys to byly zasady. Pamietam jak bylem jeszcze maly szczyl i koledzy pierwszy raz mnie wzieli. Mialem tylko stac na rogu i filowac ale slabo to wyszlo bo ten co sie nawinal do oskubania dla im obu lanie. A byli to 2 braciaki wiec poszli do swojego ojca na skarge. A ojciec zdial pas i dal im lanie, to byl szanowany doliniarz, przes wojna robil jeszcze z samym Ziutem z Kijowskiej i pamietal, ze zasady najwazniejsze.wychodzilem wtedy ze szkoly. Dwoch kolesi mialo do mnie jakis problem(jak zawsze)
Wiec gazem ich potraktowalem, i w dluga.
Nagle widze ze dwoch innych biegnie za mna. Doganiaja mnie, pod plot i dawaj.
z 2 zrobilo sie po jakims czasie 6sciu.
Jednego ladnie pokiereszowalem, drugiego lzej, sam mialem zlamany nos, pekniete zebro i ladnie obuita morde.
Starsi sie wkurwili jak chuj, wiec sprawa poszla na paly. Bylo to w czerwcu.
We wrzesniu tego samoego roku przychodzi mi wezwanie do wstawienia sie do sadu jako oskarzony jako pobicie i demoralizacje.
Problem byl taki, ze nie mialem swiadkow a ich bylo 6.
Napisano Ponad rok temu
mitoman? psychopata? zakompleksiony onanista? niespełniony gangster?
a Ziut z Kiojowskiej to ani chybi trafi do "Miszcza Mariana"
Napisano Ponad rok temu
chlopak kozaczy jak chuj.
cóz, dostanie pierwszy raz w życiu wpierdol to sie przekona.
Na forum to może sobie bajki opowiadać.
Ja tylko jednemu się dziwie, co powoduje aż takie skrzywienia społeczne???
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pojednanie kibiców ... na długo ?
- Ponad rok temu
-
takie tam wydarzenie
- Ponad rok temu
-
styl na solówke
- Ponad rok temu