W czym moczyć poobijane dłonie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a i na stare lata zwyrodnienia sie nie przyplączą
Napisano Ponad rok temu
Nie wal w drzewa, ja też to kiedyś robiłem ale widzisz, problemjest taki, iz drzewo nie jest sprężyste, jest twarde i sztywne, więc cała siła jaką włożysz w uderzenia wraca potem do twoich stawów niszcząc je !!!!
W drzewo to możesz co najwyzej lekko pukać celem zachartowania ale nie walić !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a Oyama na stare lata miał dłonie jak zreumatyzowany paralityk po zderzeniu z pociągiem
niemniej jednak jeżeli chcesz iść jego śladami zajrzyj do najbliższej obory i spytaj o jakiegoś byka
chcesz sobie rujnować zdrowie - twoja sprawa
Napisano Ponad rok temu
o matko!!!!
Nie wal w drzewa, ja też to kiedyś robiłem ale widzisz, problemjest taki, iz drzewo nie jest sprężyste, jest twarde i sztywne, więc cała siła jaką włożysz w uderzenia wraca potem do twoich stawów niszcząc je !!!!
W drzewo to możesz co najwyzej lekko pukać celem zachartowania ale nie walić !!!
3 zasada dynamiki Newtona:
Akcja = Reakcja
pamietaj o tym i kup lepiej sobie worek...
Napisano Ponad rok temu
czy ktoś o odpowiedzniej kompetencji zna jakąś płynną substancję do moczenia obitych dłoni. pozdro. Hai!
cement.
na głowe też Ci się przyda...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Drzewo jest git Pai Mei...ale beton jeszcze lepszy (ściana itp) , a zeby wzmocnic brzuch to proponuje rozłozyc gazete (suchą oczywiscie) na wodzie, najlepiej na basenie (publicznosc :wink: ) i skoczyc na "basa"....to dopiero wrazenia, nie to co drzewo, hmmm, moze jeszcze cos przyjdzie mi do glowy to Ci napisze, pozdro
a w kwestii eliksiru- proponuje kwas solny moczyc cale dlonie przynajmniej pol godz dziennie, a nastepnie wypic....zeby wzmocnic sie od srodka :wink:
....takie malutkie pytanko....CZY JESTES MASOCHISTĄ??????????
Napisano Ponad rok temu
jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia to po co się odzywacie?...
Ja nic nie mam do powiedzenia...więc znikam.Bez odboiru.
P.S. A dasz rade na starość zjeść zupe łyżką? :wink:
Napisano Ponad rok temu
jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia to po co się odzywacie?
Sądząc po tym co napisałeś i w jaki sposób to napisałeś można wyciągnąć wniosek, że jeste po pierwsze bardzo młody a po drugie, niestety bardzo głupi. Nie traktuj tego jako obrazę po prostu jako dowód na Twoją naiwność. Tylko kretyn tłucze w trzewo i nie ważne czy ma coś na rękach czy nie. Drewno, drzewo, beton zawsze będzą twardsze od kości i podejście takie na krótką mete może dawać sporo radości na długą niestety tylko kalectwo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cześć! Nadeszła wiosna a wraz z nią nowa energia do ćwiczeń. Od pewnego czasu zacząłem intensywne treningi i mnie już, no, bolą całe dłonie. Nawalam w drzewa i to dosyć mocno, fanie ale te dłonie mnie już doskwierać zaczynają. Wiem, że można je w czymś moczyć aby się wzmocniły i leczyły szybciej, w czym? kto wie? dzieki. jo!
ej po co ci to?? do bicia sie nie sa potrzebne twarde łapy bo i tak twarz jest miekka(zakładam ze do bicia) nikt 4fun nie katowal by tak rąk... bez sensu nabawisz sie kalectwa i bedziesz pozniej zalowal.lepiej posluchaj co ci ludzie maja do powiedzenia,bo mają racje! to co robisz to okaleczanie sie !
Napisano Ponad rok temu
worek mam, nie będę nosił worka 100 kg, a taki przeciwnik też się trafia.
mam worek, na nim nie nabiorę siły.
Zaprzeczasz samemu sobie. Jak bedziesz nosil worek, ktory jak piszesz, ma 100kg to nabierzesz sily. Potem piszesz ze nie szukasz porady "nie cwicz tak ciezko" a wczesniej stwierdzasz ze Ci sie nie chce worka nosic.ja szukam eliksiru nie porady typu- nie ćwicz tak ciężko. jo!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niskie pozycje w shotokan i nie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
22 Miedzynarodowy Oboz Karate - Ravensburg
- Ponad rok temu
-
hahaha, tasiemka
- Ponad rok temu
-
Pytanie do ćwiczących Gosoku Ryu
- Ponad rok temu
-
makiwara
- Ponad rok temu
-
WYDARZENIE DZIESIĘCIOLECIA W POLSKIM KARATE !!!
- Ponad rok temu
-
KSIĄŻKA Z UKŁADAMI BLOKÓW/CIOSÓW/KOPNIĘĆ
- Ponad rok temu
-
MP WKF
- Ponad rok temu
-
Druzynowe Mistrzostwa Polski WKF
- Ponad rok temu
-
Karate na ulicy - odczucia