Od czego zacząć?? ...
Napisano Ponad rok temu
Jestem ciekaw od czego waszym zdaniem zacząć??Ja narazie będe w semi ale o lighcie też mysle chociaż narazie baty bym dostał. A jak wy zaczynaliście to od czego ?? I czy niebaliście się trochę przejścia z semi do lightu??
Cóż trochę tych pytań zadałem ale mam nadzieje że ktoś mi odpowie.
Dzieki i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wez monete, wykonaj jedno losowanie i jezeli:
- wypadnie orzel - to semi
- wypadnie reszka - light
- wypadnie kant - jedno i drugie
a jezeli to cie nie satysfakcjonuje to zrob przysluge dla tego forum i nie pisz wiecej bezsensowynych tematow... no i jak zwykle przy twoich tematach napisze : zapytaj trenera!!! od tego go masz!!!
Napisano Ponad rok temu
hehe moj ulubieniec Hellman(s)...
- wypadnie kant - jedno i drugie
a jezeli to cie nie satysfakcjonuje to zrob przysluge dla tego forum i nie pisz wiecej bezsensowynych tematow... no i jak zwykle przy twoich tematach napisze : zapytaj trenera!!! od tego go masz!!!
lol, co prawda to prawda heh
Napisano Ponad rok temu
Sam wystawiam początkujących w semi. Tak się jednak składa, że niektórzy lepiej sprawdzają się w ciągłej. Zależy od człowieka...
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
No ale przynajmniej czegos sie nauczyłem, zreszta jak to twoje pierwsze zawody to nielicz na zaduzo bo sporo role ogrywa tam stres i doswiadczenie!!!!!
POZDRO
Napisano Ponad rok temu
A co do umiejętności to sparuj się z ludźmi i popytaj przeciwników co o tobie sądzą, poproś trenera aby cię przypilnował i wydał opinię itp:)
Napisano Ponad rok temu
. - No cóz mogę napisać, kłucić się niebęde ale ja pytam o wasze doświadczenia i wasze zdania a nie trenera to co trener mi mówi to zostawiam dla siebie a forum jest też chyba od tego żeby sie pytać innych o ich zdania, bo jeśli mieliby się wszyscy pytać o wszystko trenera to po co taki Vortal??hehe Smile moj ulubieniec Hellman(s)...
- wypadnie kant Smile - jedno i drugie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wlasnieTy no ale jak mamy ci do radzic skoro niewiemy jak walczysz
to ze ktos krotko cwiczy, to nie znaczy ze jest typowym amatorem, jezeli ma tzw. "zylke wojownika" to zmiata z powierzchni nawet doswiadczonych a na zawodach wywoluje jek zachwytu na trybunach... no puscilem wodze fantazji, ale na serio to tu moze pomoc tylko trener, wie jak walczysz i spojrzy na to fachowym okiem
Napisano Ponad rok temu
Idź na light, jak wygrasz to git, jak cię wyniosą to albo więcej nie pójdziesz na light
Chyba troche przesadzasz w końcu light contack i full contact różnia sie tym ze w light nie uderza sie z pełną siła a jednynie by zdobyć punkt wiec o wynoszeniu nie ma mowy. No chyba że coś mi sie pomyliło ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ITF: dziś i w niedzielę międzypaństwowy mecz...
- Ponad rok temu
-
Turnieje TKD- a jakie narody?
- Ponad rok temu
-
Pan Lee...
- Ponad rok temu
-
Taekwondo HL(olimpiada itp.)
- Ponad rok temu
-
filmy z walk tdk