ABS II
Napisano Ponad rok temu
Mam pytanko z serii dziwne:
Bo zauwazylem ze prawa strona miesni prostych brzucha jest lekko przesunieta do gory wzgledem lewej, a do tego najnizsza partia miesni prostych lewa(3 'zeberko' od gory) jest mniejsze od prawej. A przeciez cwicze rownomiernie. Skosne sa takie same tylko proste sie jakos 'wykrzywiaja'. Moze byc to wynikem gry w siate?(chodzi o atak/servis) I jak to wyrownac?
Napisano Ponad rok temu
to samo pytanie do Skłonow tułowia w leżeniu z uniesionymi nogami czy podnosice krzyż i jak wysoko do gory sie podnoscie?
Napisano Ponad rok temu
> Paeł - cholera a ja chcialem byc kulturysta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
obejrzyj sobie jakieś fotki z zawodów kulturystycznychRoznie, ale nigdy 2 dni z rzedu. Zazwyczaj co 2-3 dzien.
Mam pytanko z serii dziwne:
Bo zauwazylem ze prawa strona miesni prostych brzucha jest lekko przesunieta do gory wzgledem lewej, a do tego najnizsza partia miesni prostych lewa(3 'zeberko' od gory) jest mniejsze od prawej. A przeciez cwicze rownomiernie. Skosne sa takie same tylko proste sie jakos 'wykrzywiaja'. Moze byc to wynikem gry w siate?(chodzi o atak/servis) I jak to wyrownac?
80% kolesi ma "przesuniete" mięśnie
normalka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo powoli zaczyna sie robic szesciopak ale pod nim takie wybrzuszenie :?
Napisano Ponad rok temu
Zas te a'la swieca to prawidziwa masakra na dolne partie. To ostatnio jedno z mojch ulubionych cwiczen. Bez zbednego gibania sie i kombinowania ruch 15cm a 25powtorzen i czlowiek ma juz dosc.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kreatyna ?
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie...
- Ponad rok temu
-
ząb ósemka