Pan Lee...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Koń jaki jest, każdy widzi... Dobrze, że jego monopol np. na egzaminy mistrzowskie już się skończył.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Koń jaki jest, każdy widzi... Dobrze, że jego monopol np. na egzaminy mistrzowskie już się skończył.
Gizmo
opowiedz mi cos wiecej o tym braku monopolu na pasy, ja tylko wiem ze tam byly jakies zmiany w zwiazku i go przeniesli do warszawy i dlaczego utrzymywales z nim kontakt przez tak dlugi czas?
Napisano Ponad rok temu
Powiedziałem, że znam Lee od lat, niekoniecznie że utrzymywałem z nim kontakt. Kiedyś, jak byliśmy jeszcze trochę młodszym klubem, a naszych ludzi bawiły starty w WTF i robienie tam danów, był u nas parę razy na seminariach. Nasi zawodnicy zdawali też u niego egzaminy na dany - jak wiesz, był do niedawna jedynym egzaminatorem w Polsce.
Od pewnego czasu nasze kontakty ograniczają się do mówienia sobie "dzień dobry" i wymiany uprzejmości podczas rzadkich spotkań na zebraniach czy zawodach.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Od pewnego czasu nasze kontakty ograniczają się do mówienia sobie "dzień dobry" i wymiany uprzejmości podczas rzadkich spotkań na zebraniach czy zawodach.
Gizmo
Heh, skad ja to znam...
Napisano Ponad rok temu
Byłem tylko na jednym egzaminie z Kytu Dang i trzeba stwierdzić, że była to największa parodia jaką widziałem. Po kolei:Monopol się skończył, bo już odbył się pierwszy egzamin na czarne pasy z mistrzem Kytu Dang 7 dan, a będą następne. Po raz pierwszy od lat zdali ci, co umieli, a nie ci, co umieli i mieli dobre układy (nie mówię o układach formalnych, tylko właśnie o nieformalnych), albo też mieli tylko układy.
-zdali oczywiście wszyscy ( chociaz polowę bym oblał )
-jedyne co musieliśmy pokazac to trzy techniki ręczne, 3 techniki nożne to było na pasy tak od 8 - 5 kup (zero układów, zero siłowki, zero pytań)
-osoby zdające na czarne belki miały układy (nasi wypadli świetnie) było też parę osob z innych klubów ( jedna osoba się 3 razy pomyliła podczas jednego układu ) oczywiscie zdała.
-Po egzaminie Kytu wymienił jakieś 15 nazwisk i stwierdził "te osoby mogą zdawac o 2 stopnie musza tylko donieść odpowiednią dopłatę, daje wam kwadrans" a zaliczenie kolejnego stopnia polegało na kopaniu dollyo, w łapkę którą trzymal egzaminator.
Był to jedyny egzamin z którego wyszedłem z takim niedosytem, ze .......... :?
Napisano Ponad rok temu
Byłem tylko na jednym egzaminie z Kytu Dang i trzeba stwierdzić, że była to największa parodia jaką widziałem.
Wow. A nie pomyliły Ci się aby nazwiska?
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Ten egzamin to był u Soo Kwang Lee (tyle tych nazwisk jak ich wszystkich spamiętać ) Sorry za wprowadzenie zamętu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Sorry faktyczznie mi się pomylili ci koreanczycy .
Ten egzamin to był u Soo Kwang Lee (tyle tych nazwisk jak ich wszystkich spamiętać ) Sorry za wprowadzenie zamętu
heh no wlasnie, a juz sie zaczalem martwic ze z tym wietnamczykiem jest cos nie tak lol, ale wszystkie drogi prowadza do pana Lee heh
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taekwondo HL(olimpiada itp.)
- Ponad rok temu
-
filmy z walk tdk
- Ponad rok temu
-
Jak rozwinac walke sportowa w TKD.
- Ponad rok temu