łopata
Napisano Ponad rok temu
on: masz
ona : 5000 tys zl
" kiler co ja sobie za to kupie waciki" (tudziez lopate)
Napisano Ponad rok temu
Rzozio chcesz nam zaimponować to napisz coś z sensem o SW bo my się tym paramy a nie kure...em.
A jak w tym temacie nie masz nic do powiedzenia to załóż własne forum dla dewiantów i złodziei nas zostaw w spokoju.
Pozdro dla forumowiczów
Napisano Ponad rok temu
- 500PLN na samochod. Co wyjasniac, nie rozumiem. To sa 2,3 tankowania. 40km dziennie po wawie i wychodzi mi nawet wiecej. Zle podalem. Poprawiam. Ja na paliwo place miesiecznie okolo 700-1000PLN.
- dlaczego 3x. Bo kobieta i corka tez maja swoje samochody. Zeby byly bezpieczne. Synowi tez kupie jak bedzie mial prawko.
- dlaczego nie do publicznej szkoly. Bo nie kazdy da rade skonczyc bez problemow. I na panstwowej wiecej by trzeba bylo smarowac niz w prywatnej oplacac. Sam konczylem polibude i mam porownanie, wyzszy poziom to bajki. Moze dla 2% najzdolniejszych to faktycznie publiczna szkola lepsza. Dla reszty nie ma roznicy.
Koncze to juz. W pizdu z wami, bo jestescie kmioty. Obrazacie bez powodu.
Napisano Ponad rok temu
Co do x3 - jezeli nie stac cie na utrzymanie 3 samochodow to ich kurwa nie kupuj
co do szkolnictwa - noo jak ktos jest cwokiem ostrym i po 1. nie poradzil sobie w szkole 2. nie potrafil zarobic na studia prywatne to niech nie studiuje - niektorzy nie powinni studiowac. w dodatku 'wiecej smarowac niz oplacac' powiem tylko - gowno prawda, takich kretynizmow dawno nie slyszalem. Co do poziomu i 2% najzdolniejszych - widocznie tylko oni powinni miec wyzsze.
Podsumowujac- jezeli cie na cos nie stac i nie potrafisz na to zarobic uczciwie to najzywczajniej nie bedziesz tego mial a nie jak jebany chuj bedziesz kradl. kropka
Napisano Ponad rok temu
Napisz jeszcze, jaka, na pewno sie rektor z takiej wspanialej darmowej reklamy ucieszy...Sam konczylem polibude
Napisano Ponad rok temu
ale zenada, i jeszcze obrazacie
Ciekawe ktory z was nigdy nikogo nie napadl dla kasy ani nic nie ukradl?
o co sie przyczepilem ...no comment...ech
Napisano Ponad rok temu
Szanowanko Panu!
P.S.
Proponuję wystartować w następnych wyborach do parlamentu. Tam to dopiero są możliwości.
Aaaa! żeby nie było offtopu - Łopata Panu w dupę!
Napisano Ponad rok temu
Sie mozgowcy nauczcie czytac ze zrozumieniem.
Napisano Ponad rok temu
Kmiot_behemot mówi Ci papapa.
Jutro o 10:00 otworze moją budkę, może coś zarobię, może kupie coś ladnego mojej Pani, a może odłoże pare złoty na coś dla dziecka bo rodzi się w sierpniu Może!!! Jeśli nie to wieczorem nie pójde na dzielnice, nie stuknę dzieciaka, albo staruszki. Rozumiesz to czy nie?
Twoje zdrowie Rzezio.
Napisano Ponad rok temu
do kanarow nic nie mam, niektorzy sa chamscy inni nie, jak wszyscy.
A jak ja jade komunikiacja miejska to zawsze bez biletu /no chyba ze tych trasach gdzie wiem, ze kanarow jak psow/ i traktuje to jako taki sport. Troche doswiadczenia i kanara od razu sie wyczuwa.
A ja myslalem ze czlowiek co to ma 3 samochody w rodzinie zarabia 20 tys. miesiecznie
nie musi sie mieszac z motlochem w miejskiej komunikacji...
Ludzie spojrzecie na jezyk jakim ten czlowiek pisze, ze juz nie wspomne o tresci, jesli on ma 40 lat to ja jestem ksiedzem. Moim zdaniem rzozio to kolejne wcielenie Sir'a spojrzcie na ich posty, nie mowiac juz np. o tym ze rzozio dolaczyl do VB 2 dni po ostatniej wizycie Sir'a (banie)..... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tru, tru. kilkanascie metrów od domu się z dwoma napierdalałem jakieś 5-6m-cy temu, jak chcieli zajumać pokrywe sciekową.-żule są coraz bardziej bezczelni,
strzelaj do pzreciwnika uzbrojonego w łopate albo zapisz się na tsunami- skracaj dystans przy przeciwniku uzbrojonym w łopatę,
noo, tru tru. jak pisza w każdym tutaj topicu, lepiej olać i zawiadomić kogo ztreba.- nie wdawaj sie w pyskówki,
a tego to ja nie umiem zrozumieć- nie pij, bo potem piszesz głupie topici
Napisano Ponad rok temu
Ale skoro tak napisałeś to pro forma zapytam za rybakiem - jaką polibude i jaki wydział?
Bo skoro masz porównanie i nie było lepiej niż w prywatnej to jestem niezmiernie ciekaw gdzie jest taka uczelnia
Napisano Ponad rok temu
Od kiedy, państwowe uczelnie nie są lepsze od prywatnych?
Trzeba być wyjątkwym ciulem, żeby olać edukacje dzieciaków i chcieć je posłac do prwyatnej
Napisano Ponad rok temu
Nominalnie nie są lepsze, aczkolwiek są wyjątki - Koźmiński czy PJWSTK są spokojnie na poziomie państwowych uczelni. A jak dodamy do tego jak bardzo poziom państwowych uczelni jedzie w wielu przypadkach na pysk, to może się okazać, że za jakiś czas porównanie wypadnie na korzyść prywatnych.
K.
Napisano Ponad rok temu
A co do tego co pisał rzozio to można chyba powiedzieć że dobrze widać (zakładając wiarygodność danych) jak komunizm psuje ludzi... apologetyka złodziejstwa rozumianego jako 'zaradność', kradzieży "państwowego" rozumianego jako "niczyje", gówniane dwójmyślenie - narzekanie na "złe, złodziejskie państwo" i jednoczesne rozpierd..nie tegoż państwa własnym postępowaniem , oszukiwanie na podatkach, wszechobecne prawo Kalego. Można i tak... ja zarabiam mniej ale jakoś lżej mi się żyje.
A wszystko wyszło od kradzieży węgla i historyjki z łopatą... :roll:
Napisano Ponad rok temu
ludziska - łopata wam na oczy spadła? Jako że ww prowokacje sa niestety na dośc niskim poziomie - proponuję olać. Kto wie, czy dyskutanci nie odnajda się kiedyś jako anonimowe cyferki w jakimś raporcie statystycznym o uczciwości Polaków. Może nawet powiedzą o tym w wiadomościach 8)
Napisano Ponad rok temu
e mradu ty takich rzeczy nie pisz, ze jak ktos kradnie to od razu zlodziej. A jak by sie okazalo, ze jak jakis twoj ziom na ten przyklad ostro daje w palnik to powiesz, ze pijak? Musisz sie nauczyc myslec bardziej elastycznie. Co do tych od lopat to oni tylko dziela wspolny wegiel.
A pomysl zeby nie zejsc z drogi jak dwoch kolesi ma lopaty to nie tylko glupota, ja nawet nie wierze, zeby takie cos sie udalo.
jak ktoś kradnie to jest złodziejem, przecież to logiczne. Kradnie to jest czynność , a złodziej to osoba. Więc złodziej kradnie i nie ma tu się nadczym zastanawiać. Jak jakiś kolega ostro daje jak to napisałeś w palnik (chyba masz namyśli że się upija) to napewno normalny się nie zadaje z takim, chociaż ja uwarzam że takim trzeba pomagać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zdjecia operacyjne z warszawskich ulic
- Ponad rok temu
-
wyjście
- Ponad rok temu
-
czy to może się udać?
- Ponad rok temu