Multiwitaminka ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam multitabs wcinam. Jeno wapnia nie ma, wiec uzupelniam czyms innym.
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Ewentualnie Supradyn ale w tabletkach do połykania, a nie do rozpuszczania bo do połykania mają 1 mg miedzi a te do rozpuszczania 10 razy mniej, z tym że przy supradynie bierz osobno cynk 10-15 mg najlepiej między 21-23 tak żeby było około 2 h po ostatnim posiłku i żeń szeń osobno, będziesz miał wtedy tak jak przy bodymaxie ale znacznie więcej witamin z grupy b.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mrożonki są dostępne przez cały rok. A przygotowanie dania z warzywami to góra 20 minut, szczegóły w temacie z przepisami. :-)no właśnie... czasami sa problemy z tą dieta... wiem ze nic nie zastapi swiezych wazywek
ale nie zawsze mam czas zeby zjesc cos przyzwoitego po ludzku....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak tylko, zeby dostarczyc witamin i soli mineralnych sportowcowi wyczynowemu, to musialby jesc 5kg swiezych wazyw i owocow dziennie. To niewykonalne.Mrożonki są dostępne przez cały rok. A przygotowanie dania z warzywami to góra 20 minut, szczegóły w temacie z przepisami. :-)no właśnie... czasami sa problemy z tą dieta... wiem ze nic nie zastapi swiezych wazywek
ale nie zawsze mam czas zeby zjesc cos przyzwoitego po ludzku....
Dlatego sa wlasnie witaminki :-)
Zgadzam sie pod warunkiem, ze masz 150pln na witaminyAnimal Pak i to wszystko czego Ci trzeba

Astack jest zajebisty, chociaz ww. supradyn i witalmax jest dobry.
Napisano Ponad rok temu
Widzisz gdzieś tu tłumy takich? :wink: Nie oszukujmy się, przeważająca większość tu obecnych to amatorzy, a nie zawodowcy. Poza tym skąd ta informacja, że niby sportowiec wyczynowy potrzebuje kilkukrotnie większej dawki witamin i soli niż zwykły człowiek?Tak tylko, zeby dostarczyc witamin i soli mineralnych sportowcowi wyczynowemu, to musialby jesc 5kg swiezych wazyw i owocow dziennie. To niewykonalne.
Dlatego sa wlasnie witaminki :-)
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Body Max nie kupisz w sklepie z odzywkami tylko w aptekach, ale pamietam ze kiedys porownywalem sklad i niczym nie ustepuje tanszym Maxivit Naturell (do kupienia w aptece i u nas w sklepie).
Z dobry preparatow witaminowych moge jeszcze polecic wlasnie Universal Animal Pak (szkoda ze nie da sie wejsc na wersje oszczedniejsza i brac pol porcji ;-) ), ew. Special Two NOW (ostatnio ciezko dostac)
Te produkty powyzej sa dosyc drogimi preparatami z tanszych dobre sa:
- Optimum Opti Vites
- Naturell Maxivit
- universal Daily Formula
- Ultimate Witaminy
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
POLKSKA - AZERBEJDŻAN
- Ponad rok temu
-
Medytacje...:)
- Ponad rok temu
-
Adidaski do treningu na sali
- Ponad rok temu
-
thermal pro
- Ponad rok temu
-
Sensacja - Pudzianowski w mojej siłowni!
- Ponad rok temu
-
Koks a witaminki ......
- Ponad rok temu
-
Czym zastąpić ziemniaki?
- Ponad rok temu
-
ŁĘKOTKA
- Ponad rok temu
-
Jak się rozciągać?