Adidaski do treningu na sali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzut beretem i plucie na odległość :wink:A co masz zamiar cwiczyc?
Napisano Ponad rok temu
Cały czas ćwicze na bosaka ,ale butki też chcę mieć.a nie lepiej na bosaka ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jaką ty masz dobrą pamięć właściwie to nie napisałam ,że konkretnie chodzi mi o butki do kopnięćo ile dobrze pamiętam to nie jest to rzut beretem tylko jiu jitsu :wink: , ja bym stawiał na firmy asics i adidas, dokładnie w tej kolejności
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
*Campo nie mógł się oprzeć przed nie napisaniem tego posta
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Mam je w gablocie pamiątkowej na honorowym miejscu (pamięć to ty masz dobrą :wink: )Eee... Ulka... a baletki już Ci się rozleciały?
:wink:
*Campo nie mógł się oprzeć przed nie napisaniem tego posta
Napisano Ponad rok temu
O właśnie o takie porady mi chodziło .Dzieki GizmoZe wszystkich butków do taekwondo, które używałem, najlepszy model to Kwon Premier Plus. Trwały, szyta podeszwa, wzmocnienia czubków i pięt. Dostępny bez problemu w polskim sklepie Kwona.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
O coś takiego
Napisano Ponad rok temu
Dodam też, że testowaliśmy jeszcze wyroby Danikena, które są z kolei pełną loterią. Można trafić na dobry, a można na taki, który po 2 tygodniach (!) będzie do wyrzucenia. Ludzie ode mnie kupili chyba z 8 par kiedys z jednej partii, z których bodaj 2 były po paru tygodniach standardowego używania do reklamacji. Kumpel "przewiózł" się także na Kwon Universal Deluxe. Sam mam jeszcze 1 parę Mudo Sport, dość tanie, w miarę nadające się, ale chyba niedostępne u nas w Polsce. Tanie butki ma w ofercie także poznański "Samuraj" (Bulls i tańsze Kwony) ale tych modeli jeszcze nie miałem w ręku ani na nogach.
Gizmo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
thermal pro
- Ponad rok temu
-
Sensacja - Pudzianowski w mojej siłowni!
- Ponad rok temu
-
Koks a witaminki ......
- Ponad rok temu
-
Czym zastąpić ziemniaki?
- Ponad rok temu
-
ŁĘKOTKA
- Ponad rok temu
-
Jak się rozciągać?