Sfilmowana Ustawka
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy tekst jest najlepszy, jakby znajomy powinni go zautoryzować hehe
ps. alexone widzisz wszędzie zakompleksionych?? czyżby mechanizm projekcji?? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jest najlkepszy tekst , no tak po co technika, najlepiej "kraulem" :wink:ciekawe co byscie zrobili jak byście jednego z nich soptkali na ulicy i na solo wyskoczyli byście Punktowali? zwracali uwage na technike? bo ja nie
Napisano Ponad rok temu
Jo tam pierdolicie głupoty, że śmieszne techniki ba że wogóle nie mają techniki itd. ciekawe co byscie zrobili jak byście jednego z nich soptkali na ulicy i na solo wyskoczyli byście Punktowali? zwracali uwage na technike? bo ja nie . Tak się składa że znam pare osób z tego filmiku i większość z nich ćwiczy sporty uderzane głównie Boks KB i paru Mt oraz nawet niektórzy MMA wiec mają pojęcie o technice. Tam nie mają rękawic bokserskich i się nie punktują itd tylko jak najszybciej trzeba pierdolnąć sierpa kolano łokieć lub inną nokałtującą technike bo z tyłu twój kumpel wpierdol dostaje i trzeba mu pomuc ale już biegnie ktoś na ciebie więc trzeba zadawać jak najszybciej znokałtowac przeciwnika .
Znasz parę osób z tego filmu bo grałeś tam rolę bałwana.
Napisano Ponad rok temu
To coś lepszego. Był jakiś konkurs w SimPlusie - nakręć film taki właśnie w tym stylu eXtreme.. No to Panowi doszli do podobnego wniosku, tyle że robili to w środku nocy i bez bałwanów, przyjechała Policja i długo się tłumaczyli. Skończyło się na pouczeniu, że na przyszłość powinni zameldować dyżurnemu, jak takie akcje będą robić i tyle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja do ustawek nic nie mam.
Napisano Ponad rok temu
2. fajnie jest prac sie z balwanami
3. zajebista jest ta intertytualcja (zajebiemy sie skurwysynu, dostaniesz wpierdol czy jaks tak )
4. no i znowu mam ubaw po pachy co za kurwa debile
szkoda, ze mnie nie zaczepiaja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
3. zajebista jest ta intertytualcja (zajebiemy sie skurwysynu, dostaniesz wpierdol czy jaks tak :
1: najlepsze jest "kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i ten cios z fikołkiem
2: kapral jakich ty słow uzywasz 8O
Napisano Ponad rok temu
3. zajebista jest ta intertytualcja (zajebiemy sie skurwysynu, dostaniesz wpierdol czy jaks tak :[/quote]
1: najlepsze jest "kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i ten cios z fikołkiem
2: kapral jakich ty słow uzywasz 8O [/quote][/quote]
tzn, co jakich?
bo nie kumam
Napisano Ponad rok temu
nie mam cie za idiote , wrecz przeciwnie ale zazwyczaj uzywasz niezbyt wyszukanego slownictwa stad moje zdziwienie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prowokacja?
- Ponad rok temu
-
o zębach
- Ponad rok temu
-
Pewna sytuacja w autobusie