Sfilmowana Ustawka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie wy tam przewroty widzicie jak jest czarny ekran cały czas a tlyko na poczontku i to tez ledwo co widac paru kolesi.
Media Player ma w opcjach podkręcenie jasności, zrób tak i zobaczysz
Napisano Ponad rok temu
Czepiacie sie. Kolesie dla jaj zrobili sobie filmik z tekstami z "Klatki" tak jak ktos napisal zamiast cpac, zrobili cos smiesznego. Filmik calkiem smieszny, skutecznosc technik zastosowanych do eksterminacji balwanow pozostawiam bez komentarza, ale moim zdaniem plus dla tych kolesi za fajny pomysl.
taak, zamiast cpac, isc do pracy, pouczyc sie i masa innych potrzebnych rzeczy. co mial na celu ten film? "oo, zaloze sobie szalik na gebe, pokopie w nieruchomy snieg klnac przy tym nieziemsko, to ludzie beda mysleli, ze jestem twardziel!" no wybaczcie, ale dla mnie to zalosne.
Napisano Ponad rok temu
Jeeeezus maaaria.... sorry ale ty musisz byc martwy alexone. tylko martwy moze byc takim sztywniakiem
Napisano Ponad rok temu
Moze nawet u Pasikowskiego znajda zatrudnienie
Troche efektow komputerowych, zwolnione tempo, potrojnie sfilmowana technika, troche pracy nad dykcja i oscar w kategorii filmow amatorskich murowany
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"oo, zaloze sobie szalik na gebe, pokopie w nieruchomy snieg klnac przy tym nieziemsko, to ludzie beda mysleli, ze jestem twardziel!" no wybaczcie, ale dla mnie to zalosne.
O, w rzyć 8O
Napisano Ponad rok temu
od razu widac, ze nie potrafisz smiac sie z siebie :roll:nie jestem sztywny, tylko nie bawi mnie debilizm.
Napisano Ponad rok temu
kurde, dużo ostatnio widziałem takich różnych filmików że młodzi robią sobie rózne jaja, odstawiają jakieś schizy. Myślę, że dopóki się nie dzieje nikomu krzywda to OK.
To akurat to chyba była parodia takiej jednej głośnej ustawki
Chłopaki porobili sobie jaja, i tyle. Zanim ktoś znowu objedzie tę grupkę ludzi może zada sobie trochę trudu i dotrze do autora filmu i zapyta co poeta miał na myśli, choć dla mnie wszytko jest jasne.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chociaz ogladalem bez dzieku jak obejrze z dzwiekiem moze zmienie zdanie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale oni chcieli takjesli zrobili to "dla jaj" to i tak sa miliardy sposobow zabawienia sie lepiej w jakis cywilizowany sposob, niz wyzywanie sie na sniegu.
na poczatku chciałem napisać, żeby dali Ci spokój, bo masz prawo mieć własny gust, ale naprawde jesteś upierdliwym sztywniakiem - zupełnie jakby te balwany to byli Twoi krewni
Napisano Ponad rok temu
PoZdRo, film wypas
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prowokacja?
- Ponad rok temu
-
o zębach
- Ponad rok temu
-