Seminarium z Christophe PINNA
Napisano Ponad rok temu
Bo ja w mojej sekcji robie olympusem c-120 małpowatym to za chiny nie mogę uzysać nie rozmytych zdjęć w ruchu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proste. Pęcherze. Na seminariach tego typu od razu lepiej ćwiczyć w butach, bo pózniej możesz ćwiczyć, ale z przyglądając sie z trybun. O to chodzi:)
Nie rozumiem Pęcherze to mi się robiły 10 lat temu.
Napisano Ponad rok temu
Proste. Pęcherze. Na seminariach tego typu od razu lepiej ćwiczyć w butach, bo pózniej możesz ćwiczyć, ale z przyglądając sie z trybun. O to chodzi:)
Nie rozumiem Pęcherze to mi się robiły 10 lat temu.
Laser to ze Tobie nie robia sie odciski to wcale nie znaczy ze innym sie nie robia :roll:
Raczej 100% ludziom sie robia odciski na takich zgrupowaniach, sam Pinna uzywal adidasow wiec chyba jemu tez sie robia odciski ale coz ...
A co do fotek: Adas mozesz rzeczywiscie wiecej wrzucic i przy okazji jak mozesz to zmniejsz ich rozmiar ;]
Napisano Ponad rok temu
co do aparatu to robilem HP photosmart 850, szczerze to slaby sprzet... ISO 200 wiec ciezko cokolwiek bylo uchwycic, duzo fotek wyszlo niedoswietlonych a niektore przeswietlone... zeby nie byly rozmazane trzeba uzywac statywu no i jesli jest funkcja w aparacie to trybu (niby) sportowego...
Napisano Ponad rok temu
Ale mnie energy roznosi az pojde sobie pokopac w telewizor pocwicze przy okazji kontrole
Napisano Ponad rok temu
Ktos startuje z was moze na MP Druzynowuch teraz w Sobote ? :>
Napisano Ponad rok temu
Co do Pinny, pytam się po raz drugi czy jest przewidziany za rok lub kiedys tam??? Ktoś coś mówił na ten temat??? pozdr!
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
...i po seminarium we WROCŁAWIU
- Ponad rok temu
-
Hargei ,hara ,ki
- Ponad rok temu
-
Wadoryu karate
- Ponad rok temu
-
Tradycjonaliści, lubicie walczyć? A jak tak, to czy to źle?
- Ponad rok temu
-
Te Kata sa nieziemko trudne...
- Ponad rok temu
-
Dojo Funakoshi
- Ponad rok temu
-
Kontuzja i co dalej?
- Ponad rok temu
-
Kata Shotokan