Skocz do zawartości

Zdjęcie

o zębach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

budo_julas
  • Użytkownik
  • Pip
  • 22 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Re: o zębach
gdy byłem szczylem "biologiczny ojciec" wybił lewą 1 i 2. Kiedyś wielka dolina- teraz pozwala pamiętać o dawnych czasach... :cry: ALE TERAZ JEST DUŻO LEPIEJ! Jednym słowem nie ma czym się martwić od czego protetyka i raty. :) Pozdrawiam
  • 0

budo_maximus89
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 175 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

ja mam ukruszona jedynke, dentystka powiedziala ze nie da sie dokleic ani nic, a skoro zab sie nie psuje to nic nie zrobi :) No i w sumie jest ok bo tego prawie ze nie widac.

tez mam ukroszone obie jedynki i mi dentystka tylko wyrownala ze teraz wygladaja jak nie ruszone bo obie sa jednakowe :lol:
  • 0

budo_green_lady
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 249 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A ja Wam powiem, że mam zęby jak stal.
Ostatnio otworzyłam tymbarka zębami bo urwał się ten okrążek co się nim otwiera i nic się nie stało :D A jeszcze numer bo na odwrocie kapsla było napisane "Teraz się udało, następnym razem nie ryzykuj".
Stałam wczoraj na ławce, była mokra, poślizgnęłam się, walnęłam szczęką o beton i też nic się nie stało z ząbkami, tylko skóra z ryja zdarta.
Nigdy leczonych też nie miałam, bo zdrowe mam.
Jednym słowem - GIT.

A co do blizn - jestem dziewuchą, a mam na szyi szrame, bo kiedyś w nocy biegłam i nadziałam się na linke jakąś, wbiło mi się w szyję. Jakoś mi nie przeszkadza, nawet pasuje :wink:

Wygladem nie ma co się przejmować, ani sobie tyłka zawrcać, chyba że ktoś nie ma wszystkich zębów, albo dwóch jedynek - to dopiero pięknie.

Pozdrówki.
  • 0

budo_kubuś puchatek
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4530 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Do czasu. Takie otwierania i eksperymenty nie zostaja bez echa. Po prsotu jestes jeszcze mloda, ale... to szybko, jakze szybko przemija.
K_P
  • 0

budo_przepraszam
  • Użytkownik
  • Pip
  • 34 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

no ja też amm 1 gorną ukruszona i 2 dolna. a jedynke dolna mialem ukruszona i poszedlem do dentystki to mi pol zęba spilowala żeby wstawić wypełnienei ;)
  • 0

budo_andy
  • Użytkownik
  • Pip
  • 35 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

Ja za gowniarskich czasow piwo zebami otwieralem,do czasu az zlamalem sobie dolna jedynke.Green Lady,twarda z Ciebie dziewczyna.U mnie w klubie dziewczyny,nawet te z wysokimi stopniami to boja sie nawet uderzyc mocniej,tak dbaja o swoje buzki
  • 0

budo_czosnkowy ludek
  • Użytkownik
  • Pip
  • 33 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

He he he...i ja dodam,że mam dwie jedynki ukruszone (bliskie spotkanie z kierownicą roweru ). Tylko raz mi odleciało wypełnienie, podczas jedzenia. Dzwne bo nawet się ząbki trzymały jak dostałem z łokcia na imprezie - do teraz nie wiem kto to był.....
  • 0

budo_ruido
  • Użytkownik
  • PipPipPip
  • 214 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:BJJ/MMA

Napisano Ponad rok temu

z zebami nie ma zartow :o TEZ nie mialem polowy jedynki (do teraz nie wiem w jakis sposob ja stracilem - sylwester) w kazdym razie jak jej nie mialem bylem niepocieszony... takie jakies kiepskie uczucie stracic cos co sie mialo od zawsze (szczegolnie jak zeby zajmuja ci pól twarzy tak jak jest to w moim przypadku;). jak dent wszystko zrobi jak trzeba jest okej..nie ma sie co bac.
jakis czas chodziłem bez wypełnienia - ktos sie krzywo spjorzał to mu błyskałem brakiem, wyglada sie na bardziej w bojach zaprawionego :wink:
  • 0

budo_varsovie
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 59 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

A Ja znałem chłopaka któremu wybili/wybił sobie zęba na tydzień przed maturą - na egzmain pisemny poszedł bez jedynki ale na ustne już miał coś tymczasowo wstawione - to farciarz.
  • 0

budo_rene nożownik
  • Użytkownik
  • PipPip
  • 99 postów
0
Neutralna

Napisano Ponad rok temu

U mnie w pysku dwie sztuczn górne jedynki i nadbudowana prawa dwójka. Zęby straciłem tydzień przed studniówką- mój dentysta nie wyrobił. Wyglądałem czadersko:) teraz się z tego smieje:)
  • 0

budo_warhead
  • Użytkownik
  • PipPipPipPip
  • 4469 postów
0
Neutralna
  • Zainteresowania:Różne

Napisano Ponad rok temu

a gdzie sa dopuszczalne?

W RPG i ksiazkach fantasy ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Ikona FaceBook

10 następnych tematów

Plany treningowe i dietetyczne

Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024 : 2025