o zębach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja mam ukruszona jedynke, dentystka powiedziala ze nie da sie dokleic ani nic, a skoro zab sie nie psuje to nic nie zrobi No i w sumie jest ok bo tego prawie ze nie widac.
tez mam ukroszone obie jedynki i mi dentystka tylko wyrownala ze teraz wygladaja jak nie ruszone bo obie sa jednakowe
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio otworzyłam tymbarka zębami bo urwał się ten okrążek co się nim otwiera i nic się nie stało A jeszcze numer bo na odwrocie kapsla było napisane "Teraz się udało, następnym razem nie ryzykuj".
Stałam wczoraj na ławce, była mokra, poślizgnęłam się, walnęłam szczęką o beton i też nic się nie stało z ząbkami, tylko skóra z ryja zdarta.
Nigdy leczonych też nie miałam, bo zdrowe mam.
Jednym słowem - GIT.
A co do blizn - jestem dziewuchą, a mam na szyi szrame, bo kiedyś w nocy biegłam i nadziałam się na linke jakąś, wbiło mi się w szyję. Jakoś mi nie przeszkadza, nawet pasuje :wink:
Wygladem nie ma co się przejmować, ani sobie tyłka zawrcać, chyba że ktoś nie ma wszystkich zębów, albo dwóch jedynek - to dopiero pięknie.
Pozdrówki.
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jakis czas chodziłem bez wypełnienia - ktos sie krzywo spjorzał to mu błyskałem brakiem, wyglada sie na bardziej w bojach zaprawionego :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pewna sytuacja w autobusie
- Ponad rok temu
-
jak mieć szczęke
- Ponad rok temu
-