(jeszcze) a co do bycia naoliwiona to na treningach mi sie to nie zdarza ;P a w ogole to nie robi sie czasem offtopic?
  (jeszcze) a co do bycia naoliwiona to na treningach mi sie to nie zdarza ;P a w ogole to nie robi sie czasem offtopic?

Mokuso\Tak powinno byc czy to tylko moje fantazje??
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Się robi off, a jakże...., ale za to jakie przyjemne to off. Palce lizać.no ja generalnie nie posiadam hakamy...
 :wink:
   :wink:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 mlodzi mlodzi- Ponad rok temu 
- 
			 Katsuaki Asai w Gdyni Katsuaki Asai w Gdyni- Ponad rok temu 
- 
			 Wyraź swoją opinię o "The Path beyond Thou" S.SEGA Wyraź swoją opinię o "The Path beyond Thou" S.SEGA- Ponad rok temu 
- 
			 Nishio sensei Nishio sensei- Ponad rok temu 
- 
			 Super galeryja ;-))) Super galeryja ;-)))- Ponad rok temu 
- 
			 demonstracja aikido aikikai demonstracja aikido aikikai- Ponad rok temu 
- 
			 Myśli nieuczesane. Myśli nieuczesane.- Ponad rok temu 
- 
			 Dlaczego zacząłeś/zaczęłaś ćwiczyć aikido? Dlaczego zacząłeś/zaczęłaś ćwiczyć aikido?- Ponad rok temu 
- 
			 Tematy wałkowane .... Tematy wałkowane ....- Ponad rok temu 
- 
			 Może ktoś z forum się wybiera ? :) Może ktoś z forum się wybiera ? :)- Ponad rok temu