Jakie są wasze odczucia podczas mokuso? Staracie się myśleć o czymś specjalnym?

za poważne odpowiedzi dziękuje, za te mniej poważne również

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm moj sensei bardzo powaznie podchodzi do medytacji, dlatego na kazdym treningu ma ona miejsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisz coś więcej, jako kobieta masz bogatsze doznania wewnętrzne niż my mężczyni (prości zjadacze mięsa :wink: )hmmm moj sensei bardzo powaznie podchodzi do medytacji, dlatego na kazdym treningu ma ona miejsce
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisac moge jedynie ze medytacja to bardzo trudna sprawa i trzeba duzo cierpliwosci do niej
Napisano Ponad rok temu
A nawiązując do tematu to miałem parę razy okazję stać z boku i patrzeć na ludzi ode mnie z grupy podczas medytacji. I niestety... jest pewna grupka osób, która to olewa, np. siedząc sobie i gapiąc się w pustkę, albo na sufit, albo smiejąc się i szepcząc między sobą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przestraszony :shocked!:Podczas gdy studenci siedza, sensei chodzi z tylu od jednego do drugiego i uderza bokenem w glowe wykonujac atak shomenuchi...
:nie: stety nieCi co maja dobra koncentracje, nic sie z nimi nie dzieje, dla innych przewidziana jest pierwsza pomoc.
Tak przynajmniej jest u nas, to u was tak nie ma?????
Napisano Ponad rok temu
przestraszony :shocked!:Podczas gdy studenci siedza, sensei chodzi z tylu od jednego do drugiego i uderza bokenem w glowe wykonujac atak shomenuchi...
:nie: stety nieCi co maja dobra koncentracje, nic sie z nimi nie dzieje, dla innych przewidziana jest pierwsza pomoc.
Tak przynajmniej jest u nas, to u was tak nie ma?????
Napisano Ponad rok temu
Ta "medytacja" to nie zadne gapienie sie, czy myslenie o milych osobach. Podczas gdy studenci siedza, sensei chodzi z tylu od jednego do drugiego i uderza bokenem w glowe wykonujac atak shomenuchi... Ci co maja dobra koncentracje, nic sie z nimi nie dzieje, dla innych przewidziana jest pierwsza pomoc.
Tak przynajmniej jest u nas, to u was tak nie ma????? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta "medytacja" to nie zadne gapienie sie, czy myslenie o milych osobach. Podczas gdy studenci siedza, sensei chodzi z tylu od jednego do drugiego i uderza bokenem w glowe wykonujac atak shomenuchi... Ci co maja dobra koncentracje, nic sie z nimi nie dzieje, dla innych przewidziana jest pierwsza pomoc.
Tak przynajmniej jest u nas, to u was tak nie ma????? :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mam fantazje erotyczne.....naoliwiona hakama na rurze
![]()
![]()
:wink:
Napisano Ponad rok temu
![]()
![]()
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Shawnee napisał:
naoliwiona hakama? a nie miales czasem na mysli naoliwionej bez hakamy?
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu