Chyba odchodze z tego działu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajnie ze znalazles sobie cos "kompletniejszego" w postaci shidokanu, ale chyba mija sie z celem obwieszczanie o tym zakladajac kolejny topic o niewiadomo czym, byle by zwrocic uwage czytelnikow forum na siebie.
Wiec, jeszcze raz- gratuluje wyboru i zalecam wiecej rozsadku i myslenia przy pisaniu postow i zakladaniu kolejnych bezsensownych tematow.
Pozdrawiam
Bal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
khem.... no nie chcialbym byc niemily i wogole, ale tak po staropolsku- a kogo to:P
Fajnie ze znalazles sobie cos "kompletniejszego" w postaci shidokanu, ale chyba mija sie z celem obwieszczanie o tym zakladajac kolejny topic o niewiadomo czym, byle by zwrocic uwage czytelnikow forum na siebie.
Wiec, jeszcze raz- gratuluje wyboru i zalecam wiecej rozsadku i myslenia przy pisaniu postow i zakladaniu kolejnych bezsensownych tematow.
Pozdrawiam
Bal.
sorry złamałem regulamin nie wiem czemu to zrobiłem może dlatego że nie dawno była gąrąca dyskusja, proszę admina o skasowanie tego wątku.
Napisano Ponad rok temu
tt48 teraz to mnie ubawiłeś.
To tyle gadałeś o kick-boxingu (motto: trenuję kick-boxing i to mi wystarcza...) a teraz będziesz wiercił dziury w MIXED-MA albo forum Karate że shidokan jest debeściarski...
Wcześniej jeżyłeś się że na tym forum jest za dużo muay thai i tak broniłeś kicka - co nawet mi trochę imponowało i z pobłażaniem patrzyłem na Twoje czasem delikatnie mówiąc sensowne wypowiedzi.
A Twója ukochana sekcja Red Tiger jak to zniesie, pewnie i swoje logo już zmieniłeś.
Gratulacje talentu żeby po jednym treningu shido zakaładać kolesiom dźwignie, a szczególne gratulacje że udaję Ci się to w rękawicach bokserskich, gratulacje też "umiejętności" skracania dystansu na tyle żeby tą dźwignię założyć (nawiasem mówiąc tylko chyba fachowcy od kicka z Red Tigera pozwolą sobie dojść do siebie na tyle blisko żeby im zakładać dzwignie)..
O chyba się skończę - czy Ty myślisz że na tym forum są takie półgłówki żeby nie wiedzieli jak się zakłada dzwignie..po co komu takie ściemy??????
Napisano Ponad rok temu
Wchodzę zaraz na forum MIXED-MA i Karate żeby zobaczyć czy już nie zgrywasz tam specjalisty od Shidokan
Napisano Ponad rok temu
tt48 teraz to mnie ubawiłeś.
To tyle gadałeś o kick-boxingu (motto: trenuję kick-boxing i to mi wystarcza...) a teraz będziesz wiercił dziury w MIXED-MA albo forum Karate że shidokan jest debeściarski...
Wcześniej jeżyłeś się że na tym forum jest za dużo muay thai i tak broniłeś kicka - co nawet mi trochę imponowało i z pobłażaniem patrzyłem na Twoje czasem delikatnie mówiąc sensowne wypowiedzi.
A Twója ukochana sekcja Red Tiger jak to zniesie, pewnie i swoje logo już zmieniłeś.
Gratulacje talentu żeby po jednym treningu shido zakaładać kolesiom dźwignie, a szczególne gratulacje że udaję Ci się to w rękawicach bokserskich, gratulacje też "umiejętności" skracania dystansu na tyle żeby tą dźwignię założyć (nawiasem mówiąc tylko chyba fachowcy od kicka z Red Tigera pozwolą sobie dojść do siebie na tyle blisko żeby im zakładać dzwignie)..
O chyba się skończę - czy Ty myślisz że na tym forum są takie półgłówki żeby nie wiedzieli jak się zakłada dzwignie..po co komu takie ściemy??????
Nie nic na na forum MIXED-MA (Chyba że zapytanie) nie będę pisać, raczej odsune się w cień, dzwignie to komuś założyłem ponad miesiąc temu, jak już to forum ulica będę się wypowiadał. pozdro. Nie ma sensu aby ktoś sie ze mnie wyśmiewał nara.
Napisano Ponad rok temu
Wchodzę zaraz na forum MIXED-MA i Karate żeby zobaczyć czy już nie zgrywasz tam specjalisty od Shidokan
Specjaliste ???? To są kurde żarty, jaja se kurna robisz czy co ???
Napisano Ponad rok temu
Nie ma sensu aby ktoś sie ze mnie wyśmiewał nara.
własnie kurwa ładnie to sie tak naśmiewac z bliźniego ? :?
Napisano Ponad rok temu
Racja racja nieładnie...
Przepraszam tt48 - życze powodzenia na shidokan oraz znalezienia w końcu swojej drogi..a może w Red Tigerze zechcą otworzyć nową sekcję shidokan karate i Ty zostaniesz tam kiedyś trenerem - jak pisałeś w jednym z postów że szybko łapiesz i wyróżniasz się spośród całej grupy w sekcji kicka a trenujesz dopiero od grudnia 2004 to i na shido napewno fantastycznie pójdzie i może zrobisz tam karierę..
Napisano Ponad rok temu
Racja racja nieładnie...
Przepraszam tt48 - życze powodzenia na shidokan oraz znalezienia w końcu swojej drogi..a może w Red Tigerze zechcą otworzyć nową sekcję shidokan karate i Ty zostaniesz tam kiedyś trenerem - jak pisałeś w jednym z postów że szybko łapiesz i wyróżniasz się spośród całej grupy w sekcji kicka a trenujesz dopiero od grudnia 2004 to i na shido napewno fantastycznie pójdzie i może zrobisz tam karierę..
Wiesz jak sie trenowało karate kyokushin , Tkd (WTF) Viet Vo dao, to ciężko abym się nie wyróżniał, na Shidokanie popracuje w parterze bo głównie w tym się czuje słabo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy to nie jest przypadkiem słomiany zapał najwiekszy obronca kicka na VB odchodzi podajcie mi chusteczke :nie:
Nie wiem jeszcze czy odchodze od stylu KB, narazie zobacze tą sekcje na Ursynowie, tylko ciekawi mnie jakie elementy samoobrony?
Napisano Ponad rok temu
w rt na sparingach dostaje od 15-latków trenującyh po kilka miesiecy i takim zakłada dźwignie.........
a co do samego rt, hm, chyba niektórzy przesadzają, chociaż że jest cudownie nie twierdze...
aha tt48 "samokontrola"................. :twisted: :wink:
Napisano Ponad rok temu
to co prezentuje nie dokońca zgadza sie z jego "osobą" na tym forum
Tak jak z 80% ludzmi piszacymi na budo, malo ruchow duzo pier**lenia,
tt iles tam, jak Ci sie nie podoba to pal gumy, a nie topici zakladasz ze odchodzisz, mamy Ci pomachac?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bokserskie / Piąstkówki
- Ponad rok temu
-
Tyson uczy sie Muay Thai
- Ponad rok temu
-
ATW i mt...
- Ponad rok temu