mt od razu po basenie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodze na mt dość krótko i wiedzialem ze mogą byc z tym problemy, mianowicie w piątek mam basen ktory konczy sie o 17 45 i mt ktore zaczyna sie o 18 .... na samo dojscie potrzebuje ok. 10 minut ale od basenu idzie sie jakies 20 minut... powiedzcie czy warto mi popierdzielac z basenu ? zresztą i tak z ostatnich 10 minut basenu sie urywam.... problemu by nie było gdyby mt bylo troche blizej no i gdyby na basenie bylo lżej.... przelozyc basen na inny dzien czy chodzic na to i na to az nie zachoruje/nie padne z wyczerpania?
Basen to dobry ale raczej po treningu, rozlużnić mięśnie. Teraz tak wychodzić z basenu i iść po mokrym śniegu można się przeziębić, lub zachartować Przełuż basen na inny dzień.
Napisano Ponad rok temu
Ja ciagnalem swojego czasu taekwondo ( tez aerobowy trening jak mt ) a potem basen i tak 4xyg, a prze 2 pozostale dni to bez basenu.Fajniej by chyba było jakbyś to miał na odwrót: najpierw wycisk na MT a potem rozluźnienie mięsni na baseniku,
Co do pytania autora to zalezy jak dobrze plywasz i jaka masz wytrzymalosc. Jak jestes na pewnym etapie to plywasz 2h i nie czujesz zmeczenia ( w sumie tylko w glowie sie kreci jak juz wyjdziesz z basenu ). W takim wypadku mozesz sobie tak lajtowo isc na MT.
Ale jak padasz po kazdym plywaniu to musisz zreszygnowac z jednej rzeczy.
Jak masz malo energii to mozesz ( a nawet powinienes ) skozystac z suplementacji, ajkies weglowofgany, bialko napewno.
Napisano Ponad rok temu
btw, dzieki za rady ;p
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
roundhouse a lowkick
- Ponad rok temu
-
Plan treningowy
- Ponad rok temu
-
Nowa www o Muay Thai z klipami
- Ponad rok temu
-
MT 5x w tygodniu ?
- Ponad rok temu
-
--Skuteczne uderzenia nogami ~!!--
- Ponad rok temu
-
W-wa Sadyba - Tajski
- Ponad rok temu
-
kontuzje...
- Ponad rok temu
-
GDZIE MOZNA ZOBACZYC JUTRZEJSZA GALE MUAY THAI W NIEMCZECH??
- Ponad rok temu
-
Dusza fajtera ble ble ble
- Ponad rok temu
-
Kick w Kraku
- Ponad rok temu