KOBIETA-TRENER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No widzisz Animek, ile się można ciekawostek na forum dowidzieć? Koleś jednym pociągnięciem rozbił w puch i pył metodykę treningową w sportach walki.
EEE tam rozbil, od razu. Jest to niezwykle ciekawa i innowacyjna koncepcja, ktora trzeba przeanalizowac.

Kondycje najlepiej sie robi samemu np. biegajac, czy chodzac na basen. Sile na silowni itd.
8O Krzys... Naprawde... Przestan.
Napisano Ponad rok temu
Weź Dudkowi wytłumacz, jaki to z niego niekompetentny trener i jak twój cenny czas marnuje, ucieszy się.

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja cie bardzo prosze ... :-) Marcin robiac trening musi robic go dla wszstkich. Przychodzi np. 20 osob i musi skozystac kazdy. To raz. Dwa to nie powiedzialem, ze dudu jest niekompetentny i cos zle robi, bo jest wrecz przeciwnie. Mi chodzi o to, ze jedziecie na tego chlopaka(?) o on po czesci ma racje. Po czesci wy. I tyle.No Niedziel czasem jak przyjebie, to z grubej rury.... :roll:
Weź Dudkowi wytłumacz, jaki to z niego niekompetentny trener i jak twój cenny czas marnuje, ucieszy się.
Nigdy nie zrobisz na trenigu takiej kondycji jak robiac ja sobie samemu np. biegajac, chyba ze na trenigu biegasz te 1.5h.
Zreszta: skoro na trenigu masz wszystko to po co chodzisz na silownie?
Napisano Ponad rok temu
Zreszta: skoro na trenigu masz wszystko to po co chodzisz na silownie?
bo siłownia to jest najlepsza część treningu w Grappling Krk 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Gratulacja Kimura - pięknie

Napisano Ponad rok temu
Trener to technika i umiejetnosc przekazania. Metodyka. I plec nie ma tu nic do roboty. Ani sila .. Widzieliscie jak wygladal pierszy coach Tysona?
Sparowalem z kobietami, ktore znaja sie na BJJ - niebieskimi pasami i purpura. Nie duzo, bo mi glupio troche - zeby byc fair nie moge uzywac pewnej sily. Bo nie chodzi tu udowadnianie kto silniejszy tylko o nauke. I dziewczyny maja super walke otwarta garda, duza sztuka obejsc to czysto technicznie.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki - wszystko fajnie poza pierwszą walką. :wink:Gratulacja Kimura - pięknie
w sobotę.
Napisano Ponad rok temu
Ilonkę Elmont był pomęczył (w parterze bo w stójce mogłaby zabić jednym ciosem)
Nie wiem czy wiesz ile ona waży :-) Bo i nie wiem ile ty ważysz ale mi jak i większości facetów za wiele by nie narobiła :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
co robic w domu aby byc lepszym w bjj??
- Ponad rok temu
-
BJJ we Wrocku w godzinach popołudniowych??
- Ponad rok temu
-
Zdjecia z seminarium -Igor Gracie
- Ponad rok temu
-
Pozdrowienia z Sao Paulo
- Ponad rok temu
-
kto daje czarne pasy w bjj?
- Ponad rok temu
-
Kłopoty z uchem