KOBIETA-TRENER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No widzisz Animek, ile się można ciekawostek na forum dowidzieć? Koleś jednym pociągnięciem rozbił w puch i pył metodykę treningową w sportach walki.
EEE tam rozbil, od razu. Jest to niezwykle ciekawa i innowacyjna koncepcja, ktora trzeba przeanalizowac. Mozliwe ze uratuje to polski sport. :roll:
Kondycje najlepiej sie robi samemu np. biegajac, czy chodzac na basen. Sile na silowni itd.
8O Krzys... Naprawde... Przestan.
Napisano Ponad rok temu
Weź Dudkowi wytłumacz, jaki to z niego niekompetentny trener i jak twój cenny czas marnuje, ucieszy się.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja cie bardzo prosze ... :-) Marcin robiac trening musi robic go dla wszstkich. Przychodzi np. 20 osob i musi skozystac kazdy. To raz. Dwa to nie powiedzialem, ze dudu jest niekompetentny i cos zle robi, bo jest wrecz przeciwnie. Mi chodzi o to, ze jedziecie na tego chlopaka(?) o on po czesci ma racje. Po czesci wy. I tyle.No Niedziel czasem jak przyjebie, to z grubej rury.... :roll:
Weź Dudkowi wytłumacz, jaki to z niego niekompetentny trener i jak twój cenny czas marnuje, ucieszy się.
Nigdy nie zrobisz na trenigu takiej kondycji jak robiac ja sobie samemu np. biegajac, chyba ze na trenigu biegasz te 1.5h.
Zreszta: skoro na trenigu masz wszystko to po co chodzisz na silownie?
Napisano Ponad rok temu
Zreszta: skoro na trenigu masz wszystko to po co chodzisz na silownie?
bo siłownia to jest najlepsza część treningu w Grappling Krk 8) 8) 8)
Napisano Ponad rok temu
Gratulacja Kimura - pięknie w sobotę.
Napisano Ponad rok temu
Trener to technika i umiejetnosc przekazania. Metodyka. I plec nie ma tu nic do roboty. Ani sila .. Widzieliscie jak wygladal pierszy coach Tysona?
Sparowalem z kobietami, ktore znaja sie na BJJ - niebieskimi pasami i purpura. Nie duzo, bo mi glupio troche - zeby byc fair nie moge uzywac pewnej sily. Bo nie chodzi tu udowadnianie kto silniejszy tylko o nauke. I dziewczyny maja super walke otwarta garda, duza sztuka obejsc to czysto technicznie.
Napisano Ponad rok temu
Dzięki - wszystko fajnie poza pierwszą walką. :wink:Gratulacja Kimura - pięknie w sobotę.
Napisano Ponad rok temu
Ilonkę Elmont był pomęczył (w parterze bo w stójce mogłaby zabić jednym ciosem)
Nie wiem czy wiesz ile ona waży :-) Bo i nie wiem ile ty ważysz ale mi jak i większości facetów za wiele by nie narobiła :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co robic w domu aby byc lepszym w bjj??
- Ponad rok temu
-
BJJ we Wrocku w godzinach popołudniowych??
- Ponad rok temu
-
Zdjecia z seminarium -Igor Gracie
- Ponad rok temu
-
Pozdrowienia z Sao Paulo
- Ponad rok temu
-
kto daje czarne pasy w bjj?
- Ponad rok temu
-
Kłopoty z uchem