-tak tak to znowu ja i moje egzystencjalne pytania :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie nie byłoby ważne, czy trenerem jest facet, czy kobieta, byleby dobrze treningi były prowadzone.
Napisano Ponad rok temu
Teraz to masz przejebane, mreheheheheee.Sorry, ale jeśli po półgodzinnym zapier* na maksa osoba prowadząca trening rzuca tekst: "A teraz robicie pompki japońskie - wszyscy ustawiają się w kółeczku i liczą po kolei do 10", a na sali ćwiczy 15 facetów, to dla mnie oznacza że ta osoba nie ma najmniejszego pojęcia o matematyce, lub też że nie rozumie do czego służy rozgrzewka, nie wie ile maksymalnie może wytrzymać ludzki organizm, bezsensownie traci czas który moglibyśmy spożytkować w dużo rozsądniejszy sposób i summa summarum dla wszystkich lepiej by było, gdyby owa osóbka pozostała przy gar... eeee, chciałem oczywiście powiedzieć: przy prezentowaniu technik. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Teraz to masz przejebane, mreheheheheee.Sorry, ale jeśli po półgodzinnym zapier* na maksa osoba prowadząca trening rzuca tekst: "A teraz robicie pompki japońskie - wszyscy ustawiają się w kółeczku i liczą po kolei do 10", a na sali ćwiczy 15 facetów, to dla mnie oznacza że ta osoba nie ma najmniejszego pojęcia o matematyce, lub też że nie rozumie do czego służy rozgrzewka, nie wie ile maksymalnie może wytrzymać ludzki organizm, bezsensownie traci czas który moglibyśmy spożytkować w dużo rozsądniejszy sposób i summa summarum dla wszystkich lepiej by było, gdyby owa osóbka pozostała przy gar... eeee, chciałem oczywiście powiedzieć: przy prezentowaniu technik. :wink:
![]()
Napisano Ponad rok temu
Sorry, ale jeśli po półgodzinnym zapier* na maksa osoba prowadząca trening rzuca tekst: "A teraz robicie pompki japońskie - wszyscy ustawiają się w kółeczku i liczą po kolei do 10", a na sali ćwiczy 15 facetów, to dla mnie oznacza że ta osoba nie ma najmniejszego pojęcia o matematyce, lub też że nie rozumie do czego służy rozgrzewka, nie wie ile maksymalnie może wytrzymać ludzki organizm, bezsensownie traci czas który moglibyśmy spożytkować w dużo rozsądniejszy sposób i summa summarum dla wszystkich lepiej by było, gdyby owa osóbka pozostała przy gar... eeee, chciałem oczywiście powiedzieć: przy prezentowaniu technik.
Napisano Ponad rok temu
Drow trenuje BJJ chyba od 5 lat, ma niebieski pasek, więc raczej mu to pasuje. A ty panie Blizna?Myśle że nie pasuje Ci ten sport i powinieneś lepiej zająć się czym lżejszym co wytrzyma Twój organizm, np. szachy albo warcaby
Napisano Ponad rok temu
Mam wrażenie że nie masz pojecia zbytnio o co chodzi w takiej rozgżewce
Wkońcu po to trenujemy żeby nasz organizm nie był jak przeciętnego człowieka, a twoja wypowiedź świadczy tylko o Twojej słabości
Myśle że nie pasuje Ci ten sport i powinieneś lepiej zająć się czym lżejszym co wytrzyma Twój organizm, np. szachy albo warcaby
Napisano Ponad rok temu
Wkońcu po to trenujemy żeby nasz organizm nie był jak przeciętnego człowieka, a twoja wypowiedź świadczy tylko o Twojej słabości.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skoro osoba z niebieskim pasem i czteroletnim starzem ma take wypowiedzi to cos jest nie tak
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu