Reportarz w UWAGA! Moim zdaniem to kpina
Napisano Ponad rok temu
Zresztą, mój ojciec jak jechał do szpitala z moją matką rodzącą (nie, nie mnie - młodszego brata ) to miał podobną akcję, ale jako że nie jest policjantem a zawodowym kierowcą zachował się jak kierowca:dał szansę - nie chcieil zejść? Ok ich problem i w gaz - chłopaki szybciutko znalazły się na chodniku jakimiś tam k.rwami rzucając.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Teraz tylko sprawiedliwości musi stać się zadość i za kratki powinni trafić ci gówniarze (zdaje się, że są paragrafy za stwarzanie sytuacji zagrożenia zdrowia i życia czy jakoś tak), a policjant powinien zostać uniewinniony. Bo inaczej będziemy mieli parodię a nie państwo prawa, jeśli grupka bandytów w majestacie prawa może szantażować obywatela, który do tego jedzie z rodziną do szpitala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tez jestem ciekawa, jak sprawa ze strony prawnej dalej się potoczy..
Napisano Ponad rok temu
Milej odsiadki chlopcy, oby wam mydelko za czesto pod prysznicem nie wypadalo.
Napisano Ponad rok temu
Milej odsiadki chlopcy, oby wam mydelko za czesto pod prysznicem nie wypadalo.
oby im często wypadało :dupa:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
policjant zachowal sie wzorowo. widzialem zajawke tego programu - akurat on opisywal to zdarzenie. Broni uzyl przepisowo - strzaly ostrzegawcze, nie poskutkowalo - po nogach. Gdyby bylo tak jak mowia ci bandyci ("walil na oslep") to nie byloby dwoch tak zblizonych urazow. Mam nadzieje, ze panowie beda ogladac swiat zza krat przez dluuuugi czas. I niech im mydlo upada jak najczesciej.
"I niech im mydło upada jak najczęściej" rewelacja to chyba przejdzie do vortalowych szlagierów -zamast TY ch..., ty ku... itp wystarczy "niech ci mydło spadnie"
oby nam mydla niespadały
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]ok, ale o co dokłądnie chodzi?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Policjant raz:
"Policjanci są oburzeni. - Nasz kolega to dobry człowiek. Ma świetną opinię i 11 lat służby. A napastnicy byli pijani. Wielkie chłopy, typowe "karki" - twierdzi policjant z Mokotowa."
No przecież to jasne że to byli koksiarze w dresach. Na zdjęciu widać: postrzelony Dariusz Owczarski to jeden wielki koks, mete żre 5 razy dziennie a teściem kłuje się co 2 dzień (na fotce widać że waży około 120 kg) a do tego twarz ma jak zawodowy morderca I druga sprawa: koledzy tego policjanta wiedzą lepiej do kogo strzelał ich kolega.
Nietwierdze że te małolaty są bez winy ale prawdy nikt się niedowie.
I proponuje na sprawe spojrzeć bardziej obiektywnie.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Programu na szczescie nie ogladalem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jestem zdecydowanie za policjantem, brawo, medal i kwia ty
Napisano Ponad rok temu
nie było żadnej podstawy do użycia broni - nie było ani szamotaniny ,ani kontaktu fizycznego itp
tu jest wyraźne przekroczenie zasad obrony koniecznej i tyle... takie samo jak było w poznaniu...
nie wiem poza tym skąd jesteście ale tam gdzie jechał jest pasmo krzyżujących się uliczek - zobaczył na winklu że ulica zajęta to powinien skręcić w poprzeczną i nawet nie zwalniać - a nie wysiadać gadac , tracić czas..
są zasady użycia broni - dobrze że ich nie pozabijał,ale nie zachował się ani właściwie ani profesjonalnie - chyba nie ma większej głupoty niż mówienie młodym ludziom że jest się z policji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No proszę?? To mamy nowe przypadki użycia broni w Policji !!! Kontakt fizyczny i szamotanina... Jakoś nie słyszałem do tej porynie było żadnej podstawy do użycia broni - nie było ani szamotaniny ,ani kontaktu fizycznego itp
tu jest wyraźne przekroczenie zasad obrony koniecznej i tyle...
Napisano Ponad rok temu
Imho medal powinni mu dać.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Maga na ulicy? :o
- Ponad rok temu
-
Realna walka na ulicy
- Ponad rok temu
-