Śruba męczący mie temat
Napisano Ponad rok temu
Zainspirował mnie do tego tematu Pan Leatherman w modelu Wave - torx z pindolkiem w środku :?
Napisano Ponad rok temu
W USA kiedyś było cos o procesie gdzie baba oskarżyła producenta mikrofalówki że nie
napisał w instrukcji coby do niej nie wkładać psa A ona włożyła do wysuszenia po kąpieli
Diabli wiedzą co taka wymyśli robiąc nożem
Jest to uzasadnione przy skomplikowanych konstrukcjach - MT ale oni udzielają dożywotniej gwarancji - prawda?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mozesz podac szczegoly? Chcialem zamawiac Charge i zaniepokoilo mnie to.... Zamówiłem, specjalnie sprowadzą mi torxa plus pięciokatnego z dziurką . To nie śmieszne, zważywszy na to że te akurat zamawiać można tylko z .....uwaga ZEZWOLENIEM ...
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze czasem mozna skorzystac w punktach obslugi klienta sieci komorkowych, ale tam maja tylko rozmiary do telefonow.
Napisano Ponad rok temu
No wlasnie wlasnie, gdzie mozna torxy zakupic?
Praktycznie w kazdym dobrym sklepie z narzedziami... W Praktikerze na przyklad. Wbrew pozorom nie sa to tak bardzo rzadko spotykane rodzaje wkretakow.
Napisano Ponad rok temu
I tutaj też coś zakupić można:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Sercz da "Torx" Liczmistrz ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze swojej strony polecam angielskie Stanleye, jedna sztuka za ok 10-12zl.
Vince! Owszem, Stanley, to zacna firma, słynąca z jakości narzędzi, tylko po co do dokręcania śrubek w nożu narzędzie z takim wielkim "zapasem mocy" (używając terminologi nożoholicznej) :-) Ale racja, że z narzędziami wszelakimi nie ma kłopotu - w każdym lepszym sklepie można dostać praktycznie wszystkie ich rodzaje, nawet w rozmiarówce calowej. A właśnie, a propos rozmiarówki calowej - czy śruby imbusowe w nożach amerykańskich posiadają łby zwymiarowane w systemie calowym, czy metrycznym? A gwinty - posiadają skok calowy, czy metryczny? Tak z ciekawości pytam Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Hmm, nigdy w zyciu w sklepie torxa nie widzialem...No wlasnie wlasnie, gdzie mozna torxy zakupic?
Praktycznie w kazdym dobrym sklepie z narzedziami... W Praktikerze na przyklad. Wbrew pozorom nie sa to tak bardzo rzadko spotykane rodzaje wkretakow.
No ale pewno mialem oczy gdzie indziej
Poszukam, dzieki za info.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja się pytam po jaką cholerę w osi głównej śruby do których potrzebne są specjalistyczne narzędzia. To tak jakby producenci samochodów zaczeli udziwniać sruby do kół
Napisano Ponad rok temu
Nie calkiem.Ciekawa debata gdzie i jakie torxy kupić.....
Ja się pytam po jaką cholerę w osi głównej śruby do których potrzebne są specjalistyczne narzędzia. To tak jakby producenci samochodów zaczeli udziwniać sruby do kół
W miejscu, w ktore wstawiasz sruby do kol, ja bym raczej silnik wstawil - sprobuj sobie sam wymienic w jakim nowym modelu sterowanym elektronicznie, spiernicz, a potem idz do firmy i powiedz, zeby Ci to naprawili w ramach gwarancji.
A odpowiedzial Ci IMO juz na samym poczatku peterskin.
"Jesli cos jest nie tak, to Ci wymienimy co trzeba - ale pod warunkiem, ze w tym nie grzebales.
Bo jak grzebales, to choinka Cie wie, cos tam robil i czemu sie to zepsulo - sam se plac za naprawe."
Kropka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja tam w CRKT nie narzekam, normalna śruba
w microtechu itp. to moim zdaniem tak jak opisał rybak.
co do torksów (bitów) jak upiłęm sobie do nożyka 2 sztuki w gównianym sklepie narzędziowym gdzie mają wybór wszelkich dziwnych
za sztuke płąciłem 2.50 pln
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Spyderco Meerkat Drop Point
- Ponad rok temu
-
Co myslicie o Spyderco Spyderco Byrd Meadowlark?
- Ponad rok temu
-
Timberline Worden
- Ponad rok temu
-
Wysyłka białej broni za granice.
- Ponad rok temu
-
.:Nowy:.
- Ponad rok temu
-
Na survival...