DZIEWCZYNY NA TRENINGACH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie to jak cwicze z dziewczyna to wale jak trzeba tzn. technika dochodzi, rzuty bez trzymania (jak spadnie tak spadnie ) i już kobita zaczyna walczyc jak trzeba tzn. poprawnie atakuje (szybko, mocno) i... poprawnie sie broni :):)Nie mam nic przeciwko dziewczynom trenujących sztuki walki, dopuki nie muszę z nimi ćwiczyć w parze. Problem jest wtedy, gdy na treningu robimy zadaniówki w parach lub sparring. W takich sytuacjach, to już wolę ćwiczyć sam, ponieważ nic nie wynoszę z treningu i tylko się ograniczam ( przecież nie uderzę mocno dziewczyny, a markowanie jest bezsensu). Brzmi to bardzo szowinistycznie, ale takie jest moje zdanie. Na treningu daję z siebie wszystko i nie lubię jak mi ktoś w tym przeszkadza, a z dziewczynami to mogę iśc na piwo do knajpy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dziewczyny sa czasem bardziej agresywne od facetow a to juz z własnych obserwacji.
Włochata to chyba przed niektórymi dniami w miesiącu....
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mistress ma racje. Po za tym nie lubie jak traktują mnie jak porcelanę, a to się niestety zdarza...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O to normalne przy treningu MA...poza tym nie bardzo sobie wyobrazam jak mozna sie tak spocic zeby strugi potu zalewaly oczy, ...
Napisano Ponad rok temu
poza tym w dziale aikido byl kiedys podobny i dlugo kontynuowany watek:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Agresja nie powinna mieć miejsca w dojo...a to już z własnych obserwacji :wink:stwierdzam ze niektore dziewczyny sa czasem bardziej agresywne od facetow a to juz z własnych obserwacji. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Mozesz sobie nie wyobrazac tego , ale uwierz mi, ze mozna. Jedni mniej inni bardziej sie poca, jeszcze inni w ogole (zwykle ci, ktorzy sie obijaja na przez caly trening ) :? , tusz moze do ubrania nie doplynie(jedynie da efekt misia pandy), ale podklad w wersji czekolado-brąz - i owszem...poza tym nie bardzo sobie wyobrazam jak mozna sie tak spocic zeby strugi potu zalewaly oczy, a nastepnie jakis cudem rozpuszczony tusz splynal az do ubrania, ....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne...tylko nie zapomnij wysłać swojego zdjęcia na forum po tym zabiegu Trochę humoru nie zaszkodzi, hehehepanowie moze zaczniemy zasiadac razem z kobietami do lustra i malowac sie hahah
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oyama Karate w byłym zielonogórskim
- Ponad rok temu
-
Zabić jednym ciosem!
- Ponad rok temu
-
Tomasz Kucharzewski
- Ponad rok temu