Cytat
... kurwa !!! to do tego trzeba być odwarznym?? czy głupim ( albo raczej tchurzem ) ...Jest zbyt tchórzliwy, żeby komuś kosę ożenić, !
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Cytat
... kurwa !!! to do tego trzeba być odwarznym?? czy głupim ( albo raczej tchurzem ) ...Jest zbyt tchórzliwy, żeby komuś kosę ożenić, !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_Kumite napisał
nie bulwersuj sie czy ja mowie ze wogole nie ma przemocy ?? oswiadczam poprostu ze nie ma jej u mnie w szkole. Myslisz ze jestem zlote dziecko i nie stykam sie z tym ze kolesie nie chca mi dopieprzyc za spojrzenie na dziewczyne ??Jeżeli nie ma przemocy w szkołach to skąd te historie o pobitych nastolatkach, jeżeli nie masz przemocy wm szkole to i tak zetkniesz się z nią na ulicy. No chyba że mieszkasz w zamkniętym osiedlu i nigdy go nie opuszczasz. Wystarczy wyjść z kumplami na dyskoteke, spojrzysz na jakąś laske i jej chłopak będzie chciał ci z 10 kumplami dopieprzyć. Według mnie problem istnieje i napastnicy czują się bezkarni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu