czym groza gesty
Napisano Ponad rok temu
chyba sie zaczeli cieszyc, ale tego nie jestem pewna, bo sie zmylam, poza tym te sluchawki na uszach...
szczerze mowiac to troche potem spekalam i zanim dotarlam do mieszkania, bylam juz klebkiem nerwow. mysle, ze sie zachowalam troche jak gowniara z podstawowki. ok, podkurwila mnie ta sniezka, gest byl szybka reakcja rozladowujaca energie (jakos nie chcialo mi sie isc na jakas wymiane bluzgow), ale sie zastanawiam czy madre to bylo? na razie zadnych problemow na osiedlu nie mam, ale...?
Napisano Ponad rok temu
Pokazalas im gest kozakiewicza, dalas do zrozumienia ze podryw nie wyszedl. Wrocilas do domu i gitara.
Jakby szukali dziwnych wrazen w starciu z dziewczyna to i tak bys nic nie poradzila, lepiej do kina nie chodzic samemu.
Tyle ze jak dla mnie sytuacja... moze nie do konca normalna(znam pare lepszych sposobow na wyryw niz sniezka w leb) ale no, nie moge znalezc slowa, nie masz innych problemow?
Napisano Ponad rok temu
nie masz innych problemow?
na szczescie na razie nie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Dlatego od wszelakich zaczepek raczej z daleka; czasami urażona męska (jeśli można ją tak nazwać) duma może obudzić w takim debilu złość i frustrację - a wiadomo jak to się zwykle kończy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czemu tylko połówkami??
Napisano Ponad rok temu
Buhahahaha podryw pierwsza klasa :DDDDDDDDDDDD
A czemu tylko połówkami??
Chyba całe były za ciężkie ... Nie pamiętam wytłumaczenia ( sam się o to pytałem ), bo słyszałem tą historię chyba ze 4 lata temu :roll:
Napisano Ponad rok temu
to zalezy jeszcze ile oni mieli lat, jak wygladali i jakie mieli zamiary. moim zdaniem najlepiej jednak mimo wszystko olewac takie zaczepki no chyba ze beda w Ciebie rzucac cegłą 8O
pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
lepiej do kina nie chodzic samemu.
Wybierz sobie kogoś z forum i z nim łaź to na pewno nie będą się czepiać .
A tak serio to dobrze zrobiłaś. Mogłabyś ich nie wiem np. wyśmiać. Ale "bez przesady". Zaśmiać się i popatrzeć z "politowaniem", a jednocześnie z "zażenowaniem" :roll: .
POZDRO
Napisano Ponad rok temu
wracalam z kina do domu i niedaleko mojego bloku stala grupka kolesi. zachowywali sie glosno i chyba cos do mnie mowili, tylko nie slyszalam co, bo mialam na uszach sluchawki. w pewnym momencie ktorys z nich rzucil we mnie nie sniezka (nie trafil), a ja niewiele myslac odwrocilam sie i pokazalam im slynny gest kozakiewicza.
Poczytaj trochę o zachowaniach na ulicy w dziale Samoobrona Kobiet. Popełniasz błędy typu:
izolacja od otoczenia, prowokowanie agresji
Sama teraz dochodzisz do wniosku, że ryzykowne to było, jak np. zajrzysz do tej książki, to będziesz lepiej wiedziała dlaczego
Napisano Ponad rok temu
za jakiś czas wielkanoc, a później poniedziałek, wtedy będzie oblewanie wodą, to też należy odbierać jak agresywny atak i zareagować taktycznie?
co nie znaczy, że nie masz posłuchać rady robertap (posłuchaj rady robertap ! )
Napisano Ponad rok temu
ej no kurde jest zima, w zimie jest śnieg ,ze śniegu robi sie kulki i rzuca, najlepiej w dziewczyny, a później jest kupa śmiechu.
za jakiś czas wielkanoc, a później poniedziałek, wtedy będzie oblewanie wodą, to też należy odbierać jak agresywny atak i zareagować taktycznie?
co nie znaczy, że nie masz posłuchać rady robertap (posłuchaj rady robertap ! )
ile ty masz lat ,że bawi cię obrzucanie kogoś snieżkami? Jeśli chodzi o lany poniedizałek to bieganie z wiadrami i oblewanie ludzi to zwykly akt wandalizmu i owszem ja to odbieram jako agresywny atak i jesli ktos chcialby "tradycyjnie pokropic" mnie wodą to może niestety przykro sie rozczarować.
Napisano Ponad rok temu
teraz skrotowa riposta:
- zazwyczaj nie reaguje na zaczepki, co chyba jest najgorsza "kara" dla zaczepiajacych
- raczej nie wykorzystuje faktu, ze jestem dziewczyna (tzn. nie reaguje "zuchwale" w przekonaniu, ze facet i tak mi nie odda, bo ma np honor czy meska dume...)
- lubie chodzic sama do kina (tzn na filmy :wink: )
- patrzenie z politowaniem samo w sobie jest niezle i dosc satysfakcjonujace, ale nie po ciemku i z daleka, bo wtedy efekt jest zerowy
- zastanowie sie nad izolacja od otoczenia (sluchawki)
- taa i jak mnie poleja woda, to moga sie spodziewac podobnej reakcji
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
bo w "rozczarowywaniu" ludzi którzy oblewają sie wodą w lany poniedziałek, chyba coś złego jest.
jak ktoś ci na prima aprilis zrobi głupi kawał, to utniesz mu jaja?
za grosz poczucia humoru.
Napisano Ponad rok temu
mam 20 lat i owszem, nadal lubie sie bawić. jest w tym coś złego?
bo w "rozczarowywaniu" ludzi którzy oblewają sie wodą w lany poniedziałek, chyba coś złego jest.
jak ktoś ci na prima aprilis zrobi głupi kawał, to utniesz mu jaja?
za grosz poczucia humoru.
chyba nuevo wlasnie udowadniasz, ze to Ty nie wiesz co to jest poczucie humoru. Poczucie humoru nie polega na oblaniu kogos wiadrem zimnej wody albo rzucaniu sniezkami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i oczywiście nie tylko o poczucie humoru tu chodzi, ale ono jest bardzo ważne.
n
rzucił we mnie gówniarz śnieżynką, no i co z tego? mam mu złoić skóre za to że rzuca we mnie sniegiem, a przecież śnieg jest biały i w tych czasach łątwo go pomylić z wąglikiem? ja schylam sie biore śniezynke i dawaj rzucam w małego. nagle przybiegają jego kumple i zaczyna sie regularna bitwa, aż w końcu kapituluje i uciekam, cały biały. co za różnica ile mam lat. jak to jest że moja matka potrafi wrócić w lany poniedziałek do domu cała mokra i śmiać sie do rozpuku, bo jakieś łębki ją dorwały pod sklepem. wszysko mokre, fryzura zepsuta, a ona sie śmieje. może moja matka to jakaś stara wariatka?
za grosz poczucia humoru - umiejętności śmiania sie z samych siebie i czerpania radości z życia i dawania tej radości innym.
ale sorry może ja żyje w innym świecie, w jakiejś bajce a nie na realnej szarej ulicy, gdzie wszędzie stoi dryblas z kosą, dzieciak z heroiną, i jeśli przeżyjesz kolejny dzień to masz fuksa, ale jak np dorwą cie pały to cie okradną pobiją i wyruchają?
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem za cos takiego spokojnie można nakłaśc po gębie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co wybrać?
- Ponad rok temu
-
Instruktorka czy instruktor samoobrony kobiet, kto jest bard
- Ponad rok temu
-
Samoobrona kobiet w Lublinie (partii podziękujemy)
- Ponad rok temu
-
Przekrzykiwanie, rzucanie gróźb ...
- Ponad rok temu
-
KravMaga+samoobrona kobiet
- Ponad rok temu
-
wykrecanie reki
- Ponad rok temu
-
kochac i być kochanym , Szacunek Szanowac i byc Szanowanym ?
- Ponad rok temu
-
Z nozem na dziewczyne
- Ponad rok temu
-
Taser X26
- Ponad rok temu
-
Samoobrona dzieci
- Ponad rok temu