Ćwiczenia - ale gdzie jest granca ???
Napisano Ponad rok temu
Mój brat pare lat temu trenował kickboxing i poznał sie na treningu z kolesiem co uczy walczyć w wojsku(jakieś kombaty itp.). Wszystko było OK dopuki ten koles niezrobił sie dla niego takim autorymetem że zaczął trenować tak jak on. Mój brat miał wtedy 17 lat a ten koleś koło 30. Ćwiczył tak jak ten koleś a ten koles miał świra na punkcie SW. No i cóz ćwiczenia mojego brata nierzadko kończyły sie tym ze moja mama znajdowała go w swoim pokoju nieprzytomnego ze zmeczenia. Wszyscy tłumaczyli mu żeby troche zwolnił itd. bo coś mu sie stanie ale on i tak niesłuchał. Codziennie jadł białko i ćwiczył. Po roku okazało sie że z 70kg waży coś koło 100kg 8O . Niby wszystko fajnie bo przypakowany spoko wygladał ale okazało sie potem ze ma zjebane przez to ciśnienie. Okazało sie że musi zrezygnować z treningów i ćwiczeń bo ma przez te ćwiczenia słabe serce i poważne problemy z ciśnieniem a rozstępy miał na brzuchu i na rękach jak kobieta w ciąży. Cóż teraz po 5 latach powoli wraca do trenowania ale juz tylko rekreacyjnie.
Co sądzicie o takim trenowaniu i czy znacie podobne sytuacje?? .
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Nom jedno wychodzi z drugiego. Jak najbardziej zgadzam sie z przedmówcą.umiar i zdrowy rozsadek
Napisano Ponad rok temu
I w sumie, po co do combatow zrec koks, skoro tam i tak glownie nie liczy sie masa? Chyba, zeby groznie wygladac w tym opakowaniu z moro...
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozatym jakbys miał taki zestaw jak on to wątpie żebyś go wytrzymał. Mój brat jest uparty jak osioł i tyle jak sobie wmówił ze będzie trenował to robił pare serio po np. 60 pompek potem 60 brzuszków, podciąganie sie itd itp. Ale znam go i wiem że nic niebrał nic - wiem ze teraz pomyślicie sobie ze jestem głupi ale cóż ... .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i szkoda że nie znalazł jakieś przeciwwagi dla swojego idola np. trenera który zaproponował by mu zawody czy, coś w ten deseń wtedy wiele h treningu z pewnoscia dalo by efekt lepszy.
Napisano Ponad rok temu
Więc wersja z koksem wydaje się bardzo prawdopodobna.Szczególnie,że mówisz,iż ten jego mistrz miał na niego ogromny wpływ.Mógł mu coś podać,aby postępy twojego brata były szybsze,a że jego zdrowiem się pewnie za nadto nie przejmował to tak wyszło :roll:
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-przytyl w ciagu roku z 70kg do 100kg z czego wszystko to miesnie a nie brzuch
-mial rozstepy jak "kobieta po ciazy"
-popsulo mu sie cisnienie
-mial potem problemy z sercem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do samego faktu złapania tak wielkiej masy... na moim osiedlu mieszka chłopak który dokonał tego samego. Prze kilka lat uprawiał kolarstwo, wiec wiadomo jak wygladał, poczym wziął sie z wielka pompą za siłownię. Z ok 70 kg. skoczył na 115 - zajęło mu to jakieś półtora roku. Ale trenował wyłącznie na siłowni. Oficjalnie sie przyznawał do testosteronu i deki , ale co do ilosci to nie mam bladego pojęcia. Powiem Wam ze to niezły szok zobaczyć taka metamorfoze w tak krótkim okresie czasu. Naprawde przez jakis czas na osiedlu mówiono niemal wyłącznie o nim:) Dzis natomist zaczyna sie już mówic o jego problemach ze zdrowiem ... przedewszystkim stawami ale i nie tylko.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Farbująca skóra rekawic
- Ponad rok temu
-
Drewniany pajac do do ćwiczenia szybkości bloków, uderzeń :)
- Ponad rok temu
-
Drewniany pajac do do ćwiczenia szybkości bloków, uderzeń :)
- Ponad rok temu
-
yawara
- Ponad rok temu
-
Łapki do chwytania i uderzeń
- Ponad rok temu
-
Problem!!!
- Ponad rok temu
-
samoobrona dla dzieci ?