IO 2004
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze i pilkarze i 'nasza zawodniczka' mieli tego samego trenera bo ani ona ani oni nic nie pokazali :twisted:
moze i mieli tego samego trenera, ale to on jedyny przygotował zawodniczke do Olimpiady...
Napisano Ponad rok temu
wyjasnisz cos na ten temat bo z tego co bylo widac i z wynikow to kompletnie jej nie przygotowal :twisted:ale to on jedyny przygotował zawodniczke do Olimpiady...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
określając olimpiadę chodziło mi również o czteroletni okres przygotowawczy przed igrzyskami a nie tylko o same igrzyska, bo aby wystąpic na igrzyskach, zawodniczka musiała przejść ciężką przeprawę w eliminacjach... :twisted:Tak wogóle to są igrzyska a nie olimpiada:D
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że każdy doceni wkład pracy Oli Uścińskiej w przygotowania do udziału w igrzyskach. Nie zmienia to faktu, że przed zawodami niektóre osoby niepotrzebnie podsycały nadzieje na medalową pozycję, podczas kiedy było wiadomo, że będzie to bardzo mało realne (wiadomo dla osób, które miały trochę bliższe kontakty z polskim TKD WTF). Z szumnych zapowiedzi wyszło lanie w pierwszej walce. Może szok byłby trochę mniejszy, gdyby trener Oli zapowiadał wcześniej, że ze swoją zawodniczką jedzie walczyć o wszystko, ale każda wygrana walka będzie ogromnym sukcesem. A tak... koń jaki jest, każdy widzi.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Aaa, to przepraszam... :wink:
Napisano Ponad rok temu
moze i pilkarze i 'nasza zawodniczka' mieli tego samego trenera bo ani ona ani oni nic nie pokazali :twisted:
Może nie trenera, ale mieszkaja i pracują w tym samym kraju. Od dawna wiadomo że Polacy są zdolni...tylko że w tym kraju nie ma srodków do rozwoju, do ćwiczenia na swiatowym poziomie. Dlaczego tylu polaków wyjechało trenować do innych krajów i teraz pod ich flagami zdobywają mistrzostwa (nie tylko tkd)?
Napisano Ponad rok temu
no... u nas lubi sie duzo zapowiadac i wogole robic szum wokol czegos niemozliwego(jak medal "naszej zawodniczki :twisted: )....tylko że w tym kraju nie ma srodków do rozwoju, do ćwiczenia na swiatowym poziomie
Jak Małysz zle skacze to jest winien "wiatr na buli", jak pilkaze zle graja to sie ich objezdza ale chodzilo o aklimatyzacje(korea ms), a "Ola"? Pojechala, dala d*py, a nawet w wiadomosciach ja pokazywali jak kopie na tarcze, nasz "skarb" przynajmniej bedzie mial mile wspomnienia " patrz wnuczku tak wygladalam jak bylam jeszcze mloda, BYLAM na igrzyskach i za to nalezy mi sie juz medal" :twisted: (strasznie naginam fakty :twisted: ).
ku*wa, ja bylem palcem po mapie(ale bylem to sie liczy :twisted: ) w north korea i mnie nie zamkneli w obozie?? a to dziwne :twisted:wazne ze byla!!!
racja dlatego mnie i Ciebie tam nie bylo ale zamiast pie*dolic jakim sie jest dobrym mozna ten czas poswiecic na treningjak ktos jest taki madry i umie walczyc to dlaczego go nie widzielismy jeszcze na olimpiadzie. Latwo komus pisac ale trudniej dobrze walczyc !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pytanie drugie: wiele czynników na to się składa, ale to temat na magisterkę, a nawet na doktorat
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
dobre pytanie...jak to sie gdzieje ze polscy zawodnicy nic w swiecie nie znacza chociaz wydaje sie ze tkd jest w polsce popularne?
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
seminarium z trenerem Jedutem, torun 19-20/ 02
- Ponad rok temu
-
Wasze osiągnięcia !!! - pochwalcie sie ;)
- Ponad rok temu
-
Kontuzje
- Ponad rok temu
-
Siła a prędkość ....
- Ponad rok temu
-
Reklama Onet, albo dlaczego tkd jest najlepsze :)
- Ponad rok temu
-
Egzamin u Jeduta!!
- Ponad rok temu
-
confusion
- Ponad rok temu
-
Technika czy praktyka ....
- Ponad rok temu
-
dobok?