moim skromnym zdaniem osoba ktora chodzi po miescie i atakuje ludzi, grozi im i ich zniewaza zasluguje na to zeby poniesc konsekwencje swoich czynow - w skrajnych wypadkach tez czysto fizyczne konsekwencje..
a jesli ty popierasz takich ludzi to ja cie nie kumam w zupelnosci bo wlasnie dales przyzwolenie chamstwu na ulicach.. a moze sam tak robisz i boisz sie spotkania Sir'a?
Sir dokladnie nie okreslil co ma na mysli przez bujanie sie i startowanie do ludzi ja gdybym mial bic kazdego kto powie cos na moj temat(zaczepi mnie) tobym lal co drugiego czlowieka(no moze przesada troche :wink: ) Jesli ty;lko ktos mnie zaatakuje to oczywiscie oddam mu (czyt.obronie sie) jesli mi grozi (a czym wogole moze mi grozic) jak cos powaznego to albo dzwonie na policje(wtedy gdy wiem ze koles byl spisywany albo cos bo wtedy moga go zatrzymac) a jak nie to poprostu unikam go i sytacji mogacych spelnic idealny podklad to wykonania grozby czyli zniewage mozna sobie pominac i ja wytrzymac.
Przyznam ze boje sie sie spotkania Sir'a bo wiem ze z 6 nie dam sobie rady ... a chamstwa niepopieram