Pozdro

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siema.Mam pytanie w sprawie rozciagania ... czy rozciagajac sie na treningach kick-boxingu moge cwiczyc na silowni nogi, gdzie przy cwiczeniu nog kurcza sie miesnie ?
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeżeli dobrze ćwiczysz nogi - to po każdym ćwiczeniu powinieneś rozciągać mięśnie w trakcie przerwy między seriami
Napisano Ponad rok temu
Siema.Mam pytanie w sprawie rozciagania ... czy rozciagajac sie na treningach kick-boxingu moge cwiczyc na silowni nogi, gdzie przy cwiczeniu nog kurcza sie miesnie ?
Napisano Ponad rok temu
-Mozna wiedziec skad wy bierzecie takie dobre rady jak : rozciaganc sie miedzy seriami w czasie treningu silowego albo : porozciagac sie "troche" po treningu silowym ?
Napisano Ponad rok temu
wyobraź sobie że na siłowni jest taka osoba jak trener - i to on powiedział że należy się rozciągać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak mi nie wierzysz to sie mnie zapytaj dlaczego nie powinno sie rozciagac w czasie, przed i po treningu silowym.
Ale zanim to zrobisz to siem zapytaj "trenera" jaki to dodatni wplyw maja cwiczenia rozciagajace w czasie przed i po treningu silowym.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sila miesni zalezy od ich przekroju ale cwiczenie przekroju miesni nie jest cwiczeniem bezposrednim wlasciwosci motorycznych a konkretnie sily
Napisano Ponad rok temu
A tak nawiasem to cholera mnie bierze, jak czytam takie bzdury....
sila miesni zalezy od ich przekroju ale cwiczenie przekroju miesni nie jest cwiczeniem bezposrednim wlasciwosci motorycznych a konkretnie sily
W Polsce (tej komunistycznej) Yaponyi, Germaniji i od cioci Gieni co sie w piatek pod plotem sprzedaje wiedzy dla mnie nabywajac.Skadzes ty Julineczek takei madrosci wzial?
.... I jeszcze chłopaka obrażasz, bo pytanie niezbyt składnie zadał....
Idz ty chłopie potrenuj,
Ach "Chlopie" drogi Mroq `u ja ksionzek mam i germanskich i yaponckich i polskich i anglosaskych wiecej jak ty wlosow na penisie ...a nie siedz przed kompem...albo książke poczytaj..
Ach "Chlopie" Mroq´u ja sam nie napisalem tej "sygnaturki" to mnie napisal jeden z "Chlopcow - czlonkow" tego Forum przed jakims czasem jak se rozmawialismy o tematach delikatnych - tak mnie to siem spodobalo ze se zatrzymalem.PS..i zmien te sygnaturke, bo mi sie żygać chce jak czytam takie teksty.
Nie dosc, ze chamstwo, to jeszcze z bledami
drogi "Chlopie" Mroq´opie nie pisze sie wkuwiony tylko wkuRwiony ...Mroq (wkuwiony nieco)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Julineczek masz chyba zajebiste kompleksy
A jak myslisz ?Tak wogóle to byłeś na silowni kiedyś?
Napisano Ponad rok temu
O, ale fajnie sie zapowiada
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu