Hi Anmee,A dzisiaj po treningu czuję się jak mały nieudacznik :?
Już Cię lubię za tego małego nieudacznika
Nie łam się, ja się też tak często czuję, chociaż nie jestem taki znowu mały :wink:
Napisano Ponad rok temu
Hi Anmee,A dzisiaj po treningu czuję się jak mały nieudacznik :?
Napisano Ponad rok temu
Yazon,aż tak źle było ?
Nie łam się, ja się też tak często czuję, chociaż nie jestem taki znowu mały
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najtrudniej byc obiektywnym jak i wyrozumiałym dla siebie. Jednak wierz mi, postępy zawsze jakieś są choć sami ich nie widzimy. 8OMoim zdaniem było fatalnie - no ale obiektywna to ja nie jestem :roll:
Strasznie mnie frustruje jak nie potrafie powtórzyć tego, co na środku jest pokazywane - niby proste a jak trzeba samemu to wykonac to się schody zaczynają.....rrrrrrrrr
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie w 100% ja po 2 miesiącach załapałem MNIEJ więcej jak wykonać podstawę techniki.... ale jak słucham sensia ze dopiero po kilku latach dopiero zaczyna w MIARĘ dobrze wychodzić to myślę ze nie jest jeszcze tak zle ze mną.... radocha z samego treningu mnie motywuje.Najtrudniej byc obiektywnym jak i wyrozumiałym dla siebie. Jednak wierz mi, postępy zawsze jakieś są choć sami ich nie widzimy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A widzisz!A ostatnio było super
Hmm czy ja wiem, skaza organizmu, moja nieuwaga. :wink: Siniaki to nieistotny element. I tak stają się elementem przeszłości, zatem nie ma co sobie nimi głowy zawracać. Grunt, że człowiek wychodzi z zajęć z uśmiechem na twarzy. :twisted:Marmaq13 - jak to się dzieje, że masz tyle siniaków? - u mnie dopiero ostatnio się pojawiły na nadgarstku i tylko dlatego, że ktoś próbował mi zademonstrować jak można utrudniać wykonanie techniki.....
Napisano Ponad rok temu
A do jakiego dojo chodzisz? :wink:... jeszcze troche beda mnie widziec w dojo do ktorego chodze. 8)
Napisano Ponad rok temu
Jak to kiedys jeden z kolegow okreslil - w miejscu gdzies na wygwizdowie stolicy, ale za to miejsce ok, grupa sympatyczna (wyrozumiala dla kogos tak poczatkujacego jak ja ;P ) , instruktorzy sympatyczni , atmosfera super zatem coz chciec wiecej. :-)A do jakiego dojo chodzisz? :wink:... jeszcze troche beda mnie widziec w dojo do ktorego chodze. 8)
Napisano Ponad rok temu
Siniaki to nieistotny element.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo że ci się futerko na kajdankach przetarło :twisted:Dobrze, że nadgarstki zakryte, bo jeszcze w pracy by doszli do wniosku, że ktoś się nade mną znęca :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czas na prozac i zycie stanie sie piekniejszeale dzisiaj jednak było lepiej... przynajmniej pod względem samopoczucia, chociaż i tak mam wrażenie, że jestem beznadziejna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu