Hi Anmee,A dzisiaj po treningu czuję się jak mały nieudacznik
:?
Już Cię lubię za tego małego nieudacznika
![:lol:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
Nie łam się, ja się też tak często czuję, chociaż nie jestem taki znowu mały :wink:
![:lol:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
Napisano Ponad rok temu
Hi Anmee,A dzisiaj po treningu czuję się jak mały nieudacznik
:?
Napisano Ponad rok temu
Yazon,aż tak źle było ?
Nie łam się, ja się też tak często czuję, chociaż nie jestem taki znowu mały
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najtrudniej byc obiektywnym jak i wyrozumiałym dla siebie. Jednak wierz mi, postępy zawsze jakieś są choć sami ich nie widzimy. 8OMoim zdaniem było fatalnie - no ale obiektywna to ja nie jestem :roll:
Strasznie mnie frustruje jak nie potrafie powtórzyć tego, co na środku jest pokazywane - niby proste a jak trzeba samemu to wykonac to się schody zaczynają.....rrrrrrrrr
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam sie w 100%Najtrudniej byc obiektywnym jak i wyrozumiałym dla siebie. Jednak wierz mi, postępy zawsze jakieś są choć sami ich nie widzimy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A widzisz!A ostatnio było super
![]()
Hmm czy ja wiem, skaza organizmu, moja nieuwaga. :wink: Siniaki to nieistotny element. I tak stają się elementem przeszłości, zatem nie ma co sobie nimi głowy zawracać. Grunt, że człowiek wychodzi z zajęć z uśmiechem na twarzy. :twisted:Marmaq13 - jak to się dzieje, że masz tyle siniaków? - u mnie dopiero ostatnio się pojawiły na nadgarstku i tylko dlatego, że ktoś próbował mi zademonstrować jak można utrudniać wykonanie techniki.....
Napisano Ponad rok temu
A do jakiego dojo chodzisz? :wink:... jeszcze troche beda mnie widziec w dojo do ktorego chodze. 8)
Napisano Ponad rok temu
Jak to kiedys jeden z kolegow okreslil - w miejscu gdzies na wygwizdowie stolicy, ale za to miejsce ok, grupa sympatyczna (wyrozumiala dla kogos tak poczatkujacego jak ja ;P ) , instruktorzy sympatyczni , atmosfera super zatem coz chciec wiecej. :-)A do jakiego dojo chodzisz? :wink:... jeszcze troche beda mnie widziec w dojo do ktorego chodze. 8)
Napisano Ponad rok temu
Siniaki to nieistotny element.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Albo że ci się futerko na kajdankach przetarło :twisted:Dobrze, że nadgarstki zakryte, bo jeszcze w pracy by doszli do wniosku, że ktoś się nade mną znęca :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czas na prozacale dzisiaj jednak było lepiej... przynajmniej pod względem samopoczucia, chociaż i tak mam wrażenie, że jestem beznadziejna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu