PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
z uwagi na moje ostatnie fizyczne nieróbstwo i brak kondycji (od 5 tygodni nie chodzę za bardzo na treningi bo zakuwam - sesja...) fajny bo niezbyt intensywny ale jednocześnie bardzo ciekawy i dość nietypowy
nietypowy głównie z tego względu, że na tapetę poszło aikinage i wejście irimi (czego zwykle raczej nie robimy) i sporo tego było w formie randori (co też nie jest najczęstsze), najpierw w trójkach, potem w czwórkach, potem wszyscy na jednego (5)
czuję się świetnie, nareszcie, bo już mnie wszystko bolało od tego niećwiczenia...
no nic, jutro ostatni egzamin i od poniedziałku wracam na matę wreszcie!
Napisano Ponad rok temu
To może chodź tylko na te drugie - gdzie jesteś zadowolonaA ja w tym roku zauważyłam dziwną prawidłowość u siebie - jestem zadowolona z co drugiego treningu.
Napisano Ponad rok temu
To może chodź tylko na te drugie - gdzie jesteś zadowolona [/quote]
można by spróbować
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, że nie środkowy, bo nie byłoby co pokazywać :wink:(...) spadłam jakoś dziwnie na rękę i palec serdeczny jest out. (...)
P.S. Do wesela się zagoi
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
A ja w tym roku zauważyłam dziwną prawidłowość u siebie - jestem zadowolona z co drugiego treningu.
To może chodź tylko na te drugie - gdzie jesteś zadowolona
Ja tam bym nie rezygnowała. :wink: Potem może będzie na odwrót, a jeszcze później sytuacja się wyrówna i będziesz wracac z obu zadowolona. 8)Laughing można by spróbować
Osobiście to czekam na efekt zadowolenia, bo jak narazie to doszłam do granicy gdy zaczęłam zastanawiać się nad tym czy nie stać się niechlubnym odsetkiem początkujących.
Jednak ciągle mnie jeszcze widzą na kolejnych treningach i pewnie będzie tak, aż całkiem nie rozsypię się. :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Dobrze, że nie środkowy, bo nie byłoby co pokazywać :wink:
P.S. Do wesela się zagoi
Pozdrawiam.
środkowy to by była masakra. Jakbym wyrażała emocje na wobec piratów drogowych
A palec chyba zwichnięty. Oby szybko się to wesele było
Napisano Ponad rok temu
ale fajnie, po 4 tygodniach sesyjnych nareszcie tydzien w miare normalnego cwiczenia... czuje sie jak nowonarodzona
niestety (a moze stety?), nie na dlugo bo na tydzien wyjezdzam do zakopca, ale w koncu urlop mi sie tez czasem nalezy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tam bym nie rezygnowała. :wink: Potem może będzie na odwrót, a jeszcze później sytuacja się wyrówna i będziesz wracac z obu zadowolona. 8)A ja w tym roku zauważyłam dziwną prawidłowość u siebie - jestem zadowolona z co drugiego treningu.
No i miałaś rację - prawidłowość przestała być prawidłowością ;-)
Osobiście to czekam na efekt zadowolenia, bo jak narazie to doszłam do granicy gdy zaczęłam zastanawiać się nad tym czy nie stać się niechlubnym odsetkiem początkujących.
Nawet o tym nie myśl! Takie myślenie jest absolutnie zabronione
Napisano Ponad rok temu
moja radocha niestety jest tylko połowiczna, ponieważ nie zdał kolega, z którym się przygotowywałam do egzaminu
Napisano Ponad rok temu
gratulowaćmuszę się pochwalić dzisiaj zdałam na 2 kyu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulujęmuszę się pochwalić dzisiaj zdałam na 2 kyu
To co, już w hakamie?
Napisano Ponad rok temu
pozwolenie bo pozwolił a prikaz bo osobiście kupił mi hakamę i przywiózł z japan nie dało się inaczej tego rozumieć...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 12
0 użytkowników, 12 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach