PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
czuję się jakaś poobijana, czyżbym się skutecznie (sic!) obijała na treningach?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy Was na lato zamykają w karcerach i wypuszczają dopiero we wrześniu...? :roll:
Napisano Ponad rok temu
z serdecznym pozdrowieniem dla kolegi h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
znów się zaczynają achy i ochy, boszsz...
czy Was na lato zamykają w karcerach i wypuszczają dopiero we wrześniu...? :roll:
no, prawie - zamykaja nam dojo... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wczoraj, kiedy dla odmiany nie biliśmy się na przewracanki tylko na boksy wybiłem sobie kciuk prawej dłoni. Różne palce miałem powybijane, ale jakoś nigdy wcześniej nie był to kciuk. I choć wiedziałem, że bez kciuka może być problem (- Franz, ku... odrąbali mi kciuk! Co ja będę robił bez kciuka?! - Będziesz sobie trzepał lewą ręką.), to nie spodziewałem się, że aż taki. Tak jak w pewnych kwestiach można skorzystać z rady Franza Maurera to już np. mycie zębów albo trzymanie łyżki nie mówiąc o sznurowaniu butów, czy zapinaniu pod szyją guzika koszuli staje się nie lada wyzwaniem. Niech to urwał nać szlag trafi :?
Napisano Ponad rok temu
Eh, trzeba sie wziąć do roboty i tyle...
Napisano Ponad rok temu
No to tera ja sie poużalam
Wczoraj, kiedy dla odmiany nie biliśmy się na przewracanki tylko na boksy wybiłem sobie kciuk prawej dłoni.
A tam pierdu, pierdu hara-kiri ;-)
Z wybitym też można ćwiczyć ;-) Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Napisano Ponad rok temu
No to tera ja sie poużalam
Wczoraj, kiedy dla odmiany nie biliśmy się na przewracanki tylko na boksy wybiłem sobie kciuk prawej dłoni. Różne palce miałem powybijane, ale jakoś nigdy wcześniej nie był to kciuk. I choć wiedziałem, że bez kciuka może być problem (- Franz, ku... odrąbali mi kciuk! Co ja będę robił bez kciuka?! - Będziesz sobie trzepał lewą ręką.), to nie spodziewałem się, że aż taki. Tak jak w pewnych kwestiach można skorzystać z rady Franza Maurera to już np. mycie zębów albo trzymanie łyżki nie mówiąc o sznurowaniu butów, czy zapinaniu pod szyją guzika koszuli staje się nie lada wyzwaniem. Niech to urwał nać szlag trafi :?
Sa takie specjalne usztywnienie na kciuk, z plastiku, ktore jest przymocowane do nadgarska elastyczna tasma. Kupuje sie w sklepie dla inwalidow I mozesz spokojnie cwiczyc.
Troche panikujesz, ale jak ci wybija kciuk pare razy to sie przyzwyczaisz 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przyzwyczaisz sie i bedziesz wygladal tak:
OBRAZEK
Sa to nie ręce, które leczą znanego magika Zbigniewa N.
ale ręce, które były leczone przez znanego magika/znachora Szczepana J. 8)
Napisano Ponad rok temu
Po tej tygodniowej przerwie,jak wczoraj poszłam na trening,byłam wykończona tak,że dziś czuję się cała obolała....;jestem wykończona,ale jest to pozytywne zmęczenie
Napisano Ponad rok temu
Dziękuję za słowa otuchy! :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kiedyś, jak wieść gminna niosła, były to olłejsy.a ja mam wrażenie, że hakama dodaje mi skrzydeł...
Napisano Ponad rok temu
a teraz ma to dla ciebie znaczenie czy ćwiczysz z czy bez ?a ja mam wrażenie, że hakama dodaje mi skrzydeł...
Napisano Ponad rok temu
chociaż na ostatnim treningu nikkyo ura z shomenuchi kaszaniłam, że aż miło... normalnie skleroza powakacyjna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ja mam wrażenie, że hakama dodaje mi skrzydeł...
8O 8O
Użytkownicy przeglądający ten temat: 11
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach