PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yes, yes, yes :wink:Tortu juz niestety nie ma, za dobry byl zeby mial przetrwac ale moze nastepnym razem sie uda, co, Shawnee?
Eeeeee... inny zestaw pytań proszę :wink:Czesciej mi sie zdarzaja za to glupawki typu "wyjscie na rower o godzinie 2 w nocy
to jak, piszesz sie? Razz
Napisano Ponad rok temu
a tak serio to współczuję i życzę szybkiego powrotu na matę. :-)
mnie już nadgarstek przestał boleć, ale jakoś tak się słabo wykręca, sztywniak jeden. na treningach ciągle truchleję, jak ktoś mi dźwignię zakłada, żeby nie było powtórki z rozrywki. ech... :?
Napisano Ponad rok temu
Po boleściach nadgarstkowych pozostało wspomnienie i rada życzliwych kolegów, żebym odtąd spał z rączkami na kołderce. Nie mam pojęcia, o co im chodziło…
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
jestem zdechla i bardzo zadowolona
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wzial sie to byl... w zastepstwie wojtka chyba... hih
Napisano Ponad rok temu
Pochwal się nazwą tego cudu współczesnej medycyny...(...) pewien bardzo skuteczny medykament. Wszelkiego rodzaju ponaciągane ścięgna i stany zapalne leczy w mgnieniu oka. (...)
Napisano Ponad rok temu
Bo Ryota, to takie wschodnie wydanie Honzy Szwendaczka :wink:Kinoshita? A ten skad sie wzial? :wink: nie bylo o takowym mowy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Pochwal się nazwą tego cudu współczesnej medycyny...(...) pewien bardzo skuteczny medykament. Wszelkiego rodzaju ponaciągane ścięgna i stany zapalne leczy w mgnieniu oka. (...)
Pozdrawiam, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
Juz w masciach ktore uzywam jest pelno chemii, ale przynajmniej nie wchodzi to do zoladka i do krwi. A tabletki -- bralbym naprawde w ostatecznosci, jakbym sie juz nie mogl ruszac.
Napisano Ponad rok temu
To tak, jak ja. :-)Jestem bardzo nieufny jesli chodzi o takie leki doustne. Wystarczy popatrzec na skutki uboczne: zgaga, bole zoladka..itd...
Juz w masciach ktore uzywam jest pelno chemii, ale przynajmniej nie wchodzi to do zoladka i do krwi. A tabletki -- bralbym naprawde w ostatecznosci, jakbym sie juz nie mogl ruszac.
Nie mam żadnych powodów, żeby szczególnie ten specyfik lansować, szczególnie, że jak pisałem nie należy do lekkostrawnych, ale faktem jest, że mi pomógł już po raz trzeci. Ostatnio w taki sposób, że po 2 tabletkach mogłem aktywnie uczestniczyć w stażu, zamiast oglądać go z ławki. :-)
Pozdrawiam, h-k
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Delikatnie sugerujesz, żebym sprawdził, czy mi lekarz w karcie nie wpisał „mentally retarded”?śmieszna nazwa, a szczególnie drugi wyraz
A ja mu tak ufałem!
Pozdrówka, h-k :-)
Napisano Ponad rok temu
a wiec nic nie czuje oO
o dziwo.
chyba za duzo mialam wrazen ostatnio... wczoraj obronilam tytul inzyniera, dzisiaj zdalam na 3 kyu (musialam sie pochwalic) ale prawde mowiac zupelnie nie czuje sie inaczej niz przedtem oO chyba wpadlam w rutyne... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kobieta-inzynier !!! i do tego 3 kyu 8O ladne numery!! co to teraz sie w Polsce porobilo.......odgrzebuje temat, zeby wyrazic co czuje
a wiec nic nie czuje oO
o dziwo.
chyba za duzo mialam wrazen ostatnio... wczoraj obronilam tytul inzyniera, dzisiaj zdalam na 3 kyu (musialam sie pochwalic) ale prawde mowiac zupelnie nie czuje sie inaczej niz przedtem oO chyba wpadlam w rutyne... :roll:
ooo to byl tylko taki maly zarcik...gratuluje!! Koniec obijania sie, jak pojdziesz do pracy, to ci dopiero dadza w kosc....
Zeby nie bylo offtopik, u nas sezon wakacyjny w pelni, na treningach prawie nikogo nie ma, korzystam zeby robic Rozne Dziwne Rzeczy 8) zabawa jest przednia.
Napisano Ponad rok temu
Rzuć garść szczegółów, bo płoniem z ciekawości, czym tak sie bawi nasz MODkorzystam zeby robic Rozne Dziwne Rzeczy 8) zabawa jest przednia.
Ł. (zaintrygowany czwartkowo) 8O
Napisano Ponad rok temu
to dzisiaj oblewańsko, co? :twisted: 8)wczoraj obronilam tytul inzyniera, dzisiaj zdalam na 3 kyu (musialam sie pochwalic)
aha, chciałam tylko dodać, że strasznie fajnie mi się w Wawie ćwiczyło. 8)
Napisano Ponad rok temu
Przyjmij moje najszczersze gratulacje :wink:odgrzebuje temat, zeby wyrazic co czuje
wczoraj obronilam tytul inzyniera, dzisiaj zdalam na 3 kyu (musialam sie pochwalic)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach