PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
ale to tylko niektórzy tak uwazają :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A po co do krawcowej? Kantele, Wodzu wpadnijcie do mnie. Skrócę wam rękawy gi i obrobię na maszynie. 8)
Raczysz , Waść, żartować. Daleko jakby. Poza tym, ja już mam krótkie rękawki i letnią wersję hakama
Napisano Ponad rok temu
btw wracam na matke w tym tygodniu i fajnie bo już mnie ta choroba wkurzała ;]
Napisano Ponad rok temu
kurde cos sie chyba oftopik robi...
wczoraj robiismy m. in. iriminage i sankyo. jakos to iriminage mi coraz lepiej wychodzi chociaz nadal nie potrafie go dobrze zrobic na kims wiekszym od siebie a sankyo mi sie coraz bardziej podoba :twisted:
Napisano Ponad rok temu
jak wyglada letnia wersja hakama?? oO
Czarne stringi zakładane na zubon :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jesli jednoczesnie coraz mniej podoba sie Twoim uke, to jestes na dobrej drodze...a sankyo mi sie coraz bardziej podoba :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To spróbuj zamontować takiemu sankyo tylko na trzech lub dwóch palcach... 8) Trza sobie radzić, nie? :wink:...oczywiscie pomijam wykonanie sankyo albo yonkyo na jednym takim osobniku, ktory ma lapke taka, jak dwie moje... hihi
Napisano Ponad rok temu
O, to wlasnie. Poznalem kiedys osobnika, ktory takie patenty nawet nazywal "kobiecym aikido"...To spróbuj zamontować takiemu sankyo tylko na trzech lub dwóch palcach... 8) Trza sobie radzić, nie? :wink:...oczywiscie pomijam wykonanie sankyo albo yonkyo na jednym takim osobniku, ktory ma lapke taka, jak dwie moje... hihi
Napisano Ponad rok temu
Jedna z ułatwiających życie "drobnostek" wywieziona ze stażu... 8)
Napisano Ponad rok temu
8O cóż za szczerość i odwaga, drogi Irimi. poklonmuszę korzystać z tego co mi matka natura dała (w rozmiarach dość skromnych).
Napisano Ponad rok temu
8O cóż za szczerość i odwaga, drogi Irimi. poklon
Grunt to umieć się śmiać z siebie.
Napisano Ponad rok temu
PS. Ciekawym wodzu czym Wy zakładacie sankyo... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Czerwonoskórym tylko jedno w głowie :roll:
PS. Ciekawym wodzu czym Wy zakładacie sankyo... ;-)
ło Jezzzuuuuuu - mam nadzieję, ze nie TYM, bo w przeciwnym razie strach na staże jezdzić przestraszony
Nigdy nie wiadomo, na aikidoków z jakiej sekcji sie trafi.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A propos skracania rękawów gi.
Miałem kiedyś starego, ciężkiego Serwacha. Sprany był już, poprzecierany na kołnierzu i raz na jakiś czas traktowany Ace, czy czymś w tym guście.
Pewnego pięknego dnia na treningu najpierw koleżanka – osoba filigranowa i delikatna, ale w Aikidzie diabeł :twisted: :wink: szarpnęła za mój rękaw i… TRRRRACH!! Zostałem bez jednego rękawa Pośmieliśmy się, a jakże, a za chwilę kolega (tak mniej więcej koleżanka x 3) szarpnął za mój drugi rękaw i… TRRRRACH!! Zostałem w gi-kamizelce
Od tamtej pory moje ulubione i darzone sentymentem gi Serwacha leży w szafie, bo ani żona ani żaden profi krawiec nie chcą się podjąć naprawy :wink:
Chyba przejadę się z nim kiedyś do Poznania
Pozdrawiam, h-k :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach