PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem ze rodzina itd.....ale rodzina tez chyba powinna zrozumiec ze ty nie mozesz zyc bez aikido? Jakas przepustka ci sie nalezy?
Popatrz na sytuacje z pozycji 'jakie moge znalesc rozwiazanie" a nie " no juz sie wszytsko skonczylo'. Pomyslowosc ludzka nie zna granic
Napisano Ponad rok temu
jak tak by się dobrze zastanowić, to może i macie rację :wink:
musze się rozejżeć po okolicy i pogadać z ludźmi.
TO NIE MOŻE SIĘ TAK SKOŃCZYĆ!!!!!
pzdr
k.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na wczorajszym treningu tak przywaliłam koleżance atemi, że jej wargę lekko rozcięłam - znaczy ona ją sobie zębami przygryzła. Chyba z wrażenia. Ale nie jestem wcale z tego dumna. Tak to jest, jak sensei krytykuje moje atemi, a ja się staram, coby nie robić technik, jak ostatnia łajza. :roll:
nooo... to faktyczne musiał być atomowy cios
:wink:
Napisano Ponad rok temu
nooo... to faktyczne musiał być atomowy cios
:wink:
a tam, atomowy od razu. muchę tylko odganiałam.
Napisano Ponad rok temu
xD
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepsze rozwiazanie to natychmiastowy masaz z mlodych dziewiczych piersi....... 8)a mnie dzisiaj cos przeskoczylo w szyi podczas rozgrzewki i ushiro padow siatkarskich... i mnie kurde boli
Napisano Ponad rok temu
Chociaż z drugiej strony to pewnie Kantele wolałaby delikatny masaż silnymi dłońmi z czułym szeptem do ucha niskim, męskim głosem... 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obawiam sie ze nie masz racji, Kantele. Pamietaj ze te sposoby leczenia pochodza wprost od medrcow z Himalajow, a oni opieraja sie na wielu tysiacach lat doswiadczenia.....Zanim zaczniesz ulepszac starodawne metody lecznicze, wypadalo by najpierw je osobiscie zweryfikowac, nieprawdazno raczej... wyobrazam sobie to jako oklad z jedrnej meskiej klaty (najlepiej z delikatnym kaloryferkiem...) hehe ;P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja mam bardzo delikatny "kaloryferek"... 8) 8) 8)no raczej... wyobrazam sobie to jako oklad z jedrnej meskiej klaty (najlepiej z delikatnym kaloryferkiem...) hehe ;P
Napisano Ponad rok temu
cholera, zaraz nas o'mod przeniesie do innego topiku, zapodajcie cos o treningu co prawda o'mod sam nie jest bez grzechu, to moze jeszcze pozyjemy
Napisano Ponad rok temu
xD
btw dzisiaj kiepsko było z moimi nogami, może dlatego że biegłem na dość daleki przystanek, bo właściwy autobus nie przyjechał.
btw 2 plecy też bolą- sensei zapodał fajny pomysł- po 10 minut w parach jakas technika z kulaniem (zapomniałem nazwy, pierwszy raz robiłem :roll: ) bez zmian, 10 minut jedna osoba, 10 druga, niezła masakra, pod koniec to już więcej przerwy bylo niż ćwiczenia ;]
Napisano Ponad rok temu
Ja czuję... pustkę po dzisiejszym treningu, który się nie odbył i już nigdy nie odbędzie.
Sekcję rozwiązali, kazali iść do domu i się zorganizować.
Zebrac grupe ludzi, co dadzą gwarancję, ze będą regularnie chodzili i można wtedy zacząć od nowa.... czyli nigdy.
Jakoś tak dziwnie, po 4 latach, nagle bez ostrzeżenia trach i po zawodach.
Chyba moja droga aiki się dzisiaj zakończyła..
Pewnie mi pozostanie tylko czytanie forum.
Kurmie, nie lam sie! Ja tak mialem w zyciu pare razy - albo grupa padala, albo praca tak wciagala, ze aikido trza bylo na kolku zawiesic, albo wyjezdzalem... Ale ZAWSZE WRACALEM! ("O kurwa, dziadek - to znowu ty?!" - tak mnie mlode pokolenia aikidokow witaly... ) Nawet jesli przerwa potrwa rok czy dwa, nie poddawaj sie, cwicz na lace za domem, na staze jedz a jak na mate wrocisz, to dalej enjoy... Aikido to droga na cale zycie, a Ty mlody jeszcze jestes
Napisano Ponad rok temu
Dawaj, dawaj... Nie mogę, bo mnie zaraz panny zarzucą propozycjami... :roll: :roll: :roll:dawaj fote...
Napisano Ponad rok temu
voivod to sie zdecyduj, czy chcesz miec propozycje czy nie - bo najpierw sie chwalisz kaloryferkiem a potem nie chcesz dac foty... phi.
Napisano Ponad rok temu
Ależ ja się nie chwalę. Stwierdzilem tylko fakt...isao: jak wygladala ta technika z kulaniem? oO
voivod to sie zdecyduj, czy chcesz miec propozycje czy nie - bo najpierw sie chwalisz kaloryferkiem a potem nie chcesz dac foty... phi.
Poza tym - tak w ciemno...? Musimy się wpierw lepiej poznać... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 9
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach