moje kolana. i moje barki. ała. wielki wyszczerz na gębie, ciesze sie ze znowu moge chodzic na treningi

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedno słowo WSTYD!! :roll:Czymze jest czterdziestu chlopa na testosteronie przy buhaju marki Aberdeen - Angus (czarne, wielkie i ze Szkocji)? No czymże?! :twisted:
APAS (wstrzasniety na samo wspomnienie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
....ciach....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
................ Az mi sie nie chce wierzyc, ze spowolnienie wykonywania cwiczen powoduje wzrost szybkosci ich wykonywania, coz to bylby za paradox 8O
Napisano Ponad rok temu
calkiem mozliwe? Jak sie uczylem kijow, to tak wlasnie robilem, niespiesznie i powolutku.......ale potem juz jakos tak normalnie. A teraz znow musialem zwolnic.............czary jakies, prosze pana.....A to przypadkiem nie w Iwama Saito o tym nauczał?
Że niby najpierw powoli ruch za ruchem, a szybkość sama później przychodzi?
Napisano Ponad rok temu
To sie nazywa zachowywaniem umyslu poczatkujacego nawet po kilkudziesieciu latach cwiczenia aikido --- po japonskiemu bodajze mushin.Oj Szczep, dorosły jesteś a zachowałeś się jak nowicjusz.
Napisano Ponad rok temu
To sie nazywa zachowywaniem umyslu poczatkujacego nawet po kilkudziesieciu latach cwiczenia aikido --- po japonskiemu bodajze mushin.Oj Szczep, dorosły jesteś a zachowałeś się jak nowicjusz.
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu