dlaczego zwracasz sie z tym do panow?Po treningu najlepszy jest moment wejścia pod prysznic panowie

Napisano Ponad rok temu
dlaczego zwracasz sie z tym do panow?Po treningu najlepszy jest moment wejścia pod prysznic panowie
Napisano Ponad rok temu
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Po treningu najlepszy jest moment wejścia pod prysznic panowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znowu 2h treningu... boli mnie bark, mam stluczony palec wskazujacy u lewej reki i jest mi z tym zajebiscie fajnie (mowie to calkiem serio). czuje, ze zyje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no pora na zmiany jakies
Napisano Ponad rok temu
To Kantele i Ellis - wasza radość z doznanego bólu trąci masochizmem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Jak wróce dziś z treningu, to napiszę, jak się czuję.
Napisano Ponad rok temu
no pora na zmiany jakies
A mnie sie podobało poprzednie zdjątko, taki beton niereformowalny jestem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To Kantele i Ellis - wasza radość z doznanego bólu trąci masochizmem :wink:
Napisano Ponad rok temu
No nie poszedłem... już nawet wyjechałem, ale zawrócić musiałem. Godzine wcześniej zadałem sobię ranę ciętą i za cholerę nie chce przestać krwawić. Wkurzyłem sie tylko jeszcze bardziej nadzieją, że na miejscu już wszystko będzie ok. , a jak dojechałem to nadal krwawiła obficie.... dno
Napisano Ponad rok temu
Ot, kobieca zmienność. Ja mam to na codzień i krew mnie zalewa.... Wyobraźcie sobie przestawianie mebelków co kilka tygodni, bo się znudziło... :wink: :wink:ale mi sie juz znudzilo
Napisano Ponad rok temu
Ot, kobieca zmienność. Ja mam to na codzień i krew mnie zalewa.... Wyobraźcie sobie przestawianie mebelków co kilka tygodni, bo się znudziło... :wink: :wink:ale mi sie juz znudzilo
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu