dlaczego zwracasz sie z tym do panow?Po treningu najlepszy jest moment wejścia pod prysznic panowie
PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dlaczego zwracasz sie z tym do panow?Po treningu najlepszy jest moment wejścia pod prysznic panowie
bo pod prysznicem czeka JOLA
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam panie cwiczace tę elegancką sztukę !!!
ale tak prawde mowiac osoby oczekujące bezpieczenstwa, spałnienia w walce ...... w dojo Aikido nie znajdą..... to troche smutne.
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Po treningu najlepszy jest moment wejścia pod prysznic panowie
Z JOLA KONIECZNIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
znowu 2h treningu... boli mnie bark, mam stluczony palec wskazujacy u lewej reki i jest mi z tym zajebiscie fajnie (mowie to calkiem serio). czuje, ze zyje
To może masz ochotę się do mnie załapać na uke do kote gaeshi ?
Oboje odniesiemy niesamowite korzyści: ja się nauczę techniki porządnie a Ty będziesz czuła że zyjesz tak że hej !!
Pozdroofka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja czuje po treningu wielki smutek gdyz w nim nie uczestniczylem poniewaz musze sie uczyc do poprawek i chcialem to wyrazic co niniejszym czynie :wink:
Napisano Ponad rok temu
no pora na zmiany jakies
A mnie sie podobało poprzednie zdjątko, taki beton niereformowalny jestem :wink:
To Kantele i Ellis - wasza radość z doznanego bólu trąci masochizmem :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja mam takie osobiste przemyślenia poparte doświadczeniem, że Aikido jest dla sadomasochistów. Tylko jeszcze nie wiem, czy ja jestem bardziej sado-, czy bardziej maso-. :wink:
Jak wróce dziś z treningu, to napiszę, jak się czuję.
Napisano Ponad rok temu
mnie dzisiaj znowu nie bedzie moze wpadne popatrzec co mnie omijaJak wróce dziś z treningu, to napiszę, jak się czuję.
Napisano Ponad rok temu
no pora na zmiany jakies
A mnie sie podobało poprzednie zdjątko, taki beton niereformowalny jestem :wink:
ale mi sie juz znudzilo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
e nieprawda, jak mnie tak wszystko boli, to wiem ze dobrze, porzadnie i uczciwie cwiczylam a nie jakies tam byleco...
Elis nowa fotka jest swietna
Napisano Ponad rok temu
No nie poszedłem... już nawet wyjechałem, ale zawrócić musiałem. Godzine wcześniej zadałem sobię ranę ciętą i za cholerę nie chce przestać krwawić. Wkurzyłem sie tylko jeszcze bardziej nadzieją, że na miejscu już wszystko będzie ok. , a jak dojechałem to nadal krwawiła obficie.... dno
Było siłą Ki straszliwą sobie pomóc... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ot, kobieca zmienność. Ja mam to na codzień i krew mnie zalewa.... Wyobraźcie sobie przestawianie mebelków co kilka tygodni, bo się znudziło... :wink: :wink:ale mi sie juz znudzilo
Napisano Ponad rok temu
Ot, kobieca zmienność. Ja mam to na codzień i krew mnie zalewa.... Wyobraźcie sobie przestawianie mebelków co kilka tygodni, bo się znudziło... :wink: :wink:ale mi sie juz znudzilo
ja bym mogla perzestawiac meble jak by mi sie znudzilo nie lubie rutyny
a trening dzisiaj czaderski, teraz coraz pilniej musze cwiczyc bo chce dobrze sie przygotowac do egzaminu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach