Elis nowa fotka jest swietna
dziekuje
Napisano Ponad rok temu
Elis nowa fotka jest swietna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O 8O co Ty studiujesz???? z calym szacunkiem bibliotekoznawstwo???? 8O przestraszony11-14 uczelnia
Napisano Ponad rok temu
8O 8O co Ty studiujesz???? z calym szacunkiem bibliotekoznawstwo???? 8O przestraszony
11-14 uczelnia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O Jakieś dziwne stereotypy się trzymają waszmości. Rozumiem że matematyk /jako zasuszony chuderlak w brylach jak denka od butelek :wink: / ma prawo zapisac sie co najwyżej do sekcji szachów :twisted: Że niby co? jak zajmuję sie myśleniem to aikido jest dla mnie odpowiednie, bo jest wydumane? Akurat przez filozofie generalnie olewam teologiczno-etyczną część systemu Dziadka.Bokser-filozof
Bez obrazy, Randall, nie nabijam się, ciekawe połączenie, ot co
Aikidoka-filozof tak bardzo nie zdumiewa, jak to pierwsze.
Poza tym to 7 treningów aikido, uzupełniam o tae-bo, boks, kick, i krav mage. Planuję wbijac sie jeszcze na bjj. To kim ja w końcu będę? :roll:Jesteś bardziej bokserem, bardziej filozofem, czy bardziej aikidoką ?
Najbardziej sobą. Jako złożenie będące czymś więcej niż sumą części. 8)Rozumiem że wszystkimi trzema na raz, ale którym najbardziej się czujesz ?
Pozdrawia niepomiernie zdumiony,
chavez
Napisano Ponad rok temu
8O Jakieś dziwne stereotypy się trzymają waszmości. Rozumiem że matematyk /jako zasuszony chuderlak w brylach jak denka od butelek :wink: / ma prawo zapisac sie co najwyżej do sekcji szachów :twisted: Że niby co? jak zajmuję sie myśleniem to aikido jest dla mnie odpowiednie, bo jest wydumane? Akurat przez filozofie generalnie olewam teologiczno-etyczną część systemu Dziadka.
Poza tym to 7 treningów aikido, uzupełniam o tae-bo, boks, kick, i krav mage. Planuję wbijac sie jeszcze na bjj. To kim ja w końcu będę? :roll:
Najbardziej sobą. Jako złożenie będące czymś więcej niż sumą części. 8)
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
co wy tak z moja fotka ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co wy tak z moja fotka ??
Bo w półmroku jest, taka tajemnicza...niby widać coś, ale nie do końca....obiecuje, ale nie wiadomo co... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję, to znaczy że zaczęlaś robić jakieś postępy. Naprawdę.do dupy. no po prostu do dupy. mam chyba kryzys. iriminage mi nie wychodzi ni diabla... i mam wrazenie ze pozostale techniki, co juz umialam, to zapomniam...
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję, to znaczy że zaczęlaś robić jakieś postępy. Naprawdę.do dupy. no po prostu do dupy. mam chyba kryzys. iriminage mi nie wychodzi ni diabla... i mam wrazenie ze pozostale techniki, co juz umialam, to zapomniam...
Napisano Ponad rok temu
Znaczy się, że doszła do ....pierwszej(?) magicznej granicy zastoju, regresu i zniechęcenia. Później będzie tylko lepiej. Inaczej słów Randalla nie potrafię sobie wytłumaczyć.Randall - wytłumacz. juz nie raz spotkałem się z tym, ze jakw aiki jest gorzej tzn, że jest lepiej. nie kumam.
k.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu