PO TRENINGU :) - wyraź co czujesz!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byłaś w dobrych rękach i cię poniosło 8) Taka widać natura rzeczy :wink:Randall, moje szlajanie sie rozpoczęło się od Lublinianki :twisted:
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Ćwiczymy tam rzeczy, których przez ostatnie pół chyba nawet nie widziałam, dużo różnych rzeczy i nie jestem pewna czy mój mały rozumek nadąży za tym wszystkim.
Ale twardym trzeba byc, nie miętkim. Tym bardziej, że tam nikt nie przejmuje się moją mizerną posturą i dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Niektóre wypowiedzi mozna podciagnąć pod takie spotkania, ajakie mają przedstawiciele tego typu handlowania.
Coś na zasadzie:
"Hura - dzisiaj sprzedałam/-em 20 długopisów, jestem padnięty, ale to nic - jutro jest nowy piękny dzie i sprzedam 30 długopisów."
"BRAWO!!!!! - jesteś wspaniały sprzedawcą!!!!! Cała grupa śpiewa!!!!!!"
"Joł jił joł - dzisiaj nie sprzedałem nic, ale jest to dla mnie bardzo ważna nauka z której wyciagnę odpowiednie wnioski na przyszłość!!!! Jutro i poutrzę napewno będe lepszy!!!!"
"BRAWO!!!!! - jesteś wspaniały i wspaniale zauwazasz swoje błędy. Cała grupa śpiewa!!!"
Nie wiem, ale razi mnie taki sztuczny entuzjazm i euforia.
Ale może jestem inny......
Napisano Ponad rok temu
nie przejmuj sie -grupa i tak cie kocha
Napisano Ponad rok temu
joł, joł Kurm!!!
nie przejmuj sie -grupa i tak cie kocha
Tak jest, nie przejmuj się, jutro też sprzedasz swoje długopisy, pomożemy ci w tym chwilowym dołku i przezwyciężysz brak entuzjazmu. Twoja grupa AA /aonimowi aikidocy/.
Tak właściwie to ma rację, dziwne że nikt nie napisał - "Dzisiaj było całkiem chu*#wo, bolała mnie głowa, nic mi sie nie chciało, i znowu to samo. Przetrenowałem sie." Choć z drugiej srony, jak sie tak czuję, to po treningu wracam do domu, kąpie się, jem i ide spać, zamiast pisać bzdety.
Napisano Ponad rok temu
Cos ostatnio nie moge odzyskac kondycji. Przeziebienie co mi sie przyplatalo pare tyg temu niby wyleczone ale kaszle nadal i przy jiu waza z 2-3 uke szybko trace oddech. Chyba musze zaczac biegac czy co? ale to zwykle nudziarstwo.....
Wczoraj na treningu praktycznie wszystkie techniki na kardio, w grupach po 2-3 osoby, jak zwykle, zanim pierwszy uke wyladuje juz nastepny ma atakowac...itd... zaziajalem sie jak mops. Duzo ludzi przychodzi, miejsca zaczyna brakowac, nie ma gdzie ludzi rzucac....Kolega Krzysiek z Wroclawia meznie cwiczy, mimo nadwyrezonego barku, prawdziwy z niego wojownik Jeszcze dosc niesmialy, ale czuje ze niedlugo zaczniemy sie regularnie obijac, jak przystalo na streetfighterow :wink:
Napisano Ponad rok temu
:twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj bylo kote gaeshi, moje nadgarstki mowia mi ze istnieja, nienawidze tej techniki... ale i tak bylo fajnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawia chorutki na amen
Ninja
Napisano Ponad rok temu
przed treningiem jestem zmeczona praca i nic mi sie nie chce ale juz w drodze do dojo wraca usmiech i tak mi zostaje na dlugo mimo zmeczenia po treningu. W sumie to po treningu ciesze sie jeszcze bardziej i troche to dziwnie czasem wyglada jak zchodze z maty, z czego to ja sie tak smieje ?...
A endorfinki szaleja...
Napisano Ponad rok temu
........ i troche to dziwnie czasem wyglada jak zchodze z maty, z czego to ja sie tak smieje ?...
bedzie OT, ale co tam.
jest taka historyjka o tym, jak dzieci mialy zwiedzac budowe.
pan majster przed zwiedzaniem tlumaczyl dzieciom dlaczego trzeba nosic kask na budowie. mowi tak:
- kiedys byl taki przypadek, ze szly sobie dwie dziewczynki po placu budowy. jedna miala kask a druga nie. w pewnej chwili z drugiega pietra spadly na nie cegly. wiecie dzieci - ta co nie miala kasku zginela na miejscu, ale ta co miala tylko sie usmiechnela i poszla dalej.
w tym momencie oddzywa sie Jasio:
- prosze pana - ja znam ta dziewczynke. ona chodzi u nas po osiedlu i wciaz sie usmiecha.
mam nadzieje enjou, ze nie cwiczycie w kaskach...... :twisted:
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Ninja: Może załużcie jakiegoś bloga?
Napisano Ponad rok temu
Kurm zachowujesz się jak taki podpity typek w tramwaju, co sie do człowieka przyczepi i będzie marudził. Daj ludziom pogadać
Ninja: Może załużcie jakiegoś bloga?
ej komban - czy ja sie kogos czepiam? tak sobie napisalem w ramach wolnych skojarzen.
nic osobistego
btw - sposob na takich typkow - olac i po sprawie. pomarudzi pomarudzi i pojdzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Irimi Nage jest jak Fizyka...jak Umiesz Fizyke to Zdasz jak nie to Oblejesz...obracasz sie jak punkt na kole w okół osi.........
Zdasz
Napisano Ponad rok temu
Z fajnych rzeczy - ćwiczyłem z początkującą dziewczyną, było sankyo ura, i za którymś razem wsadziłem jej palec w punkt na łokciu, tak żeby pokazać bonusa o którym sensej wspominał. I ona wydała takie jęknięcie z siebie... Powiem że tak to zabrzmiało, że normalnie to nie mogłem pomyśleć o niczym innym 8)
Zabawna rzecz :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ParteR
- Ponad rok temu
-
Jak tam było w Opolu na pierwszym stażu PSA ???
- Ponad rok temu
-
Time to let go..
- Ponad rok temu
-
Coś się dzieje w PFA czy się nic nie dzieje ?
- Ponad rok temu
-
"Trenuj z profesjonalistami"
- Ponad rok temu
-
Kokusai - jak przetłumaczyć
- Ponad rok temu
-
Właściwa droga-Aikido?
- Ponad rok temu
-
Jeszcze o dzwigniach