nechrist pozbyl sie niebieskiego pasa
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje ze czerwony nie przylgnie do mnie na tak dlugo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie rozbilem twimyo tora yop (na kazde rozbicie przypadala jedna proba i to bez przymierzania nawet) i skokiem przez klocki (takie "zabawowe" imitujace skrzynie) ulozone w dlugim szeregu zakonczonym yop. tutaj sie troche za slabo rozpedzilem i wybilem i zahaczylem o kloce parszywe
no ale pol roku temu jak na 3cie kup zdawalem byl podobny skok i tak sie rozpedzilem i wyskoczylem ze w ogole przelecialem deske (bez glupich skojarzen ), ladujac zrobilem fikolka i o malo do kantorka na sali nie wpadlem. na nastepnym egzaminie bede to musial jakos wyposrodkowac
rozbilem (wszystko z wyskoku) ap czumok czirugi (sorry, ze wiesniacze "cz" ale nie chce mi szukac wyrafinowanych sposobow zapisania koreanskiej wymowy ), dollyo i tora goro.
zdajacy z 2 na 1cup mieli jedno rozbicie wiecej -> twimyo goro.
hosin sul i walka "pokazowa" nie byly jakims wiekszym problemem. uklady, pozycje i teorie pomijam. chociaz 1sze pytanie teoretyczne ("wymien pozycje") mnie zatkalo i nie moglem sobie w stresie przypomniec nic ponad niunja, gunnun i annun sogi
no ale udalo sie. dla tych co nie czytali wczesniejszej strony dodam ze niebiski pasek mialem od grudnia '93 [belke zdobylem pol roku temu]
btw, Mazi co masz konkretnie na mysli pod pojeciem "akcje reczne i nozne"?
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Atak - kontra, atak-kontra x 12 i nogi x 12. Strasznie u nas techniczności przestrzegano z tym. Nechrist rozumiem, GTF ćwiczysz bo takie nazwy trochę inne
Napisano Ponad rok temu
Nechrist rozumiem, GTF ćwiczysz bo takie nazwy trochę inne
A może prędzej ITF?
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mazi, tak jak napisal Gizmo, ITF predzej
of10, przeciez napisalem ze wszystko bylo z wyskoku, wiec nie wiem o co sie czepiasz...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium - Kytu Dang 7 dan, 13.II. Świdnik
- Ponad rok temu
-
"WTF Taekwondo" (magazine)
- Ponad rok temu
-
Zawody dla seniorów :)
- Ponad rok temu