Jesli to juz było to prosze o usunięcie postu
21.01.2005 w Gdańsku koles napadł dziewczyne i podciął jej gardło. Przezyła. Szersza relacja tu
Przegięcie
Z nozem na dziewczyne
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdro :?
Napisano Ponad rok temu
Śmierć to nie kara dla tekiego żłoba,tak szybko i bezboleśnie,zdecydowanie w takich wypadkach jestem za pełnią sadyzmunie tyle kastrować co zabijać...
Napisano Ponad rok temu
czego bym nie wymyślił jest mało realne ...
ba, nawet dożywocie jest mało relane w naszym pięknym kraju ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale co do pierdla to ze wiezniowie tam siedza i nic nie robia to strasznie dziala na psychike, zaloze sie ze po dluzszej odiadce nie jeden zlapal by sie chetnie za robote, takze podnoszenie wiezienia do rangi wakacji to naprawde przesada, ale wiem o co Wam chodzilo - powinni sie sami utrzymywac
Napisano Ponad rok temu
Śmierć to nie kara dla tekiego żłoba,tak szybko i bezboleśnie,zdecydowanie w takich wypadkach jestem za pełnią sadyzmunie tyle kastrować co zabijać...
Nieważne co zrobił, ważne żeby dać mu czapę. Przejechał dziecko po pijanemu? Czapa. Zgwałcił nieletnią? Czapa + sadyzm.
Taki jest właśnie Twój pomysł na sprawiedliwość i porządki w tym kraju.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Sorry stary ale zwróciłeś uwage na temat o którym piszemy?gos stwierdzil ze potrzeba mu pare złotych to podcial dziwczynie gardło.Goscie sie nie boją wiec staja sie coraz bardziej bezczelni i czuja sie coraz bardziej bezkarni,a polskie prawo jeszcze im na to pobłażaŚmierć to nie kara dla tekiego żłoba,tak szybko i bezboleśnie,zdecydowanie w takich wypadkach jestem za pełnią sadyzmunie tyle kastrować co zabijać...
Nieważne co zrobił, ważne żeby dać mu czapę. Przejechał dziecko po pijanemu? Czapa. Zgwałcił nieletnią? Czapa + sadyzm.
Taki jest właśnie Twój pomysł na sprawiedliwość i porządki w tym kraju.
Silvio
Napisano Ponad rok temu
Silvio - troszke chyba przesadzasz z tą ironią...nie zawsze i nie dla każdego czapa to jest oczywiste. Ale dla niemałej ilości chwastów - jak najbardziej A ktoś kto dla paru złotych wyjmuje kose i bez słowa jedzie nią komuś po gardle - jest takim własnie chwastem...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ktoś kto żyje z napadów, nie będzie długo chodził na wolności
Zakaz pracy przymusowej (więźniów) ma rangę konstytucyjnej zasady - po XX wieku i Łagrach nikt nie chce ryzykować...
Ciekaw jestem dlaczego bezdomni nie napadają na ludzi (szczególnie przed zimą), co mają do stracenia, wolność??? Czy w więzieniu by mieli ograniczony dostęp do alkoholu...
A kara śmierci, newet jakby była, to byłaby orzekana/wykonywana w wyjątkowych warunkach (morderca -recydywista, czy wielokrotny w skrajnych sytuacjach), bo większość wyroków by była 15 i 25 lat - za "zwykłe" zabójstwo... (edit)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taser X26
- Ponad rok temu
-
Samoobrona dzieci
- Ponad rok temu
-
kursy i treningi dla kobiet
- Ponad rok temu
-
Dlaczego kobiety nie ćwiczą Muay Thai?
- Ponad rok temu
-
Gwałt zbiorowy?
- Ponad rok temu
-
jak sie zachowac
- Ponad rok temu
-
czy to prawda
- Ponad rok temu
-
gdzie chwycic zeby puscic?
- Ponad rok temu
-
Zawody dla kobiet
- Ponad rok temu
-
Bezpieczna pod okiem mistrza świata w Kung Fu :-)
- Ponad rok temu