dresiarze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm, mi się dres kojarzy także ze sportowcami ...Hmm tak teorytycznie biorac pod uwage gdy np. zapytam sie ciebie z czym ci sie kojarzy dres///dresiarz ?? odpowiesz wtedy z huliganem.
dużo sportowców przeprowadza swój treninng w dresie ...
przez kolegów ze szkolnej ławki ? :roll: ...Wiele nasolatkow zostalo zdemoralizowanych przez kogO??
dlatego chodzą w dresach, czy dlatego są zdemoralizowani ? :roll: ...Moze dlatego bo biedny jest nasz piekny kraj ??
myślisz, że tylko w białymstoku ? ...W b-stoku byl taki przypadek : 15-latek wracal do domu, lecz nie dotarl caly grupa dresiarzy, stojaca przed klatka bloku zagrozila mu '' na kolana bo ci morde obie''
tak literacko to ująłeś, pięknie ...klekna i jeden ze sprawcow czlonkiem po czole go poklepal a potem zbesztal
taaa, skonczyło się dobrze ...potem 15latek zostal dodkliwe pobity wszysto naszcecie skonczylo sie dobrze bo jego ojece zobaczyl cale zdarzenie
pobili chłopaka ale skończyło się dobrze ...
to jest ładne pytanie ale milion rayz już było na forum, polecam przeszukać tematy ...JAK TEMU ZARADZIC ???
jest kilka możliwości ...GDZIE JEST POLICJA W TAKICH SYTUACJACH
na posterunku, na patrolu dwie ulice dalej etc. ...
policjanci to niestety nie supermani nie docierają wszedzi w 5 sekund i nie mają zmysłu przewidywania przyszłości ...
niestety ale tak bywa ...
Napisano Ponad rok temu
nie obraź się, ale sprawiasz wrażenie osoby , która chce się jakoś odegrać poprzez forum internetowe z powodu jakichś frustracji
Napisano Ponad rok temu
peace
Napisano Ponad rok temu
no to tyle co chciałem powiedziec
Napisano Ponad rok temu
U mnie w mieście jest dwóch takich kolesibardzo znani i bardzo niebezpieczni goście,większość sie ich boji, robią włamania itp. ale wcale nie mają dresów mają zwykłe dżinsy zwykłe kurtki, to teraz przez to że oni nie mają dresów na sobie to nie są huliganami?
przestraszony To sie juz teraz dresy kamufluja???? PRzerabana sprawa przestraszony
Sorka, ale naprawde nie moglem sie powstrzymac 8)
Napisano Ponad rok temu
Proponuje opracowac ustawe zakazujaca noszenia dresow - wtedy zdecydowanie spadnie przestepczosc.
Napisano Ponad rok temu
Sorka, ale naprawde nie moglem sie powstrzymac 8)
Nie obraziłem sie
Napisano Ponad rok temu
I nos tu teraz dresy :wink:
Proponuje opracowac ustawe zakazujaca noszenia dresow - wtedy zdecydowanie spadnie przestepczosc.
w Krakowie już sie założył komitet społeczny pod przywództwem matki pobitego chłopaczka i zrobili projekt nowelizacji kk (kretyński , infantylny, zupełne dno z punktu widzenia prawniczego) między innymi zakazując noszenia bluz z kapturem
sorry, mojego brata kilkanaście dni temu skroili kolesie w bluzach z kapturami naciągnietyymi na twarze (bo fotki w KP pewnie są), a ja i tak uważam że takie zakazy to czysty kretynizm
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nowelizacja kk = czyli to miałoby być przestępstwo, to noszenie bluzy???zrobili projekt nowelizacji kk (kretyński , infantylny, zupełne dno z punktu widzenia prawniczego) między innymi zakazując noszenia bluz z kapturem
Bezsens, taka głupata do kk? To się nadaję najwyżej do kodeksu wykroczeń, choć to i tak bez sensu:
Zakazuje się noszenia kapturów na głowie jak nie pada deszcz, zakrywania twarzy szalikiem jak nie ma mrozu czy jak??? pod groźbą nagany!
Napisano Ponad rok temu
Qrwa no co to ma byc
Napisano Ponad rok temu
nowelizacja kk = czyli to miałoby być przestępstwo, to noszenie bluzy???zrobili projekt nowelizacji kk (kretyński , infantylny, zupełne dno z punktu widzenia prawniczego) między innymi zakazując noszenia bluz z kapturem
Bezsens, taka głupata do kk? To się nadaję najwyżej do kodeksu wykroczeń, choć to i tak bez sensu:
Zakazuje się noszenia kapturów na głowie jak nie pada deszcz, zakrywania twarzy szalikiem jak nie ma mrozu czy jak??? pod groźbą nagany!
taaa projekt obywatelski sfrustrowane emerytki z Kalinowego załozyły komitet i huzia, dalejże, nowelizować kodeks karny - zakaz noszenia WSZELKICH noży, siekier, zakaz noszenai czapek-kominiarek, i zakaz noszenia bluz zkapturem - bo tam jest podobno niebezpiecznie ....
moim skromnym zdaniem takie zmiany gówno dadzą, a są , delikartnie mówiąc - niekonstytucyjne, i sprzeczne z zasadami demokratycznego państwa prawa.....
tak sie kończy jak ludzie którzy prawo znają z bajek i plotek biorą sie za projekty...tfu :? ....
zresztą jest to kolejny kretynizm, któy może rywalizować z projektem nowelizacji Kaczorów
przepraszam za słowa, lae jak widze takie głupoty i takei kretynizmy w podejściu do poslkiego prawa karnego, które jest naprawde świetne (kk)...to mam ochote mordować .... :?
Napisano Ponad rok temu
tak sie kończy jak ludzie którzy prawo znają z bajek i plotek biorą sie za projekty...tfu :? ....
zresztą jest to kolejny kretynizm, któy może rywalizować z projektem nowelizacji Kaczorów
No Kaczory to prawnicy, nawet doktory prawa Ktoś im ten papier dał, choć Urban od paru lat nie może dotrzeć do pracy doktorskiej
RobertP, co żyje w Warszawie i ich wyczyny z bliska ogląda.
Napisano Ponad rok temu
No Kaczory to prawnicy, nawet doktory prawa Ktoś im ten papier dał, choć Urban od paru lat nie może dotrzeć do pracy doktorskiej
taaa....ale to "specjaliści" od prawa gospodarczego (w tym sie bronili)...o prawie karnym wychodzi na to nie wiedzą zbyt wiele - coś musi być, skoro ich projekt został negatywnie zaopiniowany w liscie otwartym przez środowiska prawnicze z WSZYSTKICH wyższych uczelni - profesura, docenci, doktorzy...wszyscy pukają sie w głowe jak widzą ten projekt
Napisano Ponad rok temu
Jeszcz troche i ktoś wpadnie na pomysł zakazania golenia głowy na łyso i "wożenia" się szeroko po ulicach....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dylematy Trib'a
- Ponad rok temu
-
Skąd dziesiątki postów - wyjaśnienia :)
- Ponad rok temu
-
Fantazje o ulicy
- Ponad rok temu
-
Strach przed uderzeniem
- Ponad rok temu
-
Mężczyzna vs Kobieta (lub odwrotnie:))
- Ponad rok temu
-
Honor,zasady...
- Ponad rok temu
-
Front kick na ulicy ?
- Ponad rok temu
-
paralizator
- Ponad rok temu
-
Noszenie noża, siekiery, pałki, nunczaku czy tonfy!
- Ponad rok temu
-
Nie skopałem gościa, i mam wyrzuty sumienia...
- Ponad rok temu