lekarz sportowy w warszawie
Napisano Ponad rok temu
Czy ktoś zna może adres (telefon) do jakiegoś dobrego lekarza sportowego w Warszawie, ale tańszych niż w Carolina Medical Center .
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Napisano Ponad rok temu
w prywatnej klinice centrum Damiana na ul Wałbrzyskiej jest lekarz sportowy ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Tyle ze koszt to 120zl (nie wiem ile jest w Carolina Med. Center...)
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Lekarze na dobrym poziomie, ja bylem u ortopedy, koszt to 100zl za wizyte. Czasem moze tez sie udac, aby przyjeli Cie na ksiazeczke zdrowia, bo wiekszosc przychodzi prywatnie nie wiedzac ze Centrum ma podpisana umowe z NFZ.
Pozdrawiam
ArturP
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Centrum Medycyny Sportowej nie daleko stadionu Skry czy Iskry. Musisz poszukac w Polskich Ksiazkach Telefonicznych.
Lekarze na dobrym poziomie, ja bylem u ortopedy, koszt to 100zl za wizyte. Czasem moze tez sie udac, aby przyjeli Cie na ksiazeczke zdrowia, bo wiekszosc przychodzi prywatnie nie wiedzac ze Centrum ma podpisana umowe z NFZ.
Pozdrawiam
ArturP
Naprawdę dobra recz dla uprawiających sport-tam lekarze wiedzą o co chodzi bez wywalania oczu. Np. diagnoza na temat moich kolan była od ręki a zwykły lekarz przez parę wizyt improwizował. Minus to cena- 100 na wejscie, a pomyśleć, że jak byłem sportowcem z książeczką z klubu to za darmoszkę obowiązkowo co 3 miechy musiałem tam zaliczyć wszystkich specjalistów. Można też załapać się na rehabilitację i zabiegi np, fizykoterapię ale ceny to też hardcore.
Napisano Ponad rok temu
Al. Wyzwolenia 6
628-20-80
Napisano Ponad rok temu
samodzielna Poradnia Sportowo-Lekarska
Al. Wyzwolenia 6
628-20-80
A jakie ceny?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cze
w prywatnej klinice centrum Damiana na ul Wałbrzyskiej jest lekarz sportowy ([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]). Tyle ze koszt to 120zl (nie wiem ile jest w Carolina Med. Center...)
pzdr
160 za pierwszą wizytę, 140 za następną
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
watpliwość małego kalibru :)
- Ponad rok temu
-
Akcja o kryptonimie "szpagat" :D
- Ponad rok temu
-
Cykl glukozaminowy
- Ponad rok temu
-
Glukoza spożywcza
- Ponad rok temu
-
Kreatynowanie
- Ponad rok temu
-
sterydy,ansbole,odżwyki,suplemęty inne czary
- Ponad rok temu
-
Chudnięcie przed zawodami
- Ponad rok temu
-
Tauryna
- Ponad rok temu
-
rączki
- Ponad rok temu
-
Jakie są najlepsze sposoby zeby wzmocnić nogi bez siłowni ??
- Ponad rok temu