Dyskryminacja kobiet na macie ...
Napisano Ponad rok temu
Ale ja też tak czasem mówie co nie znaczy ze się bje:) to tylko puste słowa....wiadomo że się nie zabijamy.... Czepiacie się szczegółów... Dyskryminowani są ci co najgłośniej krzyczą o swoje prawa....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie się zdarza, że proszą)) ... ale to juz inna bajka:)) - faceci tez nie sa tacy twardzi, jacy się wydaja:))) Bez przesady.
Ja nie jestem twardy i znam slowo "PROSZE" ale jeszcze nie prosilem byc moze dlatego ze wychodza mi pady a Tori nie wyzywa sie na mnie
Napisano Ponad rok temu
bo nieczytałem bo mi sie niechciało szczerze mówiąc jestem po kilku bronxach i jestem troszke zmęczony
ale za to u nas w grupie dziewczyny są najgorsze i najbardziej bolesne sąz nimi doznania i do tego jedna ma 1 Kyu a druga 4 i to tylko dlatego że przez 3 lata niezdawała bo niechciała
Napisano Ponad rok temu
niewiem czy to co powiem było już napisane
bo nieczytałem bo mi sie niechciało szczerze mówiąc jestem po kilku bronxach i jestem troszke zmęczony
ale za to u nas w grupie dziewczyny są najgorsze i najbardziej bolesne sąz nimi doznania i do tego jedna ma 1 Kyu a druga 4 i to tylko dlatego że przez 3 lata niezdawała bo niechciała
Zasadzasz kiche i jestes nie tolerancyjny ..... jak wykonala tehcniki na 1 KYU
....biorac pod uwage wymagania z mego Dojo to nalerzy sie jej szacunek i napewno jest mega w tym co robi dobra.....
Zadna kobieta nie jest na macie zla , zla moze byc tylko wtedy jesli uke to idiota , potrafisz to jej pokaz gdzie robi zle , pomoz jej a nie pierdziel glopot.
Zasadzasz taki denny i wrecz rasistowski text , wzieles pod uwage to ze ona moze byc slabsza bo moze budowe ciala ma troszke inna? Ale co lac na to znam babsztyle co sa lepsze odemnie , widac zadna baba ci w dupe nie dala , Szacunek SZCZYLU
Napisano Ponad rok temu
Bolesne doznania?! Z kobietami?! Oj, swintuszek z kolegi...i najbardziej bolesne sąz nimi doznania
Powtorze przyklad - cwicze tu gdzie jestem z kilkoma yudansha i paroma Japonczykami, co w ojczyznie swej aiki zaczynali, aczkolwiek zaawansowni szczegolnie nie sa... I dopiero jak pojawila sie dziewczyna z Polski, zaczalem sie meczyc na treningu, pot po mym alabastrowym ciele splynal i mocarne me ramie dyskonfort przy shihonadze odczuwac poczelo... I zareczam, ze sie nawzajem nie dyskryminujemy, az Angole ze zgrozom wzrok odwracaja, gdy po rzucie dynamicznym uke przez pol dojo leci i z perwersyjnym 'rob mi tak jeszcze' wstaje... :twisted:
Napisano Ponad rok temu
i najbardziej bolesne sąz nimi doznania
no tak... mobieta z zasady:
- wpada w oko,
- lamie serce,
- dziurawi kieszen,
- wychodzi bokiem, albo odchodzi z innym..
no i co? sam ból
a rozmazac sie trzeba
Napisano Ponad rok temu
Tetsudo, może wyluzuj trochę, odrób lekcję i naucz się czytać ze zrozumieniem.
Napisano Ponad rok temu
A tez slyszałam, ze w niektórych klubach dziewczyny potrafią ćwiczyć naprawde nieprzyjemnie (dla stawów głównie) - może dlatego, ze coś tam sobie próbują zrekompensować... Dla mnie - bez sensu.
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
to Tetsudo: I pohamuj troche język...zdaje sie, że inwektywy nie są mile widziane na tym forum. Kolega Bartoosh nic złego nie powiedział...
A tez slyszałam, ze w niektórych klubach dziewczyny potrafią ćwiczyć naprawde nieprzyjemnie (dla stawów głównie) - może dlatego, ze coś tam sobie próbują zrekompensować... Dla mnie - bez sensu.
Yoshi
Masz 100% Racji "W niektórych kluach" ... przeciez to wszystko zalerzy od klubu .
A ja przepraszam , ale nie lubie jak ktos tnie glupi text i zbiera wszystkie kobiety do jednego worka , takie generalizowanie jest nie zbyt fajne.
Sa kobiety twarde ze az strach z nimi trenowac i nie za twarde To wszystko zalerzy od kazdej z nich , faceci tez sie w identyczny sposó dzielą i generalizowanie wsypywanie wszystkich kobiet do jednego wora jest bez sensu szczególnie dla tego ze kazda znich cwiczy aikido prawdopodobnie z innych pobudek ... to taka moja drobna opinia.
Konkluzja : Generalizowanie wywoluje agresje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najgorsze chodziło mi w sensie ze techniki w ich wykonaniu to jest tortura dla uke, a ta dziewczyna co zdawałą na 4 kyu (Pozdrawiam) miała na ten stopień randori z 4 uke (podziwiam) chodziło mi o pozytywne przedstawienie płci pięknej
a za wszystkie nieporozumienia sry
Napisano Ponad rok temu
Yoshi, twardzielu!!Mnie się zdarza, że proszą)) ... ale to juz inna bajka:)) - faceci tez nie sa tacy twardzi, jacy się wydaja:))) Bez przesady.
................hmhmh, pewnie im pakujesz dzwignie unieruchamiajaca, ta na koncu techniki, kiedy pozwolili ci zrobic cala technike, co? :wink: U nas tez taka jedna jest, zajelo jej pare lat zeby sie nauczyc respektu dla uke.
Napisano Ponad rok temu
Bo jeśli tak to powiem ci że uke z reguły chce...
Napisano Ponad rok temu
Nic nikomu nie pakuję, a jeśli chodzi o osae to sama będąc pacholęciem doznałam uszkodzenia barku w ten właśnie sposób i to od kolegi wtedy będącego już w okolicach 1 dana - więc od dawna jestem wyznawczynia słynnej doktryny religijnej, która głosi, że uke nie jest jednorazowego użytku.
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
Tetsudo, może wyluzuj trochę, odrób lekcję i naucz się czytać ze zrozumieniem.
nie ma czsu na lekcje i czytanie,
jak trzeba pisac 1000 postow na rok.
to nie przelewki. to sa powazne wyzwania.
a Ty Go obcizasz jakimis duperelami.
Napisano Ponad rok temu
Nie doceniasz kolegi.
5.33 (postów dziennie) x 365 (dni w roku) = 1945.45 (postów rocznie).
Po tym poście pewnie chłopak się postara i przekroczy 2000, a może i trzy.
Napisano Ponad rok temu
Nie doceniasz kolegi.
5.33 (postów dziennie) x 365 (dni w roku) = 1945.45 (postów rocznie).
Po tym poście pewnie chłopak się postara i przekroczy 2000, a może i trzy.
Nie róbcie offtopa na temat mojj sredniej :wink:
Przeciez temat jest o Dyskryminacji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
aikidockie "fikołki" w Polskim Wojsku :)
- Ponad rok temu
-
Staż
- Ponad rok temu
-
Tanto vs Atrapa
- Ponad rok temu
-
Ubranka :-)
- Ponad rok temu
-
Radio Bis