Witam forumowiczow
Zdecydowalem sie na kupno oto tego zestawu:
SILNE HMB FORMULA 18Okap/15OOmg
CREAPURE+ALA+B1 12Okap
AMINO MAXXX 16Okap
Jest to moj pierwszy cykl... chcialbym sie dowiedziec czy dokonalem dobrego wyboru i co sadzicie na temat tego zestawu...
oraz w jakich ilosciach i co jaki czas mam to stosowac? nie jestem zbytnio rozeznany w tych sprawach, wiec prosze was o pomoc.
W koncu to moj pierwszy raz dodam, ze mam 19lat.
PS: Mniej wiecej moj dzien wyglada nastepujaco... wstaje o 5 godzinie, poniewaz na 6 nalezy byc w pracy... o 9 oraz 12 mam przerwy i pracuje do godziny 14... zazwyczaj poznym wieczorem zaczynam cwiczyc ok godziny 23-24. W jakich godzinach najlepiej spozywac tapsy??
HMB +KREATYNA +AMINOKWASY
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie lipa no ale za takie pieniądze nie dostaniesz raczej nic lepszego w takim zestawie .ll
Lipa?? z tego co slyszalem to jedna z lepszych kreatyn, rowniez amino b.dobre.
Jesli rzeczywiscie to jakis szajs to co proponujesz?? :>
Napisano Ponad rok temu
Jaki masz staż?Na początek dobra dieta jeżeli chcesz nabrać masy.
Na pierwszy cykl wystarczy creapure oraz witaminki
Napisano Ponad rok temu
mam wlasne cwiczenia z ktorych korzystam w domu oraz w wolnych chwilach zajmuje sie akrobatyka.
Postanowilem wziasc sie powaznie za cwiczenia i chcialbym w najblizszym czasie zabrac sie za 1 cykl.
Co proponujecie?? Dodaje zdjecia zrobione z 2-3tyg temu.
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
jaki cel ? ile możesz kasy przeznaczyć ??
nabranie masy 10-20kg... poniewaz waze zaledwie 70kg. rowniez na rzezbie mi zalezy ;d
aktualnie 200zl ale za 3tyg. wyplata co waszym zdaniem przynosi najlepsze efekty po 1 cyklu?? zapewne na jednym sie nie zakonczy na mysli mam kreatyne, hmb oraz bialko... chyba, ze proponujecie co innego??
Napisano Ponad rok temu
nabranie masy 10-20kg... poniewaz waze zaledwie 70kg. rowniez na rzezbie mi zalezy ;d
aktualnie 200zl ale za 3tyg. wyplata co waszym zdaniem przynosi najlepsze efekty po 1 cyklu?? zapewne na jednym sie nie zakonczy na mysli mam kreatyne, hmb oraz bialko... chyba, ze proponujecie co innego??
Ja proponuje jesc, i to duzo, a nawet wiecej i jeszcze wiecej. Kup do tego bialko/ gainer w zaleznosci od funduszy. Uloz sobie dobra diete. Wierz mi dieta to podstawa, tak bylo jest i bedzie w tym sporcie. 10-20kg to duzo. Przy dobrej diecie bedziesz tyl okolo 1kg na tydzien. Jak juz kupiles ten zestaw, trudno, wez tak jak pisze na opakowaniu.
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo